arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

Ypperlig 8,9
baserat på 2860 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Ypperlig



baserat på 2860 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 9,2
  • Faciliteter 8,8
  • Läge 9,5
  • Bekvämligheter på rummet 9,0
  • Personal 8,9
  • Valuta för pengarna 8,2
  • Mat/Middag 8,5

Martin M.
Sverige
06 februari 2012
Förmodligen det bästa hotellet i Pattaya
Fina stora rum, bra service, kanonläge.
Det ända som var lite negativt var att poolområdet inte hade sol hela dagen, men det kan ju vara rätt skönt

Joakim E.
Sverige
26 december 2011
Nybyggt med bra läge.
Bästa tänkbara frukost och mycket trevlig hotellbar.
Hotellet är nybyggt och öppnades för ett år sedan. Målsättningen är som för hela Hilton-kedjan hög. Dessa strävar efter 9-10 poäng men har i mitt tycke lite att jobba på. Har bott på en del andra Hilton hotell och är lätt kluven till detta hotell. Till att börja med behöver personalen bli mer intrimmad. Roomservice fungerade faktiskt dåligt under vår vistelse. Fräscha rum men inte imponerande. Vi hade fin sjöutsikt från vårt rum men det är beroende på var i hotellet man bor. Byggnadsarbeten pågår fortfarande högst upp varför de översta planen kan vara utsatta för buller dagtid. Trevlig pool. Tyvärr med alldeles för skuggigt läge i min smak. Sol endast tidig förmiddag och sen eftermiddag. Mycket elegant hotellbar med härlig atmosfär. Ett par drinkar här i solnedgången rekommenderas. Frukosten håller världsklass med sushi, omeletter, franska ostar och allt annat som hör en riktig Hilton frukost till. Kostar 550 Bath/person men det är den absolut värd. Vi gillade läget vid beachroad och i direkt anslutning till ett fint affärscentrum.

Bo L.
Sverige
30 augusti 2011
Lyxhotell med lyxkänsla
Inredning, frukost och pool
Hotellet ligger bra till ovanför köpcentret Central festival och med utsikt över havet. Allt är nytt och fint även om entrén från bottenplanet känns lite konstig. Lobbyn ligger på våning 16 och uppfyller alla krav avseende service och inredning. Hissar och korridorer är fina och spatiösa. Rummet vi bodde låg på 22a våningen och hade utsikt mot havet. Inredningen var mycket fin och våtrumsdelen helt lysande med avskild toalett och både dusch och badkar. Poolen på 16 våningen är av infinitytyp och är klart häftig att bada i. Frukosten innehåller allt jag vill ha med enda svagheten att det bara var en sorts sushi. Negativt är att det är tveksam ljudisoleringen mellan rummen inte är av lyxklass utan bara acceptabel. Vidare är det tveksamma rörinstallationer eftersom man hör när det spolas i toaletter i andra rum och vattenrören väsnas när andra duschar. Prisnivån är väl hög och för den andra 1000 lappen (rumspris ca 2000kr) är det tveksamt om man får valuta.

Helena C.
Sverige
18 mars 2011
Lyxigt hotell med serviceinriktad personal
Läget, utseendet och servicen
Min vistelse på detta hotell var gudomligt. Detta hotell har allt man kan önska sig. Rummen är utsökta, utsikten är obeskrivlig och personalen gör allt för att tillfredsställa dina behov.

Lawrence L.
Singapore
29 juni 2016
Excellent Hotel
The hotel is great and both of us really enjoy ourselves using the facilities and enjoy the view. The room is comfy and will love to stay there again. Too bad the stay is too short for us, if not we will really enjoy more on their facilities.

Vivien L.
Hongkong
31 maj 2016
Recommend
Excellent hotel conditions, comfortable

Zi Y.
Singapore
20 maj 2016
Convenient
Awesome location

Methawee S.
Thailand
08 maj 2016
Great view
Nice facility and view on upper floors

TIMOTHY H.
Storbritannien
06 maj 2016
Brilliant view
Excellent view from 25 th floor over all the bay Location perfect with a shopping mall attached Really good staff and cocktails at Sky bar perfect views 😄

Shintaro T.
Japan
05 maj 2016
Recommended‼
Good location with shopping mall. Very nice view from the room. Executive lounge is convenient.