2015
Bra 7,5
baserat på 9142 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 9142 omdömen
  • Renlighet 7,5
  • Faciliteter 7,2
  • Läge 8,7
  • Bekvämligheter på rummet 7,6
  • Personal 7,4
  • Valuta för pengarna 7,3
  • Mat/Middag 6,6
Sortera efter
Verifierade omdömen

yu från Kina
Affärsresenär
Deluxe Dubbel- eller Tvåbäddsrum
Bodde i 4 nätter i juni 2016
酒店
设施老化,淋浴的水冷热无常,最吓人的是几乎天天楼道里都有装修的浓浓的味道
Recenserad 19 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

kim från Malaysia
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde en natt i april 2016
地理位置很方便
价钱很合理
Recenserad 13 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

CHENG från Kina
Familj med småbarn
Deluxerum
Bodde i 4 nätter i mars 2016
2大2小亲子游
看到评价说酒店门口有去动物园的班车,而且双床房的2张单人床可以并到一起,才定的这家酒店。办入住时,服务员看到我们是2大2小,直接给了我们一间2个单人床拼好的房间,服务很到位。不过房间隔音不好,床边有可以通到另一个房间的门(锁死的),躺在床上可以清楚的听见隔壁房间的人说话,房间和浴室都比较小,有浴缸,洗澡要站在浴缸里,总的来说性价比还行。动物园的班车很坑爹,居然比时刻表的时间晚到了将近40分钟,建议3人以上的,还是打车比较划算。
Recenserad 12 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Yuen från Hongkong
Familj med äldre barn
Deluxerum
Bodde en natt i mars 2016
失望5星级洒店內竟然有這不整潔的细小房间供应!
被安排的房间位於10樓,1019室。房间像是員工或導遊宿舍,很不整潔,牆身碎花,厠所有氣味從地下渠道排出。窗户望正对面大厦的位置,安装了十多部電訊收發器,距離太近,使人感觉頭痛不舒服! 我们深深概嘆是否因为价格的關係,以至5星级酒店內,竟然有這種下价的房子提供!不要忘记洒店並沒爆滿!
Recenserad 06 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

SONGSHENG från Kina
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 5 nätter i februari 2016
酒店附近有便利的交通
性价比高,交通便利
适合初次下榻新加坡,舒适度可以接收。如想有更好的体验可以考虑其对面的grand park。
Recenserad 01 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

mingye från Kina
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde en natt i februari 2016
很不错,交通方便
很不错,交通方便
Recenserad 01 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Wenjie från Kina
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde i 6 nätter i februari 2016
住宿环境,地理位置
客房整理,基础设施(有游泳池),地理位置
总体感觉还是可以的,但是有一点要说的是:房间的WIFI非常不稳定,一共住了6天,头一两天网络正常,之后就必须楼下的服务大堂那里链接才可以,并且在大堂链接的WIFI也并不稳定。 除了WIFI这一点之外,总体还是可以的。
Recenserad 29 februari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

yuexin från Kina
Familj med äldre barn
Deluxerum
Bodde en natt i februari 2016
享受
非常棒的酒店,环境非常好,很舒适,还可以看到对面的帆船酒店!
Recenserad 23 februari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

WEIWEI från Kina
Familj med äldre barn
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i februari 2016
位置比较好,还是比较地道的星级酒店
酒店位置确实是很好,去哪儿都比较方便,离地铁站也近,房间的内部环境也不错,推荐
Recenserad 16 februari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

ZIJUN från Kina
Familj med småbarn
Deluxerum
Bodde i 4 nätter i januari 2016
一般
地点不错
Recenserad 30 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: