Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 1013 omdömen
  • Renlighet 6,8
  • Faciliteter 7,0
  • Läge 8,3
  • Bekvämligheter på rummet 7,1
  • Service 7,3
  • Valuta för pengarna 7,2
  • Mat/Middag 6,3
Sortera efter

Chia från Malaysia
Familj med små barn
Standardrum
Bodde i 2 nätter i oktober 2015
Location
Good location
Recenserad 09 september 2016

tandiono från Indonesien
Par
Standardrum
Bodde en natt i augusti 2016
good hotel
excellent.............................................
Recenserad 30 augusti 2016

Jeffrey från Australien
Par
Standardrum
Bodde en natt i juli 2016
Great location, but...
See our review of July 14
Recenserad 29 augusti 2016

Jeffrey från Australien
Par
Standardrum
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Great location, but......
Great location: Chinatown, close to Wat Tramit, Hualamphong station and the subway, great local street food, Chao Phraya river etc. But....the hotel has definitely seen better days, and is now just a little sad. The staff could have ben a bit more hospitable too. Nevertheless, a reasonable alternative to the accommodation at the Khao San precinct.
Recenserad 29 augusti 2016

Yee från Malaysia
Grupp
Standardrum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Location
good location and helpful staff
Recenserad 12 augusti 2016

Shassa från Maldiverna
Familj med små barn
Juniorsvit
Bodde i 2 nätter i juli 2016
good service
good
Recenserad 07 augusti 2016

Shassa från Maldiverna
Familj med små barn
Juniorsvit
Bodde i 2 nätter i december 2015
good service, location wise the best available option
good
Recenserad 07 augusti 2016

Walter från USA
Par
Standardrum
Bodde i 3 nätter i augusti 2015
Great Location, But Beware of Joiners, Good Staff, Great Restaurant
The location is excellent, right in the heart of Chinatown. It is an older hotel that is decently clean, but my wife and I had to battle a large cockroach that I eventually successfully drowned in the toilet. Also, in the elevator, there is a sign stating that "joiners" (prostitutes) must show ID before going to their clients' rooms for safety purposes. This can make you feel a bit awkward. They did not come to our room, but, late at night, we did hear one "joiner" screaming "give me money" at the top of her lungs after she was apparently stiffed by her client. I had to call the front desk and ask for security to escort this woman out of the hotel. The client claimed that he did not owe her money. My wife and I were laughing quite a bit at the ruckus. The food in the restaurant is very good and reasonably priced. We would definitely stay there again.
Recenserad 28 juli 2016

Donnaphorn från Thailand
Par
Standardrum
Bodde en natt i mars 2016
Good for 1 night
Convinient to go around China town just walking .
Recenserad 30 juni 2016

THOMAS från Singapore
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i juni 2016
Cleaningness of the hotel
Towel yellowish. Carpet smelly along the walkway. Nd to upgrade on the standard of the hotel cleaningness.
Recenserad 29 juni 2016


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: