Tillbaka till hotellinfo

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 1684 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 9,2
  • Faciliteter 8,5
  • Läge 9,0
  • Bekvämligheter på rummet 9,2
  • Personal 9,2
  • Valuta för pengarna 8,5
  • Mat/Middag 8,3

Michael A.
Sverige
26 juni 2011
Ett hotell som erbjude´r allt.
Bra läge och lyxigt
Hotellet ligger centralt och är nybyggt. Hotellet har bara sviter och erbjuder allt som man behöver. Servicen är på topp. Åt även min bästa köttbit i Thailand på restaurangen.

Marcus L.
Sverige
24 mars 2011
Fantastikt och snyggt
Rent, prydligt och mycket bra service.
hansar är ett mycket snyggt hotell med mycket bra service. bra mat och en vänlig stämning bland personalen är kännetecken som går som en röd tråd genom din vistelse. rummen är generösa i en stilren och härlig design. stor härlig säng med härliga lakan, täcken.

Frida M.
Sverige
20 februari 2011
Det bästa hotellet vi bott på!
Allt!
Det finns en anledning till att det här hotellet är #1 i Bangkok... Allt är perfekt! Rummen är stora och rymliga med färsk frukt, levande blommor och gratis vatten på flaska. Badrummen har badkar, dusch, två handfat, morgonrockar, badsalt, schampoo osv.. Ingenting saknas, precis allt du behöver finns där! Servicen är otrolig, frukosten är underbar. Tveka inte, välj Hansar Bangkok Hotel - det är värt varenda krona!

Ran J.
Sydkorea
16 augusti 2016
Perfect
clean, convenient, breakfast is good, too.

Joeness A.
Storbritannien
15 augusti 2016
Fantastic
Simply The Best

Ka C.
Hongkong
15 augusti 2016
Good location
The location is good as it's near Ratchadrim BTS stations and of walking distance to Chit Lom station. The staff are very nice, polite and helpful. The buffet breakfast has a lot of variety and you can order from the menu besides selecting from the bar. The free minibar in the room adds some extra to our stay. The room is very spacious. As we are in a group of three adults, the mirror slides separating the bedroom and the sitting room can totally give us personal privacy. The toilet is quite big which can entertain two people using the sink at the same time. It's a very nice stay overall.

lisa L.
Australien
13 augusti 2016
Absolutely stunning
One of the best hotels we have ever stayed at, beautiful rooms with a garden inside, gorgeous bathroom, and the comfiest bed I've ever slept on. Hansar is five star quality. Awesome staff, in room dining (very nice food) and quality breakfast. You should definitely stay here. We will be staying again!

CHUN T.
Singapore
12 augusti 2016
Convient, Nice ambience
Easy access to BTS, major malls. Nice and clean room

GUOJIE S.
Singapore
09 augusti 2016
Awesome stay! Never failed!
Great experience as always :)

chun C.
Hongkong
03 augusti 2016
highly recommended hotel
location is good, 3-4 mins walk to BTS, Spacious room and helpful staff. The food quality of the breakfast is very good.