Bra 7,4
baserat på 24984 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 24984 omdömen
  • Renlighet 7,5
  • Faciliteter 6,7
  • Läge 8,8
  • Bekvämligheter på rummet 7,2
  • Personal 7,2
  • Valuta för pengarna 7,2
  • Mat/Middag 6,3
Sortera efter
Verifierade omdömen

Elian från Indonesien
Familj med äldre barn
Tvåbäddsrum
Bodde i 4 nätter i juli 2016
Bad hotel with great location
Despite the strategic location, this hotel in overall is really bad. We stayed for 4 nights and they never changed the bedsheets and pillow sheets, and glasses. The breakfasts are super bad you better not take it.
Recenserad 10 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Popo från Indonesien
Familj med små barn
Trebäddsrum
Bodde en natt i juli 2016
strategic location, friendly staff
Strategic location, friendly staff and near MRT
Recenserad 10 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Jason från Malaysia
Par
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i juli 2016
comments
The room is filled with cigarette smell. Very unpleasant.
Recenserad 10 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Ankur från Indien
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i juni 2016
Ok kinds
Ok kinds
Recenserad 10 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

riana från Indonesien
Par
Tvåbäddsrum
Bodde en natt i november 2014
love the hotel next to mrt
love the hotels as it located next to mrt and have kopitiam next to it lots lots of food :)
Recenserad 10 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Nindya från Indonesien
Familj med äldre barn
Trebäddsrum
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Good
Good
Recenserad 09 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Agatha från Indonesien
Familj med små barn
Superior-rum
Bodde i 6 nätter i juni 2016
Room cleanliness
I stayed 7nights at this hotel and everytime we go out at 9 there will always be housekeeping cleaning our room but they did not pay attention to the floor and our bar cleanliness. Mugs were not being replaced and floor wasnt being mopped. If we stay for 2nights thats probably just fine, but uf we stay for a week that would be a problem. Maybe its peak season but I think tgey have to pay more attention to the quality service though. Other than that evrthing just kind and nice
Recenserad 09 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Maya från Indonesien
Familj med små barn
Trebäddsrum
Bodde i 12 nätter i juni 2016
So far so good
So far so good... Cheap price and the location is strategic, easy to find any food because many restaurants around the hotel. The problem is some employees / staff are unfriendly and never smile also greeting the customers. We hope V Hotel will be better to serve customers next time.
Recenserad 09 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Chaovalit från Australien
Familj med små barn
Trebäddsrum
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Best location ever
The Hotel is just above the Lavender station, making it the best choice for travelers. There are also food court and fast food shops around. However, the room was a bit too small for me and two kids to move around as there is very small space between each bed. The room was clean, though the floor was a bit slippery, especially when you put the slippers on. We enjoyed our stay and would recommend this place.
Recenserad 09 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Hendra från Indonesien
Familj med äldre barn
Tvåbäddsrum
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Great value hotel
Great hotel with excelent location and services
Recenserad 09 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: