Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Trevligt



baserat på 50 omdömen
  • Renlighet 6,2
  • Läge 7,4
  • Bekvämligheter på rummet 6,6
  • Personal 6,2
  • Valuta för pengarna 6,6
  • Mat/Middag 5,1
Sortera efter

Suzette från Filippinerna
Affärsresenär
Standardrum
Bodde i 2 nätter i december 2013
Villa Margarita Hotel
not really comfortable
Recenserad 11 januari 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Suzette från Filippinerna
Ensamresenär
Standardrum
Bodde i 3 nätter i december 2013
comfortable
staff
Recenserad 11 januari 2014
Tycker du omdömet är användbart?

maritess från Filippinerna
Affärsresenär
Seniorsvit
Bodde i 2 nätter i december 2013
average
large room, accessible to shopping center, near airport
I had an pleasant stay in Villa Margarita,Davao. The staffs are accommodating. Suite room are quite huge. however, they do not offer single queen/king sized bed in suite rooms only twin beds. No internet access as well in rooms.
Recenserad 21 december 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Jurico från Filippinerna
Par
Standardrum
Bodde i 4 nätter i augusti 2013
value for money hotel
easy access to public transpo, walkable to abreeza mall / redemptorist church, friendly staff
everything was great considering the price we paid! no complaints!
Recenserad 03 oktober 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Aileen från Filippinerna
Par
Standardrum
Bodde en natt i september 2013
nice hotel
nice room.. friendly staff..accessibility
its a nice experience.. nice room.. accommodating staff but since its just along the public road..its noisy becz of public transport passing even at night time..
Recenserad 26 september 2013
Tycker du omdömet är användbart?

katherine från Filippinerna
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde en natt i augusti 2013
close to Abreeza Mall
affordable, close to mall and comfortable
For a one night stay, the hotel was okay. It was affordable considering that it was close to Abreeza mall. The environment is peaceful and meals where available because of its coffee shop/restaurant on the ground floor at least you don't need to go far to eat. Most rates were inclusive of breakfast and wifi is free.
Recenserad 16 augusti 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Rhena från Filippinerna
Affärsresenär
Standardrum
Bodde i 2 nätter i april 2013
dissatisfied
close to malls, public transport and along the main road
disappointed with the breakfast. most of the food we ask is not available, plus the furniture are mostly worn out and seems old.
Recenserad 24 juli 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Rhena från Filippinerna
Affärsresenär
Standardrum
Bodde i 2 nätter i april 2013
dissatisfied
close to the city and malls
not so good. the surroundings are untidy and the furniture seems old and very much worn out.
Recenserad 24 juli 2013
Tycker du omdömet är användbart?

mike från USA
Ensamresenär
Standardrum
Bodde en natt i juni 2013
regretable, uncomforatble
only one good thing is location on busy street
I stayed here only one night. It was bad, I had room 223. It was noisy from the street, could not sleep. The A,C was blowing air straight across the bed, felt like wind tunnel. Bathroom had soap from previous guest. The place is in need of upgrade. I would not recommend this place, there are better places.
Recenserad 24 juni 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Jurico från Filippinerna
Par
Standardrum
Bodde i 2 nätter i maj 2013
comfortable and convenient accommodation
location, friendly staff, value for money
Recenserad 29 maj 2013
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: