Tillbaka till hotellinfo

Mycket bra 7,6
baserat på 7836 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 7836 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 7,4
  • Faciliteter 6,7
  • Läge 8,8
  • Bekvämligheter på rummet 7,5
  • Personal 7,4
  • Valuta för pengarna 7,8
  • Mat/Middag 6,8
Verifierade omdömen

Hakan W. från Sverige
Ensamresenär
Bodde i 4 nätter i januari 2012
perfekt läge
nära till sky train
bra hotel om man ska utforska bangkok, sky trian utanför dörren så det är lätt att ta sig till vilka delar av bangkok som hellst två stationer från taksin där färjorna utgår ifrån och tar bara fem minuter till siam området med alla shopping-centra. silom ligger på gångavstånd.
Recenserad 04 februari 2012

Karl-Axel L. från Sverige
Familj med småbarn
Bodde i 2 nätter i januari 2012
trevligt rum och bra läge.
läget
det var tråkigt att de båda kvällarna hyrt ut pol området. polen var ju en av anledningarna till att vi valde hotellet.
Recenserad 16 januari 2012

Nives S. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i december 2011
Trevligt hotell
Nära till Sky train
Mycket trevligt hotell och personalen är mycket hjälpsamma. Inget att klaga förutom heltäckningsmattan som är lite oren.
Recenserad 07 januari 2012

Nives S. från Sverige
Gruppresenär
Bodde i 7 nätter i december 2011
Trevligt hotell med trevliga personal
Nära till Sky train.
Ett trevligt hotell som ligger nära Sky train station Chongnonsi. Personalen är mycket trevliga och hjälpsamma. Trevligt med pool på taket. Frukost buffén är inget att klaga på. Rimligt pris till bra service. Jag kommer att bo på I Residence igen nästa gång jag är i BKK.
Recenserad 28 december 2011

Tony E. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i november 2011
centralt
alldeles vid skytrain. Bra personal.
mycket prisvärt hotell mitt i cntrum. 50m till skytrain.bra personal, som är mycket uppmärksamma. rummen ganska små, men bra utrustade med tv ac vattenkokare. minus dock för skitiga heltäckningsmattor. liten pool finns på takterassen.
Recenserad 27 november 2011

Arun S. från Sverige
Familj med småbarn
Bodde i 2 nätter i juli 2011
utmärkt läge, hotellet matchade 3 stjärnor
bra läge, 1 min till bts
juli 2011, 1 vuxen, två barn (7,11). bästa med hotellet är läget, 1 min till närmaste bts station. också mycket restauranger i närområdet. poolområdet är fräscht, på kvällstid lite schysst bakgrundsmusik. finns även ett "gym" men var tyvärr stängt. frukosten är bra. mycket att välja på. rummet var lite slitet men hyfsat städat. room service funkar bra, men då personalen inte alltid var så duktig på engelska, var det ibland svårt att förklara. maten tycker jag var bra, smakade thailändskt... internet funkar bra, även trådlöst, men lite långsamt för tex svtplay. dock så kostar det extra. personalen generellt trevligt. känns som hotellet matchade väl sina tre stjärnor. kan rekommendera hotellet och kan tänka mig att bo där igen.
Recenserad 16 juli 2011

Henrik A. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i mars 2011
Bra hotell med trevlig personal
Prisvärt med bra läge
trevligt hotell även om visst slitage finns. vi bad om ett rökfritt rum men det luktade ändå lite rök. bra läge mycket nära skytrain och nattmarknad samt ok restauranger. skulle defenitivt återvända.
Recenserad 13 april 2011

Tim B. från Sverige
Gruppresenär
Bodde i 2 nätter i mars 2011
Verkligen valuta för pengarna
Bra läge,nära till skytrain
Ett helt okej hotell. Bra priser samt en helt ok frukost. Rummet var rent men dock är hotellet lite slitet. Se till att ni får ett hotellrum med utsikt annars så kan ni få ett utan, känns som man bor i en källare. Trevlig o hjälpsam personal. Hotellet ligger väldigt centralt i silom där shopping o grymma restaurangen finns.
Recenserad 26 mars 2011

Annelie J. från Sverige
Familj med äldre barn
Bodde i 2 nätter i december 2010
Utmärkt läge, nära skytrain.
Trevlig, ärlig personal.
Lite snå rum, skulle önska att det var gratis internet på rummet.
Personalen hjälpsam o ärlig. Hittade dotterns pass när dom gick igenom rummet innan vi checkade ut. God frukost med många väl möjligheter. Bor gärna här igen om vi ska till Bangkok. Lungt men ändå när till skytrain som är bra när du ska in till centrum för shopping med tonårs döttrarna.
Recenserad 11 januari 2011

Cattrine F. från Sverige
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i maj 2010
Utmärkt läge vid skytrainstation
Bra läge vid BTS och gångavstånd till Pathong market
Sämsta servicen i Thailand jag upplevt
Oturligt nog befann jag mig i Bangkok precis mitt i rödskjorte demonstrationerna, vilket gjorde att framkomligheten var något begränsad. Poliser och militärer i varje gathörn, redo att ingripa. Full beredskap med taggtrådsavspärrningar och stora oranga "suggor" i plast för vägavstängning. Hoppas detta är det närmsta en krigssituation jag kommer att uppleva i mitt liv.
Recenserad 02 december 2010