arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

Utmärkt 8,9
baserat på 1650 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 1650 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 9,2
  • Faciliteter 8,5
  • Läge 9,0
  • Bekvämligheter på rummet 9,2
  • Personal 9,2
  • Valuta för pengarna 8,5
  • Mat/Middag 8,3

10 Michael A.
Sverige
26 juni 2011
Ett hotell som erbjude´r allt.
Bra läge och lyxigt
Hotellet ligger centralt och är nybyggt. Hotellet har bara sviter och erbjuder allt som man behöver. Servicen är på topp. Åt även min bästa köttbit i Thailand på restaurangen.

9,7 Marcus L.
Sverige
24 mars 2011
Fantastikt och snyggt
Rent, prydligt och mycket bra service.
hansar är ett mycket snyggt hotell med mycket bra service. bra mat och en vänlig stämning bland personalen är kännetecken som går som en röd tråd genom din vistelse. rummen är generösa i en stilren och härlig design. stor härlig säng med härliga lakan, täcken.

10 Frida M.
Sverige
20 februari 2011
Det bästa hotellet vi bott på!
Allt!
Det finns en anledning till att det här hotellet är #1 i Bangkok... Allt är perfekt! Rummen är stora och rymliga med färsk frukt, levande blommor och gratis vatten på flaska. Badrummen har badkar, dusch, två handfat, morgonrockar, badsalt, schampoo osv.. Ingenting saknas, precis allt du behöver finns där! Servicen är otrolig, frukosten är underbar. Tveka inte, välj Hansar Bangkok Hotel - det är värt varenda krona!

9,6 Andy A.
Storbritannien
20 juni 2016
Recommended
Great hotel and great experience and up there with the top BKK hotels. Breakfast was fantastic, staff great. Quite quiet. A few small niggles with the bathroom layouts but rooms are very good. Very much recommended

10 Lauren W.
USA
19 juni 2016
Flawless
Possibly our best hotel stay ever. Every aspect of our visit was flawless, and we will use the Hansar as our Bangkok hotel of choice in the future.

9,2 Ho C.
Hongkong
17 juni 2016
good location. nice staff. very good breakfast
big room

8,8 WU Y.
Taiwan
14 juni 2016
Overall experience is great!
Nice people, great location, comfy room, it's very spacious for a family with a toddler!

9,6 Louisa L.
Hongkong
12 juni 2016
Miss
Happy stay. Wl be back.

10 Sabrina S.
Indonesien
06 juni 2016
Fantastic location, superb room, very clean, friendly staffs, tasty breakfast.
The best hotel so far I've had in Bangkok. I have tried many 5-stars hotels around BKK and this hotel somehow exceeded most of them with affordable rate. Location is very convenient (3 or 4 mins walk to BTS). Highly recommended for anyone looking for a convenient, nice, comfortable place to stay in the city.

8,8 Wai L.
Hongkong
01 juni 2016
Great place to stay
Great staff and service will definitely come again! The concierge provided great service.