Mycket bra 7,8
baserat på 491 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 491 omdömen
  • Renlighet 7,8
  • Faciliteter 7,4
  • Läge 8,2
  • Bekvämligheter på rummet 8,0
  • Service 8,0
  • Valuta för pengarna 8,0
  • Mat/Middag 6,6
Sortera efter

Marlou från Sverige
Reste med partner
Studio-rum
Bodde i 2 nätter i december 2012
Centralt läge och fräscht rum.
Trevliga rum och centralt läge, gymanläggning,fint poolområde.
Ett stort hotell men ändå ett personligt bemötande hos personalen. Poolområdet är trevligt med gliten trädgård i anslutning. Där finns också ett trevligt café/restaurang. Det finns också ett gym och bordtennisbord. Det bästa är ändå att det finns möjlighet till att tvätta sin egen tvätt. Det är dock lite långt till skytrain.
Recenserad 04 januari 2013

Par från Sverige
Gruppresenär
Studio-rum
Bodde i 2 nätter i december 2012
Lugnt och stillsamt. Gav tillfälle till god sömn.
För oss bra läge i staden
Funkade bra med vistelsen på Rembrandt som turist. Det kunde ha varit lite med uppskyltat och information om närområdet och lite om staden för oss som turister. och vi hann eller valde at inte utnyttja några andra delar än rummet. Använde inte SPA eller pool. och i vår beställning hade vi inte frukost så den kan vi inte bedöma. men som vanligt så behöver personalen avsevärt bättra på sina språkkunskaper.
Recenserad 18 december 2012

conceicao från Storbritannien
Affärsresenär
Studio-rum
Bodde i 4 nätter i september 2016
Very good location
Very good and value for the money,superb location
Recenserad 23 september 2016

Grossrieder från Schweiz
Ensamresenär
Studio-rum
Bodde en natt i september 2016
One night stay
The room and staff where fine, since I only stayed one night I was not able to enjoy all facilities. some elements in the room and bathroom are a bit worn and should be changed to a more modern standard. However overall, it was ok.
Recenserad 14 september 2016

Pichanan från Thailand
Reste med partner
Studio-rum
Bodde en natt i september 2016
Horrible place to stay
If you don't want to end up in the horrible hotle, old and smelly, don't stay in this hotle. I warn you. We have booked to stay at this hotle for a night but end up we have checked in then checked out straight away
Recenserad 06 september 2016

Shanmugasundaram från Indien
Affärsresenär
Studiolägenhet
Bodde en natt i augusti 2016
Good place to stay with all inbuilt facilities available in the room. Good for couples and tourist who wish to go around and be independent
Recenserad 30 augusti 2016

Herbert från Schweiz
Affärsresenär
Rum med 1 sovrum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Good
Good
Recenserad 24 augusti 2016

Ngiek från Singapore
Familj med småbarn
Rum med 2 sovrum
Bodde i 4 nätter i augusti 2016
Value for money.
Property condition is bit dated. Staff service attitude is not very prompt and attentive.
Recenserad 18 augusti 2016

Hans-Ulrich från Schweiz
Reste med partner
Studio-rum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Decent but friendly staff
While the location, close to the BTS station Asok is very convenient and the apartment has hiccups, the carpet on the corridor of the 12th floor need definitely a good scrubbing. The two poor and old Panasonic TV’s could provide only blurry pictures, so that you swiftly turn off the TV. Besides that, the noisy toilet flush from the other rooms can be a disturbing at night. And the water from the faucet and toilet flush was most of the time yellowish, which is definitely not very appealing. However, staff was very friendly and helpful.
Recenserad 17 augusti 2016

Robert från USA
Reste med partner
Studio-rum
Bodde en natt i augusti 2016
Nice staycation
The room was nice, clean and on a very high floor. The beds were comfy and the staff were welcoming. Rembrandt is our go to place, and will be a for a long time.
Recenserad 15 augusti 2016


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: