arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

2015
Mycket bra 7,7
baserat på 1336 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 1336 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 7,5
  • Faciliteter 8,7
  • Läge 9,1
  • Bekvämligheter på rummet 7,7
  • Personal 7,3
  • Valuta för pengarna 7,1
  • Mat/Middag 7,8

Kerstin L.
Sverige
04 januari 2013
Galle Face Hotel är en klassiker!
läget, terassebaren, svimmingpoolen vid havet
Hotellet har fräschats upp ordentligt sen jag brukade vara där för ca 25 år sen. Bodde i Colombo då, och var medlem i deras svimming-club - dvs fick lov att anväanda deras pool ( en bristvara i Colombo, där man inte kan bada i havet). Vi var där dagarna innan jul, och då var det "Bröllopstid" i Colombo och nu är Galle Face det absolut mest populäara stället att gifta sig på - för den som har råd. Såg fantastiska bröllop med massor av vackra sariklädda gäster - en extra krydda på ett redan fantastikt ställe!

kita C.
Sverige
19 december 2012
Mycket bra och vackert hotell
Underbara sängar, perfekt rum fantastisk service.
Gamalt anrikt vackert hotell med absolut bästa service och underbara rum.

marie V.
Sverige
16 februari 2012
Bästa hotellläget i Colombo
Närheten till havet och trrevlig personal
rummen i classic wing är stora men gamla och nötta och motsvarar ej en standard som är önskvärd för en längre vistelse. den nya delen new wing är dock mycket bättre och rummet vi fick efter klagomål var mycket komfortabelt. utsikten fin och en underbar mycket bred dubbelsäng. rumsstädning bra och övrig personal glad och tillmötesgående.

Werner S.
Schweiz
09 december 2011
tolle lage und super service
nahe beim business zentrum - sehr ruhig
entgegen dem gebuchten wurde ich zum new wing upgraded. grosses schönes zimmer mit sicht aufs meer. der service ist einfach super gut und alle versuchen einem die wünsche vom gesicht abzulesen. dass das wifi nicht gratis ist sollte in einem 5 star hotel nicht mehr sein aber wenn man den minuten tarif wählt zahlt man auch nur das effektiv gebrauchte.

patrick O.
Sverige
16 november 2011
Ingen höjdare!
Havsutsikten!
Hört mycket positivt om detta hotell men vart tyvärr mycket besviken redan vid incheckningen! Hotellet känns slitet och ofräscht, personalen lika så. Åt lunch på uteserveringen och blev självklart riktigt dålig, klistrad vid toan en hel dag! Tydligen har hotellet 2 vingar och vi hamnade självklart på den äldre. Rekommenderar inte att använda hotellets taxi service höga priser och gamla bilar, ta hellre en riktig taxi.

fredrik B.
Sverige
27 juli 2011
Klassiskt hotell som inte lever upp
Läget, ligger precis vid strande. Historien, en klassisk byggnad med atmosfär.
Hotellet i sig är väldigt fint och rummet var stort som en salong men det lever inte upp till de förväntningar man ska ha på ett hotell i denna prisklass. Då hotellet är väldigt uppskattat så väljer många att gifta sig på hotellet. Upp till 6 par på en dag fick vi höra. Ett trevligt inslag eller störande är väl en personlig åsikt. Finns betydligt bättre boende i Colombo för samma pengar.

Lars N.
Sverige
18 juli 2011
Ett fint hotell
Läget och anrikt Hotell..
Hotellet är mycket fint och har anor långt bak i tiden.Men se till att komma i rätt vingen. Gammla vingen är fint men luktar rök och vad jag tyckte mögel. Man ska inte klaga hotellet är fint och hade en otrolig fukostbuffe. Tyvärr missade vi afternoon Tea. Läget är bra..inte mycket att klaga på.

Philip W.
Sverige
31 mars 2011
Underbart kolonialhotell med mycket bra personal
Bra pris, trevlig personal som bryr sig, underbar mat.
Mycket trevligt kolonialhotell som ligger vid havet. Bad är dock hänvisat till saltvattenspolen. Maten är värd varenda en av de fem stjärnorna som vi oförbehållsamt ger i betyg. Personalens vänlighet, som generellt går igen i hela landet, är mycket tilltalande. Middagarna under bar himmel i fisk- och skaldjursrestaurangen kommer vi aldrig att glömma. Sammanfattningsvis ett hotell att gärna komma tillbaka till.

Barbro S.
Sverige
02 mars 2011
Tjusigt hotel med många tråkiga rum
Läget var väldigt fint precis vid havet
Vi hade beställt suite. När vi kom dit fick vi ett vanligt rum med ett badrum med 40-talsstandard. Vi blev oerhört besvikna. Vi hade trott att det slulle vara ett ganska fint hotell. När vi klagade fick vi ett annat rum som var helt OK. Förutom att toaletten inte fungerade ordentligt på hela tiden. Utan vi fick ringa om det ett otaliga gånger. Vi kände bara det att det var mest fel på oss att toaletten inte funkade. Vi vågade knappt använda den för vi visste ju inte om det skulle gå att spola. Vi upptäckte den sista dagen att hotellet var uppdelat i två delar. Den andra delen var renoverad och i mycket bättre skick. Vi åker gärna dit igen men då ska jag förvissa mig om att vi får ett rum i den nyrenoverade delen. Läge, utomhusmiljö, pool och mat var toppenbra.Ett fantastiskt ställe att avnjuta en god middag på utomhus precis vid vattnet. Synd bara att när vi var där var det badförbud. Så vi fick hålla oss till poolen.

Vilhelm W.
Sverige
01 mars 2011
En klassiker..
Charmigt, ganska prisvärt och en upplevelse.
bokade en natt på gfh. fick uppgraderat till royal thai svit, på ca: 130kvm... stannade en natt till för att det var så häftigt. en bevarad äldre charm. kanske inte lyxhotel känsla men värt ett besök..