arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

Mycket bra 7,9
baserat på 3611 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 3611 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 7,8
  • Faciliteter 7,1
  • Läge 8,4
  • Bekvämligheter på rummet 8,0
  • Personal 7,9
  • Valuta för pengarna 8,0
  • Mat/Middag 7,1

8,3 Peter O.
Sverige
30 juni 2013
Bra Hotel
Nära till allt. Stora rum. Bra valuta för pengarna

10 kristian E.
Sverige
23 juni 2013
Bra
Nara allt centrum
Var helt okey bra lage till allt ...........................................

7,3 Conny E.
Sverige
03 juni 2013
Prisvärt hotell med bra läge i centrala Bangkok
priset, personalen, läget

6 Roland H.
Sverige
14 maj 2013
Bra läge för nöjen
Läget helt klart ..

7,7 Paulina L.
Sverige
28 mars 2013
bra /helt okej
god mat, nära centrum, trevlig personal
Bra hotell, värt pengarna. + för mat, personal och stort rum. även pool och gym. Minus för heltäckningsmatta på rummet och att hotellet ligger lite avsides vilket gjorde att taxichaufförerna hade svårt att hitta. Men nära till skytrain och bara någon station ifrån all shopping

9,3 christina S.
Sverige
10 november 2012
bra läge. nära skytrain station. Tyst och lugnt.
Nära affärer ock kommunikatoner. Lugnt.
Mitt i den stora staden. Lugnt med vänlig personal.Rent och snyggt.

8,7 martin S.
Sverige
16 juli 2012
bra hotell med trevlig och hjälpsam personal
nära till shopping och skytrain
ett bra hotell som passar de flesta resenärer, nära till shopping mat och andra nöjen. även nära tillskytran som är både billigt och det snabbaste sättet att ta sig fram i en förövrigt igenkorkad trafik..

7 Stig M.
Sverige
12 juni 2012
Tai Pan Hotel - i mitten av Sukhumvit area
Enkelhet, god frukost god service - förutom mottagandet som var något oprofessionellt när jag bad om tidig inchekning.
I stort sett ett bra hotell - framför allt i relation till priset. Bra läge nära både metro och skytrain. Bra frukost

8 martin S.
Sverige
28 mars 2012
bra läge med trevlig personal
nära till det allt , shopping ,mat ,nöje
trevligt hotel med mycket bra personal , med fin resturang och nära till det mesta , skytrain bara 5min bort som enkelt och fort tar manditman vill utan massa trafic jam

8,7 martin S.
Sverige
28 mars 2012
trevligt hotel med trevlig personal
bra läge till utmärkt pris
bra hotel med det mesta man vill ha , resturang , gym ,spa ,pool och en trevlig hjälpande personal