Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 801 omdömen
  • Renlighet 7,2
  • Faciliteter 6,6
  • Läge 7,0
  • Bekvämligheter på rummet 7,2
  • Service 7,2
  • Valuta för pengarna 7,1
  • Mat/Middag 6,3
Sortera efter

Minh från Vietnam
Familj med småbarn
Specialerbjudande - Dubbelrum/Tvåbäddsrum Standard
Bodde en natt i juni 2016
Cleanning hotel
Good, will come back and good to recommend to my friend
Recenserad 09 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Lau från Malaysia
Affärsresenär
Specialerbjudande - Dubbelrum/Tvåbäddsrum Standard
Bodde en natt i maj 2016
Roaches In The Room
Imagine opening the door, turning on the lights and a family of roaches welcoming you. At least they were smiling, something the reception lacks.
Recenserad 18 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Ngo från Vietnam
Affärsresenär
Standardrum
Bodde i 2 nätter i april 2016
Friendly staffs, Good breakfast, suitable mini bar.
and free wifi in bed room.
Recenserad 18 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Gary från Schweiz
Reste med partner
Standardrum
Bodde i 2 nätter i april 2016
Excellent staff, clean and safe
Good value close to chinatown and the seafood restaurants. Very nice and polite staff, rooms are clean and spacious.
Recenserad 05 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Andreas från Malaysia
Gruppresenär
Deluxe (4 personer)
Bodde en natt i mars 2016
Great Hotel!
Cleanliness, Friendly Staff, Spacious Room
I am very satisfied with the stay throughout the period. Wifi was indeed fast and stable that I am able to have FaceTime sessions with my
Recenserad 14 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Andreas från Malaysia
Gruppresenär
Standardrum
Bodde en natt i mars 2016
Great Place to Stay
WiFi, Spacious Rooms, Amenities convenience
The stay was absolutely awesome! Wifi is really stable and fast.
Recenserad 14 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Andreas från Malaysia
Gruppresenär
Standardrum
Bodde en natt i mars 2016
Nice
Clean, Big Rooms, Fast WiFi
Overall, it was a great stay!
Recenserad 14 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Andreas från Malaysia
Gruppresenär
Standardrum
Bodde en natt i mars 2016
OK
Spacious Rooms, Cleanliness & Affordable
The stay was OK!
Recenserad 14 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Andreas från Malaysia
Gruppresenär
Standardrum
Bodde en natt i mars 2016
China Town Location
Walking distance to China Town
Recenserad 13 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Andreas från Malaysia
Gruppresenär
Standardrum
Bodde en natt i mars 2016
Quiet Location
Walking distance to China Town
Recenserad 13 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: