Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 10586 omdömen
  • Renlighet 7,3
  • Faciliteter 7,1
  • Läge 7,1
  • Bekvämligheter på rummet 7,2
  • Personal 7,3
  • Valuta för pengarna 7,6
  • Mat/Middag 7,0
Sortera efter

Stefan från Sverige
Familj med småbarn
Svit med 1 sovrum
Bodde en natt i februari 2016
Så kallad svit.
Uppgraderade rummet för en mindre summa till en svit och fick ett rum med flagnande tapeter, dåligt städat rum, möblemang ej bytt sedan sjuttiotalet och med en instängd lukt som inte mildrades av AC ( man fick inte öppna fönstren). Mitt minsta barn blev orange i hyn av hotellets duschtvål men det gick dock att tvätta bort med egen tvål. Så för att samanfatta så är hotellet en riktig turistfälla och bör undvikas om man vill uppleva Bangkok från sin bästa sida.
Recenserad 10 februari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Karin från Sverige
Reste med partner
Svit med 1 sovrum
Bodde i 2 nätter i februari 2016
prisvärt hotell nära flodbåtarna
frukosten, rymliga rum, bra service
Helt nöjd
Recenserad 07 februari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Gunnar från Sverige
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde i 4 nätter i januari 2016
Utmärkt hotell. Prisvärt.
Fin frukostbuffé, vänlig personal. Rena stora rum och sängar . Minst 9 av 10.
Recenserad 31 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Gunnar från Sverige
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde i 4 nätter i januari 2016
Utmärkt hotell. Prisvärt.
Fin frukostbuffé, vänlig personal. Rena stora rum och sängar . Minst 9 av 10.
Recenserad 31 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Catarina från Sverige
Reste med partner
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i januari 2016
Shopping
Helt ok ställe, dåligt wi-fi dock och personalen var inte så himla glada.. Och transfer till flygplatsen var svindyrt via hotellet.
Recenserad 29 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Ines från Thailand
Reste med partner
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i januari 2016
Lite lyx skadar inte...
Poolen, sängar och personal
Faktum är att vi var trötta på så mycket värme, och flyttade till ett hotell som hade pool Men runt hotellet har ingenting. Den har inga restauranger, bara klädmarknaden och frukt och grönsaker.
Recenserad 27 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Emil från Sverige
Reste med partner
Svit med 1 sovrum
Bodde i 3 nätter i januari 2016
Nedgånget. Smutsigt, deprimerande atityd
Fin utsikt
Bodde på prince palace i 3 nätter med min partner. Efter 2 ville vi inget annat än därifrån. Det ligger centralt men mitt i . Vårt rum var dåligt städat när vi kom och det blev inte bättre av dricksen jag la till städaren. Enda leendena vi såg från personalen var av killarna som står och håller uppe dörrarna, förutom dem såg alla oss bara som en stor belastning i deras vardag trots att jag alltid är så trevlig och respektfull som jag bara kan. Smutsiga och illalucktande heltäckningsmattor ligger i alla korridorer och rum. Vi kommer aldrig att åka dit igen och det var en lättnad att lämna. Rekommenderar inte till någon!!!
Recenserad 18 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Linda från Sverige
Familj med småbarn
Superior Trebäddsrum
Bodde i 6 nätter i januari 2016
Comfortable stay
Good view, nice pool area, good service.
Vi bodde 5 nätter här. Varvade solstol och pool med att upptäcka Bangkok. Hotellet är stort och erbjuder flera restauranger. Den japanska sushirestaurangen var helt klart bäst. Jättegod mat! Överlag var priserna på mat ganska höga (om man jämför överlag i Thailand), Poolbaren var dyrast. Över 200 Baht för en öl! Man kan inte åka skytrain hit, stationen ligger alldeles för långt bort. Det är taxi från och till hotellet som gäller. Det fungerade bra för oss, dock kan det ta sin lila tid att ta sig hem när det är trafikstockning.
Recenserad 17 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Madeleine från Thailand
Gruppresenär
Superior-rum
Bodde en natt i januari 2016
Mycket bra hotell, centralt och serviceinriktade!
Mycket serviceinriktad personal, bra läge centralt och god mat!
Recenserad 11 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Camilla från Sverige
Familj med äldre barn
Superior Trebäddsrum
Bodde i 3 nätter i januari 2016
lovade mer än det höll
takbaren, duschen, stort rum
Hade säkert otur, men dels fick vi en felaktig och dels blev vi felaktigt väckta 03.10 första nattebn. Frukosten var stökig o rörig o kändes som, om man var på Finlandskryssning. Vi kommer inte bo här igen och inte rekommendera. Lovade mer på hemsidan än vad det höll.
Recenserad 09 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: