Bra 7,4
baserat på 2048 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 2048 omdömen
  • Renlighet 7,3
  • Faciliteter 7,5
  • Läge 7,7
  • Bekvämligheter på rummet 7,4
  • Personal 7,5
  • Valuta för pengarna 7,3
  • Mat/Middag 7,2
Sortera efter

Louis från Filippinerna
Familj med små barn
Nytt deluxe-rum
Bodde en natt i juli 2016
not baby friendly
hardly maintained
Recenserad 07 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Fadi från Libanon
Par
Klassiskt Superior-rum
Bodde en natt i augusti 2016
Great hotel i love it
Great service freindly staff Just small recommend of the breakfats menu buffet it can be little bit change Thanks u
Recenserad 01 september 2016
En resenär tyckte att omdömet var användbart. Gjorde du?

Peter från Australien
Par
Klassiskt Superior-rum
Bodde en natt i augusti 2016
General Comments
Good Staff and good food make this hotel an attractive, value for money hotel
Recenserad 01 september 2016
En resenär tyckte att omdömet var användbart. Gjorde du?

patricia från Filippinerna
Familj med små barn
Klassiskt Superior-rum
Bodde en natt i augusti 2016
Rude Duty Manager
The Duty Manager ERIC was very very rude! didnt care about how tired we were. Didnt care about my pregnant wife and our children. Very bad customer service
Recenserad 31 augusti 2016
En resenär tyckte att omdömet var användbart. Gjorde du?

Chakpong från Thailand
Affärsresenär
Nytt deluxe-rum
Bodde i 2 nätter i mars 2016
Good location for exhibition
Was there for Worldbex and the location was not bad. easy to travel to the exhibition. quite an old hotel but overall ok.
Recenserad 31 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Julian från Filippinerna
Affärsresenär
Klassiskt Superior-rum
Bodde i 3 nätter i oktober 2015
Value for Money
Near to the airport, groceries and shopping
Recenserad 30 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Robert från Filippinerna
Par
Klassiskt Superior-rum
Bodde en natt i augusti 2016
Relaxing Staycation
Me and my wife had a very relaxing and peaceful stay here, we will definitely come back...
Recenserad 29 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Noreen från Filippinerna
Familj med små barn
Klassiskt Superior-rum
Bodde en natt i augusti 2016
Home away from home
Early check in at 9am was awesome!
Recenserad 28 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

RANDY från Filippinerna
Par
Klassiskt Superior-rum
Bodde en natt i augusti 2016
Very nice hotel but needs upgrades.
Nice location, nice staff, surely recommend it to family and friends.
Recenserad 26 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

maria från Filippinerna
Familj med äldre barn
Nytt deluxe-rum
Bodde i 5 nätter i augusti 2016
little request
the other food is salty
Recenserad 25 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: