arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

Bra 7,3
baserat på 990 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 990 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 7,3
  • Faciliteter 6,7
  • Läge 8,2
  • Bekvämligheter på rummet 7,2
  • Personal 7,2
  • Valuta för pengarna 7,6
  • Mat/Middag 6,3

Hed K.
Sverige
17 december 2012
Fint hotell
Fin trädgård med pool.
Vi valde det här hotellet för att ligga där sista natten innan hemfärd. Fem minuter från flygplatsen. Ett fint hotell med rum i små egna hus. Vacker trädgård med fina planteringar. Handdukar fick man hämta själv.Servicen kunde ha varit bättre Inte så bra mat i restaurangen och dyrare än vanligt.Man fick vänta länge på maten. Läget var lugnt.

Gustav N.
Sverige
13 december 2012
Helt ok men inte mer
Någorlunda fräsht
Hotellet ligger väldigt nära flygplatsen, personalen är inte vaken eller speciellt trevlig. Rummen ser fräscha ut men vi hade småkryp i sängen och en kackerlacka i badrummet. Bra ställe att övernatta en natt på om man vill bo nära flygplatsen annars inte värt det. Gratis taxi till flygplatsen och stranden.

Goran P.
Sverige
18 mars 2012
Inget att rekomendera
Jag gillar inget
vi bokade 1 nätt för att vår dotter skulle åka med flyget kl 7.00 på morgonen. inget hotell att rekomendera. sängarna var stenhårda. personalen var med intreserade av sina telefoner än att serva sina gäster. kommer aldrig att boka på detta hotel mera.

Elisabet W.
Sverige
21 februari 2012
helt ok
Fräscht poolområde och fina rum. Vid tidig avfärd fick man en matsäck med sig då restutrangen inte var öppen-
positivt är läget och närheten till flygplatsen och gratis taxiresa dit oavsett tid på dygnet. inget att göra runt hotellet mer än sitta i baren eller bada i polen. ointresserad personal som samtalade och umgicks med varandra och inte visade någon direkt engagemang i sina gäster.

Linus N.
Sverige
11 februari 2012
Prisvärt nära flygplatsen
Nära Phukets flygplats, trevlig pool, fräscha rum, gratis airport transfer
Vi skulle bara sova en natt i närheten av flygplatsen innan vi flög hem till Sverige. Blev positivt överraskade av hotellet. Väldigt fräscht, stora rum och mysigt poolområde. Enda minuset att man störs lite av trafiken när man sitter i restaurangen (inte annars).

Marita A.
Sverige
09 februari 2012
Nära till flygplatsen
poolen.
Rummet var inte rent specielt ofrächt i badrummet. Helt tomt i minibaren i kylskäpet, telefonen var ur funktion. Försökte ringa till receptionen men det funka inte, telefonen var helt död. Poolen var fin och det var gratis transfer till och från flygplatsen, man kunde bara ringa till hotellet så kom dom och hämta oss.

bjorn S.
Sverige
04 februari 2012
perfekt sista natten innan flygresan
bra pool , nära flygplats
positivt överraskade av detta hotell då det var fräscha rum, bra pool och många solstolar. gratis wifi vid poolen. inget att göra för en längre vistelse men perfekt innan hemresan. så blev vi körda till flyget ( något försenad chaufför dock, åk i tid)

carina S.
Sverige
01 februari 2012
Vacker trädgård men det var ochså allt
Ligger endast 5 minuter från flygplatsen
Vi bodde sista natten innan återresan till Sverige.Tyvärr var vattnet i poolen väldigt smutsigt så något sista bad blev det inte.Sängarna var stenhårda, så sömn blev det inte heller så mycket av.Trädgården var väldigt trevlig och rummen stora.

Tommy J.
Sverige
26 januari 2012
Stora fina rum
Nära flygplatsen
kanonställe om du/ni ska stanna ett par nätter i väntan på flyg. hotellet har shuttlebus som går en gång varje heltimme. ska ni ut och gå, var försiktiga, ni kommer rätt ut i trafiken. det finns ingen trottoar att gå på. 5 min promenad till lokal matmarknad, 15 min till beachen. frukosten som ingår är inget vidare, dyr bar på hotellet när det inte är "happening hour", rummen är stora, fina och rena.

Helen F.
Sverige
26 januari 2012
Fint resort men dåliga badrum.
Väldigt mysig gård med pool som var väldigt fräsch, samt god mat på hotellets restaurang.
Väldigt mysig resort med mysiga bungalows. Dock väldigt avlägset från allt förutom Phukets flygplats.