Bra 7,1
baserat på 8393 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 8393 omdömen
  • Renlighet 7,5
  • Faciliteter 6,5
  • Läge 8,8
  • Bekvämligheter på rummet 7,0
  • Personal 7,0
  • Valuta för pengarna 6,8
  • Mat/Middag 5,7
Sortera efter
Verifierade omdömen

Chung från Malaysia
Par
Standard Queen-rum
Bodde en natt i maj 2016
Standard room is extremely small
Standard room is extremely small, suit for 2D1N trip with small luggage only. MRT just 1 min walk from hotel.
Recenserad 20 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Muhammad från Singapore
Par
Deluxe Queen-rum
Bodde en natt i maj 2016
Overpriced
Overpriced. No candybar, lack of variety in tv channels. Room was not what we wanted. We are a couple yet received a 3 pax room.
Recenserad 20 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Yuwadee från Thailand
Ensamresenär
Standard Queen-rum
Bodde en natt i maj 2016
Very good hotel
Convenience
Recenserad 20 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Jocelyn från Singapore
Par
Superior Queen-rum
Bodde en natt i april 2016
Surprise anniversary
Impromptu booking for bf, and me! Location wise is good, hotel is clean & service from hotel is superb as well..
Recenserad 19 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Gaik från Malaysia
Par
Deluxe Queen-rum
Bodde en natt i maj 2016
na
bed too low
Recenserad 19 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Fabrian från Indonesien
Par
Deluxe Queen-rum
Bodde i 2 nätter i mars 2016
Best Place To Stay
5 minutes walk to MRT station, many restaurants and bars in the premises
Recenserad 17 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Melvin från Singapore
Par
Executive-rum
Bodde en natt i maj 2016
Room for improvement
The rooms should have proper blinds at the areas where sunlight is coming in. The room is too bright once it's 7am and it affects our sleep.
Recenserad 16 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Richard från Nya Zeeland
Ensamresenär
Standard Queen-rum
Bodde i 3 nätter i maj 2016
3 nite stay.
Sign on window outside hotel about Special Promotion massage is False Advertising! U lost my business. It says $58 for one hour, but actually it is $68 when U go inside to check. Receptionist not friendly or helpful, so I went elsewhere for $40 an hour!! Wonderful how many other customers you lose? Not smart business practice. In NZ you can be prosecuted for false advertising.
Recenserad 16 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Hong från Malaysia
Par
Executive-rum
Bodde en natt i februari 2016
Clean and good location
Good location in Chinatown, overall clean and friendly staff. Price is competitive compare to some budget hotels.
Recenserad 16 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Cynthia från Taiwan
Par
Standard Queen-rum
Bodde i 2 nätter i april 2016
Location decides everything.
It's very convenient and near to Chinatown MRT. And transit is also very easy. The shopping mall, 林志源 and 美珍香 is next to Porcelain. Ufair supermarket is our important place to buy daily supplements (like water, fruits...). Room is tiny but clean. Their receptionist can speak Chinese. I think I will still stay here for next time.
Recenserad 16 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: