Tillbaka till hotellinfo

Utmärkt 8,6
baserat på 8183 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 8183 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 9,0
  • Faciliteter 8,6
  • Läge 9,0
  • Bekvämligheter på rummet 8,9
  • Personal 8,8
  • Valuta för pengarna 8,6
  • Mat/Middag 7,4

Kerstin K. från Sverige
Gruppresenär
Bodde en natt i februari 2013
Härliga rum. Trevlig personal
Fint SPA och bra pool
bra rum med ett kök. tvättmaskin finns. stora härliga rum bra badrum. tråkigt att man inte kan köpa en öl eller ta ettt glas vin till maten. ligger bra till att åka till mbk och nära till spårbanan
Recenserad 06 februari 2013

Jennifer H. från Sverige
Familj med småbarn
Bodde i 4 nätter i januari 2013
Superfint rum men frukostbuffen var tråkig
Rent och välvårdat hotell
Mycket trevlig personal och jättefint spaområde. Vi trodde verkligen inte att det skulle vara ett sånt stort rum. Läget på hotellet var helt perfekt för nattmarknaden och mycket nära till Big C(köpcentra)
Recenserad 25 januari 2013

Anna H. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i december 2012
Lyxigt hotell med god service och fina rum.
faciliteterna som fick utnyttjas efter utcheckning, tvättmaskin på rummet, utsikten från rummet
Bodde på hotellet 3 nätter i ett rum på 29e våningen med stort panoramafönster med utsikt över bangkok. Tvättmaskin på rummet och ett mycket fräscht badrum. Sängen mycket bekväm och bred! Lobby med lyxkänsla. Frukosten var god. Service bra. Vår flight gick så sent dagen vi checkade ut, men inga problem vi fick utnyttja pool, duschar osv på hotellet efter utcheckning utan kostnad. Läget är mycket bra. Allt som allt ett toppenhotell till otroligt bra pris!
Recenserad 04 januari 2013

Peter S. från Sverige
Reste med partner
Bodde en natt i december 2012
Det bästa man kan önska sig
Storlek på sviten, perfekta sängar, tvättmaskin, jymmet, poolen, SPA:t
Vi brukar bo här vid stop-over några dagar mellan destinationer i Asien, och längtar verkligen hit efter en trip. Känns verkligen som hemma, och man kan fixa lite med kläder och liknande(tvättmaskin, strykjärn/bräda), och passa på att gå till en frisör i närheten!
Recenserad 03 januari 2013

Peter S. från Sverige
Reste med partner
Bodde en natt i december 2012
Perfekt vistelse i Bangkok eller Stop-over
Rymligt, rent, avkopplande
Vi har bott här många gånger och längtar alltid hit. Rent och fint, rymligt, tvättmaskin etc, "precis som hemma"
Recenserad 18 december 2012

Claes P. från Sverige
Gruppresenär
Bodde i 2 nätter i november 2011
Bra hotell i bra läge
Läget och rummet
fantastiskt rum (executive suite)till en billig peng. läget är bra eftersom det inte är så långt till skytrain. nära till mbk och siam center. trevligt att ha ett riktigt kök med både diskmaskin och tvättmaskin. frukosten var lite för asiatisk för min smak. vill inte ha varken fisk eller nudlar till frukost, så utbudet blev begränsat. inte dåligt, men inte heller fantastiskt.
Recenserad 25 april 2012

Karl B. från Sverige
Familj med småbarn
Bodde i 3 nätter i mars 2012
Fint hotell med bra läge
Superbra service och jättetrevlig personal, bra poolområde. Fina, stora rum. mycket bra frukost.
mycket bra första intryck av hotellet. fina rum, bra service, fint poolområde, allt man kan önska sig av ett 5-stjärnigt hotell...men... det fanns ingen bar på hotellet, man serverade ingen alkohol över huvudtaget inom hotellgränserna. övrigt var allt toppen!
Recenserad 28 mars 2012

Larry W. från Sverige
Ensamresenär
Bodde i 5 nätter i januari 2012
Bra hotell och effektiv service
Jättebra frukost och snabb service. Gott om förvaringsutrymmen. Nära till skytrain och ändå lugnt område
Jättrevligt modernt fräscht hotell,med lite lyxkänsla och trevlig personal. Bra träningsmöjligheter, olika bastu,och bra pool som tyvärr bara får sol på fm, men värdelös jacuzzi. Bra rymligt rum med fantastisk utsikt över centrala Bangkok. Lätt att ta sig till skytrain, mindre än 5 min promenad på gata som är befriad från försäljare. Lätt att få taxi. Kan definitivt rekomendera detta hotell
Recenserad 21 januari 2012

Annika L. från Sverige
Familj med småbarn
Bodde i 4 nätter i januari 2012
Bästa läget, fin utsikt men medioker frukost
Nära till två skytrainlinjer, stora rum och fint poolområde
vi har bott här tre gånger, tack vare utmärkt läge och stora rum när man reser med barn. jättevackert poolområde och fint spa. dock är frukosten klart under den standard som hotellet håller i övrigt. hårda sängar men det är ju vanligt i thailand.
Recenserad 20 januari 2012

Thomas A. från Sverige
Reste med partner
Bodde en natt i december 2011
Nice, clean good service..
Good price according to standard
Helt okej hotell med pampig entré. Perfekt service och om man vill hyra en svit kan man ha egen restaurang. Bra läge. frukostmatsalen lite steril men mycket bra frukost. Servicenivån hos alla är mkt hög.
Recenserad 24 december 2011