Utmärkt 8,2
baserat på 6094 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 6094 omdömen
  • Renlighet 8,4
  • Faciliteter 8,1
  • Läge 8,8
  • Bekvämligheter på rummet 8,3
  • Personal 8,2
  • Valuta för pengarna 7,7
  • Mat/Middag 7,6
Sortera efter

Christer från Sverige
Familj med äldre barn
Executive Deluxerum
Bodde i 2 nätter i december 2009
Jul i Singapore
Julårsfirandet med balongnedsläpp var fantastiskt. Här sparades inte på ballonger! Roligt att se vuxna hoppa omkring och försöka spräcka ballongerna.
Svårt att hitta något!
Ett fantastiskt hotell. Byggnaden är i sig värd ett besök, Receptionen magnifik och personalen vänligt välkomnande. Rummen har balkong och flertalet har utsikt mot vattnet. Att fira in Christmas Eve var en roligt upplevelse. Balkongnedsläppet liknar inget annat. Mängder av stora vita ballonger släpptes efter gemensam nedräkning ner i den stora ljusgården där gästerna samlats. Och sedan försökte alla spräcka ballongerna. Frukosten var magnifik, den bästa hotellfrukost jag upplevt!
Recenserad 12 januari 2010

Hayden från Australien
Par
Deluxe Dubbel eller Tvåbäddsrum
Bodde i 2 nätter i september 2016
Excellent stay
Fantastic hotel, delicious breakfast too. Staff were professional and the room was modern and clean. We had another booking in Singapore after this hotel and we both wished we booked our entire stay at this hotel.
Recenserad 29 september 2016

ELYN från Singapore
Par
Deluxe Dubbel eller Tvåbäddsrum
Bodde en natt i juni 2016
Comfortable stay
The bed is nice and is near to shopping mall.
Recenserad 29 september 2016

Amirrah från Singapore
Par
Deluxe Dubbel eller Tvåbäddsrum
Bodde en natt i september 2016
Great location and room
Room is spacious and clean. The bed is so comfortable. Even the toilet is big with a tub in it. Staff are friendly and helpful.
Recenserad 26 september 2016

Muhamad från Singapore
Familj med små barn
Deluxe Dubbel eller Tvåbäddsrum
Bodde en natt i september 2016
Great stay
Perfect staycation
Recenserad 26 september 2016

Russell från USA
Affärsresenär
Executive Deluxerum
Bodde i 4 nätter i september 2016
Great Location & Great Staff!
Great location! Right next to the Suntec Convention Center and 10 minutes from Marina Bay. Great value booking through Agoda. Highly recommend.
Recenserad 25 september 2016

Quynh från Vietnam
Par
Premier-rum
Bodde i 3 nätter i september 2016
Just Okay
The check in is very slow and Furniture look old
Recenserad 22 september 2016

Muhammad från Singapore
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i september 2016
Friend Staff And Good For Money
Love the easy access to the shopping mall and delighted with the polite and helpfulness
Recenserad 21 september 2016

chia från Malaysia
Familj med små barn
Executive Deluxerum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Toilet is smelly when we check in.
The hotel room is run down.
Recenserad 18 september 2016

Preeyanuth från Thailand
Grupp
Executive Deluxerum
Bodde i 3 nätter i september 2016
CHCK IN STAFF
The check-in staff, name Don, had a very attitude during checkin process.
Recenserad 16 september 2016


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: