Mycket bra 7,8
baserat på 585 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 585 omdömen
  • Renlighet 8,4
  • Faciliteter 7,3
  • Läge 7,8
  • Bekvämligheter på rummet 7,9
  • Personal 8,2
  • Valuta för pengarna 7,6
  • Mat/Middag 6,9
Sortera efter
Verifierade omdömen

Martin från Tjeckien
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Affordable accomodation in a good location
There are not many hotels in this category for this money in Singapore. Very pleasant small hotel with friendly and helpful staff.
Recenserad 10 augusti 2016

ANTON från Indien
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Good
Friendly staff
Recenserad 08 augusti 2016

Albert från Australien
Reste med partner
Balcony
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Well priced for the quality
We had a great 2 night stay here in a balcony room. The breakfast was good quality (along with the 20% discount voucher for other foods) and were more than happy with our stay here
Recenserad 07 augusti 2016

Yo från Japan
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde en natt i juli 2016
Good
Very good hotel, but only small window in the room.
Recenserad 31 juli 2016

Peter från Australien
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i juli 2016
Great location in the middle of heritage area
Pretty much as the title says, right in the middle of the heritage area and waking distance to everything in Georgetown. Exceptionally friendly staff.
Recenserad 30 juli 2016

Alan från Storbritannien
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 6 nätter i juni 2016
Good base
A weeks stay, small room but good value for Singapore standards
Recenserad 24 juli 2016

Glenn från USA
Reste med partner
Exklusiv
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Very nice hotel
Very nice hotel Would stay there again
Recenserad 20 juli 2016

Henkie från Indonesien
Reste med partner
Superior-rum
Bodde en natt i juli 2016
Clean and good location
Like the central location and affordable pricing
Recenserad 18 juli 2016

lee från USA
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Great part of singapore to stay.
Staff was super helpful and friendly, rooms small but well finished, beds comfy and bathroom fine for the size. Only drawback were the windows being not only totally sealed but shuttered on the outside...very little natural light in the room and air con has to be on at all times. Dark and no natural air flow... didn't work for me personally. But the place is really nice otherwise!
Recenserad 15 juli 2016

Travis från USA
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 8 nätter i juli 2016
Happy
I'd stay here again for sure
Recenserad 13 juli 2016


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: