Bra 7,1
baserat på 8395 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 8395 omdömen
  • Renlighet 7,5
  • Faciliteter 6,5
  • Läge 8,8
  • Bekvämligheter på rummet 7,0
  • Service 7,0
  • Valuta för pengarna 6,8
  • Mat/Middag 5,7
Sortera efter
Verifierade omdömen

Yoke från Singapore
Ensamresenär
Deluxe Queen-rum
Bodde en natt i maj 2016
Cosy Convinence Hotel
Cosy hotel that has good location. Worth the price.
Recenserad 05 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Teo från Singapore
Reste med partner
Deluxe Queen-rum
Bodde en natt i juni 2016
Ok
Price is a bit steep for the small deluxe room. Just nice for 2 pax without luggage, no space for luggage. Basic toiletries provided. Bathroom sliding door seems very rusty, gives out very sharp noise whenever there is a need to close the door. Location Very near mrt.
Recenserad 05 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Jansuda från Thailand
Reste med partner
Standard Queen-rum
Bodde i 2 nätter i juni 2016
Location good
Good piece , good view
Recenserad 05 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

IM från Macao
Affärsresenär
Superior Tvåbäddsrum
Bodde i 4 nätter i maj 2016
good location, poor soundproof facility
The location is great, but the room is small and the soundproof facility is poor. It was very easy to hear the sound from the next room. And the bathroom is too dark.
Recenserad 03 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

KRITSADA från Thailand
Ensamresenär
Standard Enkelrum
Bodde i 2 nätter i maj 2016
Great location but very noisy at night
Avoid room on street side. At every 1 a.m. Big truck will collect gabage daily
Recenserad 03 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Arrodiyatus från Indonesien
Affärsresenär
Standard Queen-rum
Bodde i 2 nätter i maj 2016
Crowded
Even through this is not a holiday season, the hotel is very crowded. Maybe it because the hotel is not too large and the lobby is close by the traffic. However , it's fun to stayed here.
Recenserad 03 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Dk från Brunei
Reste med partner
Deluxe Queen-rum
Bodde i 2 nätter i maj 2016
Great location but noisy
The location is great because its literally 2min from the MRT so going around shopping areas and food places and more was easy. The room was clean, no problem with that. Unfortunately, it was very noisy as the walls were quite thin so it was hard to sleep. Other drawbacks was the massage place of that hotel wasnt very good, the massager was talkative so peace time during massage was bad.
Recenserad 02 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Kenneth från Malaysia
Familj med småbarn
Deluxe Queen-rum
Bodde i 3 nätter i maj 2016
Quite good place
Very helpful staffs. There is direct shuttle to airport for SG$9. Not mich facilities. Early check in chargable at SG$20. Late check out (after 12pm) is chargable at SG$33++ per hour. There is a massage parlour adjoining hotel lobby.
Recenserad 02 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Iqbal från Singapore
Reste med partner
Superior Queen-rum
Bodde en natt i maj 2016
it was a nice and cosy place
Friendly
Recenserad 01 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

marzuqki från Singapore
Reste med partner
Superior Queen-rum
Bodde en natt i maj 2016
Aircon
Aircon was not cold thru out the whole stay
Recenserad 31 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: