Mycket bra 7,8
baserat på 586 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 586 omdömen
  • Renlighet 8,4
  • Faciliteter 7,3
  • Läge 7,8
  • Bekvämligheter på rummet 7,9
  • Service 8,2
  • Valuta för pengarna 7,6
  • Mat/Middag 6,9
Sortera efter

Jason från Filippinerna
Gruppresenär
Mystery rum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Nice hotel
the room is quite small, but it is fine with me. The best part about this hotel is its proximity to the Tiong Bahru Market which has a wide selection of stalls in its food court. The staff are nice and always ready with a smile whenever you pass by the reception.
Recenserad 31 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Michael från USA
Familj med småbarn
Superior-rum
Bodde en natt i augusti 2016
Nice hotel
Would stay here again. Clean, compact room. Great water pressure. Good wifi signal. Nice staff. Only negative is that it's a bit if a walk to the MRT.
Recenserad 23 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Martin från Tjeckien
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Affordable accomodation in a good location
There are not many hotels in this category for this money in Singapore. Very pleasant small hotel with friendly and helpful staff.
Recenserad 10 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

ANTON från Indien
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Good
Friendly staff
Recenserad 08 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Albert från Australien
Reste med partner
Balcony
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Well priced for the quality
We had a great 2 night stay here in a balcony room. The breakfast was good quality (along with the 20% discount voucher for other foods) and were more than happy with our stay here
Recenserad 07 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Yo från Japan
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde en natt i juli 2016
Good
Very good hotel, but only small window in the room.
Recenserad 31 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Peter från Australien
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i juli 2016
Great location in the middle of heritage area
Pretty much as the title says, right in the middle of the heritage area and waking distance to everything in Georgetown. Exceptionally friendly staff.
Recenserad 30 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Alan från Storbritannien
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 6 nätter i juni 2016
Good base
A weeks stay, small room but good value for Singapore standards
Recenserad 24 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Glenn från USA
Reste med partner
Exklusiv
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Very nice hotel
Very nice hotel Would stay there again
Recenserad 20 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Henkie från Indonesien
Reste med partner
Superior-rum
Bodde en natt i juli 2016
Clean and good location
Like the central location and affordable pricing
Recenserad 18 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: