Bra 7,2
baserat på 290 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 290 omdömen
  • Renlighet 7,0
  • Faciliteter 5,9
  • Läge 8,2
  • Bekvämligheter på rummet 7,1
  • Personal 7,2
  • Valuta för pengarna 7,7
  • Mat/Middag 6,0
Sortera efter

Terry från Australien
Par
Dubbel Deluxe
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
you get what you pay for.
This hotel was inexpensive and for what I paid it was ok. I have found that I prefer to pay a little more and get better. I won't be staying here again unless I'm really short on money.
Recenserad 16 augusti 2016

ruben från Filippinerna
Par
Economy Dubbelrum
Bodde en natt i augusti 2016
Room not maintained, great location
we booked economy room, the hallway going to the rooms is clean and nice and you get that expectation the the rooms are nice too, but the room assigned to us looks like it wasn't maintained well, breakfast is ok portion is little though. staff are ok but need to be more attentive. good to stay for just overnight and we decided to hop in to experience other hotels in the area. overall it's satisfactory.
Recenserad 15 augusti 2016

Abigail från Filippinerna
Familj med små barn
Economy Dubbelrum
Bodde en natt i september 2015
Excellent location right in the middle of the city
The location is also near the Yellow bus lines and the staff were friendly too.
Recenserad 09 augusti 2016

Carlo från Filippinerna
Par
Standard Enkelrum
Bodde en natt i augusti 2016
Not staying in this hotel on my next travel.
The room is not sound proof, you can clearly hear every sound outside the room while trying to rest. Needs pest control intervention, an army of small cockroaches will appear from the sink and under the bed after turning off the lights.
Recenserad 07 augusti 2016

Marigold från Filippinerna
Familj med äldre barn
Familj Royale rum
Bodde en natt i augusti 2016
Good for families or group on the budget!!
It s good if your traveling with groups or on the budget . And make sure to bring your own shampoo because they don't provide though they have soaps :)
Recenserad 06 augusti 2016

ALRICO från Filippinerna
Familj med små barn
Dubbel Deluxe
Bodde i 3 nätter i juli 2016
Not nice
Not nice
Recenserad 30 juli 2016

Abbey från Filippinerna
Familj med små barn
Economy Dubbelrum
Bodde en natt i juli 2016
Good
Improve your economy rooms 😊
Recenserad 25 juli 2016

Kimberly från Filippinerna
Par
Economy Dubbelrum
Bodde i 2 nätter i juni 2016
Very nice
The staffs are very nice and accomodating.
Recenserad 20 juli 2016

Avebelle från Filippinerna
Par
Economy Dubbelrum
Bodde en natt i juni 2016
Awful
Awful. The pictures are deceiving.
Recenserad 05 juli 2016

Kenneth från Filippinerna
Par
Economy Dubbelrum
Bodde en natt i juni 2016
Good Service
Just a normal inn
Recenserad 04 juli 2016


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: