2015
Bra 7,3
baserat på 2612 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 2612 omdömen
  • Renlighet 7,2
  • Faciliteter 6,9
  • Läge 7,8
  • Bekvämligheter på rummet 7,4
  • Personal 7,6
  • Valuta för pengarna 7,4
  • Mat/Middag 6,4
Sortera efter

bjorn från Sverige
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i juli 2009
Ett mycket prisvärt hotell
Rummen var mycket bra,rena och fina, servicen var fantastisk
H personalen i restauranten var lite för vänlig och påpasslig.
Under två veckors vistelse på fillipinerna och efter att ha bott på fem olika hotell med samma priser, sså måste jag säga att standarden var det bästa av dessa hotell, servicen var också fantastisk, samt jag måste säga att restaurantpersonalenm var så vänlig och till mötesgående. Jag rekommenderar detta hotell och anser att en stjärna till vore det värt.
Recenserad 30 juli 2009
Tycker du omdömet är användbart?

Glenn från Australien
Reste med partner
Executive-rum
Bodde i 2 nätter i september 2016
Nice and clean rooms
Close to action and friendly staff. Great price / good WiFi / live music some nights in the restaurant.
Recenserad 25 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Zoltan från Ungern
Ensamresenär
Bodde en natt i juli 2016
great
the best in makati,,,,,
Recenserad 23 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

MOHAMMED från Saudiarabien
Affärsresenär
Bodde i 2 nätter i september 2016
clean and big
clean and big
Recenserad 22 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Chatchanan från Thailand
Familj med äldre barn
Bodde i 3 nätter i maj 2016
Nice room in the city center
Helpful and friendly stuff. Very nice and clean room.
Recenserad 21 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Chatchanan från Thailand
Familj med äldre barn
Bodde i 2 nätter i maj 2016
Clean room in city center
Helpful and friendly stuff. Very nice and clean room. I enjoyed my stay.
Recenserad 21 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

dwayne från USA
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i september 2016
Makati - 2016
Nice hotel, friendly staff...Elevators are super slow and there wasn't a pool. Ms. Rara was the best housekeeper I have had the pleasure of meeting in quite a while. She made me feel as if I was at home.
Recenserad 19 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Mohammed från Saudiarabien
Familj med äldre barn
Bodde i 20 nätter i augusti 2016
The hotel need more care
Hotel location was ok not excellent and more need care for cleaning and to care by the gest Resturant need more kind of food to get more customer and need facility by the way hotel need to review
Recenserad 19 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Liu från Taiwan
Ensamresenär
Executive-rum
Bodde en natt i mars 2016
A good place
A good place for shopping.
Recenserad 19 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Timothy från USA
Ensamresenär
Executive-rum
Bodde i 3 nätter i september 2016
Good value for the price
If you want to experience the night life that Makati has to offer then this is the hotel for you. Clean, close to the main strip, friendly staff and cold air conditioner!
Recenserad 19 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: