Tillbaka till hotellinfo

2015
Bra 7,5
baserat på 9056 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 9056 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 7,5
  • Faciliteter 7,2
  • Läge 8,7
  • Bekvämligheter på rummet 7,6
  • Personal 7,4
  • Valuta för pengarna 7,2
  • Mat/Middag 6,6
Sortera efter

Anton L.
Sverige
09 mars 2012
Fräscht hotell, bra läge
Fräscht och rent hotell, gratis gym.
vi trivdes bra här. var ute och såg oss om i singapore mest via att promenera då hotellet låg så centralt. staden var fantastiskt ren och ordning och reda. ordentliga människor, högutbildade. skön kontrast med ett så pass uppstyrt i-land mitt i värmen så nära ekvatorn. ångrar inte en sekund att jag åkte dit.

Alexander S.
Sverige
03 januari 2012
Bra rum
Bra rum, litet men helt ok, litet slitet
Rummet var ok, men wifi sim ingick I priset var en kabel, fjarren till tv:n var borta, deposition 50 singdollar for om I fall man tar ngt fran rumsbaren !?! Laget var bra trot jag var bars dar 1natt, det var inte sa bra som Dom vill gora det till, 20-30 % overpris. Jag valjer inte det igen

susanne M.
Sverige
01 december 2011
Tjusigt hotell med bra läge
Centralt läge, moderna rum, bra service, fantastisk utsikt
Ett härligt hotell med fantastiskt läge och en känsla av att det är nära till allt. Trevligt poolområde för skön avkoppling. Bra roomservice. Jätte härliga rum som gav en lyxkänsla

Maria T.
Sverige
01 november 2010
Tjusigt hotell Centralt
Inget
En helt fantastisk utsikt över hamnen i Singapore. Som överallt i Singapore är det nära till allt och hotellet hade trevlig personal och bra frukost. Vi bokade Skylounge och åt frukosten där vulket var lite annorlunda för oss i vår familj. Rena fina rum fick dock byta rum då ACn bara gick att ha på kylskåpsgrader. Men det löste hotellpersonalen kvickt och lätt. nära till tunnelbanan och taxi utanför dörren och flera Shoppinghus brevid.

Roger N.
Sverige
16 juni 2010
Klada och soppa
Bra lage med gangavstand till de koloniala delarna av Singapore.
En mystisk klada fran sangkladerna. Jag misstanker starkt tvattmedlet. Hotellet har kanske varldens langsammaste wireless i lobbyn.
Ett centralt hotell i de koloniala delarna av Singapore. Trevlig personal och fina rum. Funan elektronik varuhus runt knuten dar du kan shoppa allt du behover i elektronik vag. Gangavstand till minst tva av de storre nojeskomplexen i staden. Busslinjen till Chinatown precis pa gatan nedanfor. Det finns sa mkt att gora i Singapore sa det blev nastan ingen tid alls pa hotellet. Vart att notera ar att de inte har wireless pa rummen :(. Hotellet har kanske varldens langsammaste wireless i lobbyn.

Per P.
Sverige
10 mars 2010
Mycket prisvärt
centralt läge,vidunderlig utsikt
trasiga hissar
Hotellet är centralt beläget med närhet till kända shoppingcenter samtidigt som störningar från trafik upplevdes som obefintlig. Personalen var väldigt tillmötesgående och hjälpsam. Vi fick möjlighet att utnyttja pool och möjligheter att duscha efter det att vi checkat ut. Hotellet hade flexibla rum med möjlighet för barnfamiljer att nyttja två rum med dörr emellan.

Fredrik K.
Sverige
21 februari 2010
Peninsula
Läget, personalen, trevliga rum
hissarna
Peninsula ligger helt perfekt i Singapore. Du har nära både till hamnen, raffles hotel, orchard, floden. Bara 150m ifrån också ligger en tunnelbanestation. Ett stort plus till är att det var gratis wifi på rummet.

Daniel N.
Sverige
07 januari 2010
Bra läge i Singapore
Läget, läget, läget, snabb wifi
Lite små rum och ganska slitet
Jag hade valt detta hotell om jag vill bo i riktigt bra läge med snabb wifi. Om man bor på Orchard Road så springer hotellen på 100$ dollar till. Jag var nöjd då jag hade en transit och ville handla lite elektronik, hotellet ligger precis bredvid Funan som är största it varuhuset i Singapore. Tycker att det var bra värde jämfört med tidigare hotell jag bott på i Singapore! Taxi kostade 25 SGD från flygplatsen och det får man väl betrakta som rimligt. Hade dock vart ännu bättre om hotellet hade haft pick up, vilket de inte hade!

Wenisa T.
Thailand
28 augusti 2016
Good location
Room was smoking smell.Good Location.2min from hotel to City hall mrt station

Kristine L.
Filippinerna
26 augusti 2016
happy visit
I enjoyed my stay at Peninsula Excelsior Hotel.