Bra 7,5
baserat på 237 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 237 omdömen
  • Renlighet 7,3
  • Faciliteter 5,7
  • Läge 7,4
  • Bekvämligheter på rummet 7,6
  • Service 7,6
  • Valuta för pengarna 7,9
  • Mat/Middag 7,4
Sortera efter

LENARD från Kanada
Familj med små barn
Lägenhet med 2 sovrum
Bodde i 10 nätter i februari 2016
good family apartment for reasonable price
location is central, cooking area is big, family room is spacious
Our stay was satisfactory except for water outages and power brown outs. The power brown outs made it impossible to keep the rooms cooler for comfort and they happened more than once a day. If you like the heat it is ok but you are paying for the comfort so it is a problem they need to address and fix with a generator or timed brown outs for after midnight when you do not need power. We also had a bit of a problem with the propane stoves in the 3 bedroom unit as it has a problem with older style regulators we do not use in Canada. It was a learning experience to keep them lit for cooking. Otherwise our stay was relaxing and comfortable for a group family gathering. We stayed in the 2 bedroom and 3 bedroom apartment units. The staff is friendly and helpful.
Recenserad 03 mars 2016

SAI från Hongkong
Grupp
Lägenhet med 3 sovrum
Bodde i 3 nätter i december 2015
Sitting room very good for group gethering
Quiet environment with Geen & swimming pool
Enjoyable
Recenserad 18 december 2015

Bryan från Filippinerna
Par
Studiolägenhet
Bodde i 6 nätter i november 2015
nice place glad to stay there nice staff!!!
pool/grounds/kitchette
enjoyed!!!
Recenserad 10 december 2015

Klaus från Danmark
Ensamresenär
Studiolägenhet
Bodde i 6 nätter i november 2015
Perlen
2 floors, kitchen and the bar
Recenserad 25 november 2015

kim från Filippinerna
Grupp
Lägenhet med 3 sovrum
Bodde en natt i augusti 2015
Massive 3 bed apartment but...
Spacious 3 bedder, swimming pool and a bar.
It's outdated, they've been in business for 15 years.. the rooms had cement as the bedframe which I find creepy..1 out of the 3 rooms had fan only. Experienced blackout during the night, there was no generator even just for lights. There was also water shortage and cooking gas in the kitchen in the morning but they attended to it. My friend's liked it enough inspite of the mishaps..but I'd rather not.
Recenserad 02 september 2015

allan från Australien
Par
Studiolägenhet
Bodde i 14 nätter i augusti 2015
quiet gem of davao city
freindly staff quiet location, nice cold beer
Recenserad 18 augusti 2015

Daniel från Australien
Par
Studiolägenhet
Bodde i 7 nätter i augusti 2014
fantastic
KK, , Bethy and kat :-)
Recenserad 11 juli 2015

Claridad från Filippinerna
Affärsresenär
Lägenhet med 2 sovrum
Bodde i 3 nätter i juni 2015
Decent room. Located inside a village
Spacious room, workable kitchen space
Not so friendly/helpful staff. Booked a 2-bedroom apartment, there were a lot of ants in the kitchen and living room. Bedrooms were clean and decent for the price.
Recenserad 30 juni 2015

Nerlyn från Australien
Familj med små barn
Lägenhet med 2 sovrum
Bodde i 3 nätter i februari 2015
Quiet area
Quiet, friendly staff
Average apartment.
Recenserad 11 maj 2015

Nerlyn från Australien
Familj med små barn
Lägenhet med 3 sovrum
Bodde i 3 nätter i februari 2015
Too far from the city
Friendly receptionist, quiet area
It is a standard apartment and I think it is overpriced. Customer service is not too bad though I was disappointed with the kitchen, needs renovation and also lack of proper kitchen utensils.
Recenserad 11 maj 2015


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: