arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

Bra 7,4
baserat på 24237 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 24237 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 7,5
  • Faciliteter 6,8
  • Läge 8,8
  • Bekvämligheter på rummet 7,2
  • Personal 7,2
  • Valuta för pengarna 7,2
  • Mat/Middag 6,3

8 Bo P.
Sverige
19 januari 2012
Prisvärt
Bra lokalisering, rent och snyggt
Passerade Singapore på väg till Thailand. Prisvärt hotell med bra läge.

9,3 Marie L.
Sverige
21 december 2011
Fint frascht hotell med kanonlage
Frascht och bra lage
hotellet var jattefint, personalen var trevlig och laget var kanon med en tunnelbanestation precis utanfor hotellet.

8 Anders P.
Sverige
12 december 2011
Toppen hotell med superläge...
Extremt bra läge
Bra hotell med hög standard. Lite små rum men allt som behövs finns. Internet var ganska segt men de höll på att byta ut det. I källaren av huset ligger Lavender tunnelbanestation så man tar sig lätt över hela staden.

8,3 jorgen L.
Sverige
04 december 2011
Modernt hottel med utmarkt lage
Nara till tunelbana och sma restauranger samt frascht hotell
ett frascht hotell som liger nara tunnelbana och sma retauranger. Rummen var sma men funktionella. Ett litet styrketraningsrum med fa men fungerande maskiner. En lang simbasang dar man kunde simmma. Pa andra sidan vagen lag flera sma lokala affarer. Det var ankelt att ta sig till Litel India och seihtsing bussar. Jag kan mycket val tanka mig att atervandfa hit.

9,7 Tomas S.
Sverige
14 oktober 2011
Nybyggt hotell med utmärkt läge
Hotellet ligger i direkt anslutning till "tunnelbanan" och bussar, nära till foodcourtet. En bra pool.
Under fyra dagar bodde vi på hotellet som var mycket populärt. Om man behöver checka ut senare, kan man hyra rummet för 20 S$/timma eller ha tillgång till poolområdet fram till nio på kvällen och detta är helt gratis. Rummen är små men det finns alla bekvämligheter förutom internet.

8,7 Mia W.
Finland
10 oktober 2011
Fräscht hotell med på bra läge
Läget, fina utrymmen!
Stannade två nätter, önskemålet var ett fräscht hotell med bra förbindelser. Hotellet fyllde verkligen kraven! Det är nytt och ligger i direkt anslutning till Lavender tunnelbanestation. Vi bodde i ett Twin room, litet men uppfyllde sin funktion med råge. Personalen vid reception var vänlig och hjälpsam. Fick inte wlan att fungera på min telefon så de gav mig gratis tid att använda på de stationära datorerna nere i lobbyn. Minus för dålig frukost, men mjölken var i allafall kall... (vi köpte frukosten separat = klokt beslut)

8,3 Markus M.
Sverige
11 juli 2011
Hårligt nybyggt hotell
Bra läge
Vi trivdes mycket bra med vår vistelse på detta hotell. Tunnelbanan låg väldigt nära och det gick snabb att åka till in till centrum. Lugnt område, men när vi bodde där så var det flera skolklasser som chekade in. Detta gjorde att det var mycket liv och rörelse på hotellet. Jag vet inte om detta är vanligt eller inte.

7,3 Simon W.
Finland
21 juni 2011
Fräscht hotell på bra läge
Stilrent och bra läge
Hotellet var nytt, ca 3 månader då jag bodde där. Rummet var ganska litet men snyggt och fräscht. Saknade el uttag, fanns bara ett och behövde minst två för att få telefon, kamera osv laddade. Metro station nära intill.

7,7 Markus M.
Sverige
16 juni 2011
Ny byggt med utmärkt läge
Hotelet ligger på en tunelbane station
Bodde på V hotel lavender i 4 dagar hade stanat lägre om vi hade haft tid. hotelet är helt ny byggt så det är väldigt fint rumen är ganska som,men vi va inte mycket på rumet så det gord inget. tyvär hade dom malaysiska barnen lov när vi va där så mer en halva hotelet va fyllt med barn som höll på på nätterna men vi är mycket nöjda med våran vistelse.

6,8 lily S.
Indonesien
29 juni 2016
Good enough
Bigger room recommended for next visit