Tillbaka till hotellinfo

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 2911 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 9,2
  • Faciliteter 8,8
  • Läge 9,5
  • Bekvämligheter på rummet 9,0
  • Personal 8,9
  • Valuta för pengarna 8,2
  • Mat/Middag 8,5
Verifierade omdömen

Martin M. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i januari 2012
Förmodligen det bästa hotellet i Pattaya
Fina stora rum, bra service, kanonläge.
Det ända som var lite negativt var att poolområdet inte hade sol hela dagen, men det kan ju vara rätt skönt
Recenserad 06 februari 2012

Joakim E. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i december 2011
Nybyggt med bra läge.
Bästa tänkbara frukost och mycket trevlig hotellbar.
Hotellet är nybyggt och öppnades för ett år sedan. Målsättningen är som för hela Hilton-kedjan hög. Dessa strävar efter 9-10 poäng men har i mitt tycke lite att jobba på. Har bott på en del andra Hilton hotell och är lätt kluven till detta hotell. Till att börja med behöver personalen bli mer intrimmad. Roomservice fungerade faktiskt dåligt under vår vistelse. Fräscha rum men inte imponerande. Vi hade fin sjöutsikt från vårt rum men det är beroende på var i hotellet man bor. Byggnadsarbeten pågår fortfarande högst upp varför de översta planen kan vara utsatta för buller dagtid. Trevlig pool. Tyvärr med alldeles för skuggigt läge i min smak. Sol endast tidig förmiddag och sen eftermiddag. Mycket elegant hotellbar med härlig atmosfär. Ett par drinkar här i solnedgången rekommenderas. Frukosten håller världsklass med sushi, omeletter, franska ostar och allt annat som hör en riktig Hilton frukost till. Kostar 550 Bath/person men det är den absolut värd. Vi gillade läget vid beachroad och i direkt anslutning till ett fint affärscentrum.
Recenserad 26 december 2011

Bo L. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i augusti 2011
Lyxhotell med lyxkänsla
Inredning, frukost och pool
Hotellet ligger bra till ovanför köpcentret Central festival och med utsikt över havet. Allt är nytt och fint även om entrén från bottenplanet känns lite konstig. Lobbyn ligger på våning 16 och uppfyller alla krav avseende service och inredning. Hissar och korridorer är fina och spatiösa. Rummet vi bodde låg på 22a våningen och hade utsikt mot havet. Inredningen var mycket fin och våtrumsdelen helt lysande med avskild toalett och både dusch och badkar. Poolen på 16 våningen är av infinitytyp och är klart häftig att bada i. Frukosten innehåller allt jag vill ha med enda svagheten att det bara var en sorts sushi. Negativt är att det är tveksam ljudisoleringen mellan rummen inte är av lyxklass utan bara acceptabel. Vidare är det tveksamma rörinstallationer eftersom man hör när det spolas i toaletter i andra rum och vattenrören väsnas när andra duschar. Prisnivån är väl hög och för den andra 1000 lappen (rumspris ca 2000kr) är det tveksamt om man får valuta.
Recenserad 30 augusti 2011

Helena C. från Sverige
Reste med partner
Bodde en natt i mars 2011
Lyxigt hotell med serviceinriktad personal
Läget, utseendet och servicen
Min vistelse på detta hotell var gudomligt. Detta hotell har allt man kan önska sig. Rummen är utsökta, utsikten är obeskrivlig och personalen gör allt för att tillfredsställa dina behov.
Recenserad 18 mars 2011

kalok K. från Portugal
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Good Location
The Main Location and lots of pubs around
Recenserad 21 augusti 2016

Chananun C. från Thailand
Reste med partner
Bodde en natt i april 2016
New, Modern and good location
The room is modern, clean and comfortable. The staffs are nice and friendly. The location is very good as there is the department store located downstairs.
Recenserad 14 augusti 2016

Doan T. från Vietnam
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Great time
Everything was wonderful but they forgot to give us the toothbrush kit, the air condition was quite hard to control because sometimes it's too cold, but sometimes it took so long time to cool the room. The staffs are quite kind, care, willing to help; and their foods, swimming pool are perfect.
Recenserad 02 augusti 2016

george R. från USA
Ensamresenär
Bodde i 3 nätter i juli 2016
Excellent!
Excellent hotel!!
Recenserad 02 augusti 2016

Wendy C. från Malaysia
Gruppresenär
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Very nice and clean hotel.I miss the sky bar and the service of the staffs are very good.
We are quite disappointed about the food in the buffet restaurant,not nice and not much variety.Check out time was quite long...
Recenserad 01 augusti 2016

miyeon K. från Sydkorea
Reste med partner
Bodde en natt i juli 2016
good
good
Recenserad 25 juli 2016