Tillbaka till hotellinfo

Bra 7,1
baserat på 8335 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 8335 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 7,5
  • Faciliteter 6,5
  • Läge 8,8
  • Bekvämligheter på rummet 7,0
  • Personal 7,0
  • Valuta för pengarna 6,8
  • Mat/Middag 5,7
Sortera efter

Jen W. från Singapore
Reste med partner
Bodde en natt i augusti 2016
Good Location / Best Price
☺️
Recenserad 25 augusti 2016

Marc D. från Kanada
Affärsresenär
Bodde i 3 nätter i maj 2016
Satisfactory hotel
Nothing really exciting about the hotel. I found that there was a lack of lighting in my room. It's in Chinatown which is good for the location and restaurants, but it also means rooms are quite small. Still for the price, it's a pretty good deal.
Recenserad 24 augusti 2016

Marc D. från Kanada
Affärsresenär
Bodde i 3 nätter i maj 2016
Relatively good hotel in Singapore
Nothing really exciting about the hotel. I found that there was a lack of lighting in my room. It's in Chinatown which is good for the location and restaurants, but it also means rooms are quite small. Still for the price, it's a pretty good deal.
Recenserad 24 augusti 2016

MOHAMMAD H. från Bangladesh
Affärsresenär
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
LOCATION
LOCATION
Recenserad 23 augusti 2016

Noorasyran O. från Brunei
Reste med partner
Bodde i 4 nätter i november 2015
Great Location
The hotel's location is one reason why I chose this hotel. The nearest MRT was just less than 5 ins walk away. There's a mall next to it also. Very convenient. My room was windowless but it doesn't feel suffocating at all. The rooms are clean and staff are friendly. I would stay again in the future.
Recenserad 23 augusti 2016

Thor L. från Malaysia
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i juli 2016
Near MRT
Room small but near MRT
Recenserad 22 augusti 2016

David S. från Indonesien
Affärsresenär
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Small,nice hotel at Chinatown
Location is good, near MRT station, near Little india and Chinatown
Recenserad 22 augusti 2016

Michael H. från USA
Familj med småbarn
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Great location
Have stayed here before and will stay again. Great location, clean room, nice staff, and good wifi.
Recenserad 19 augusti 2016

Chun L. från Kina
Ensamresenär
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
hotel location is convenience
room conditions
Recenserad 18 augusti 2016

Wai W. från Singapore
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
location
Conveniently located.
Recenserad 18 augusti 2016


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: