Mycket bra 7,9
baserat på 3736 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 3736 omdömen
  • Renlighet 7,8
  • Faciliteter 7,3
  • Läge 8,4
  • Bekvämligheter på rummet 8,0
  • Service 7,9
  • Valuta för pengarna 8,0
  • Mat/Middag 7,1
Sortera efter
Verifierade omdömen

Karl-johan från Sverige
Familj med äldre barn
Superior-rum
Bodde en natt i juni 2013
God standard
Centralt bekvämt bra standard
Recenserad 30 juni 2013

Peter från Sverige
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 7 nätter i juni 2013
Bra Hotel
Nära till allt. Stora rum. Bra valuta för pengarna
Recenserad 30 juni 2013

kristian från Sverige
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i juni 2013
Bra
Nara allt centrum
Var helt okey bra lage till allt ...........................................
Recenserad 23 juni 2013

Conny från Sverige
Familj med småbarn
Deluxerum - Specialerbjudande - Min. 3 nätter
Bodde i 7 nätter i maj 2013
Prisvärt hotell med bra läge i centrala Bangkok
priset, personalen, läget
Recenserad 03 juni 2013

Roland från Sverige
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i maj 2013
Bra läge för nöjen
Läget helt klart ..
Recenserad 14 maj 2013

Paulina från Sverige
Reste med partner
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i mars 2013
bra /helt okej
god mat, nära centrum, trevlig personal
Bra hotell, värt pengarna. + för mat, personal och stort rum. även pool och gym. Minus för heltäckningsmatta på rummet och att hotellet ligger lite avsides vilket gjorde att taxichaufförerna hade svårt att hitta. Men nära till skytrain och bara någon station ifrån all shopping
Recenserad 28 mars 2013

christina från Sverige
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i november 2012
bra läge. nära skytrain station. Tyst och lugnt.
Nära affärer ock kommunikatoner. Lugnt.
Mitt i den stora staden. Lugnt med vänlig personal.Rent och snyggt.
Recenserad 10 november 2012

martin från Sverige
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 6 nätter i juli 2012
bra hotell med trevlig och hjälpsam personal
nära till shopping och skytrain
ett bra hotell som passar de flesta resenärer, nära till shopping mat och andra nöjen. även nära tillskytran som är både billigt och det snabbaste sättet att ta sig fram i en förövrigt igenkorkad trafik..
Recenserad 16 juli 2012

Stig från Sverige
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde en natt i maj 2012
Tai Pan Hotel - i mitten av Sukhumvit area
Enkelhet, god frukost god service - förutom mottagandet som var något oprofessionellt när jag bad om tidig inchekning.
I stort sett ett bra hotell - framför allt i relation till priset. Bra läge nära både metro och skytrain. Bra frukost
Recenserad 12 juni 2012

martin från Sverige
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i mars 2012
bra läge med trevlig personal
nära till det allt , shopping ,mat ,nöje
trevligt hotel med mycket bra personal , med fin resturang och nära till det mesta , skytrain bara 5min bort som enkelt och fort tar manditman vill utan massa trafic jam
Recenserad 28 mars 2012


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: