Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 682 omdömen
  • Renlighet 8,1
  • Faciliteter 6,1
  • Läge 7,6
  • Bekvämligheter på rummet 7,7
  • Service 7,6
  • Valuta för pengarna 8,2
  • Mat/Middag 5,8
Sortera efter

Christensene från Filippinerna
Ensamresenär
Standard Enkelrum
Bodde en natt i juni 2016
Comfortable enough for a solo
Comfortable overnight stay for solo travelers in transit in Davao. Only challenge is getting a taxi as most are already with passengers.
Recenserad 04 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Christensene från Filippinerna
Ensamresenär
Standard Enkelrum
Bodde en natt i juni 2016
Comfortable for a solo traveler in transit
Getting a cab may be challenging on some occasions, but there are jeepneys, pedicabs and trikes to take you to nearby places. Near GMall where you can ride UV Express outside Davao City such as Mati.
Recenserad 29 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Chloe från Malaysia
Affärsresenär
Deluxe Tvåbäddsrum
Bodde i 3 nätter i juni 2016
Good Location & Service
Great location, friendly service
Recenserad 20 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

ABDULCAMID från Filippinerna
Affärsresenär
Standard Tvåbäddsrum
Bodde en natt i juni 2016
business
accommodating staff
Recenserad 05 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Phillip från Filippinerna
Affärsresenär
Standard Tvåbäddsrum
Bodde i 2 nätter i november 2015
north zen
in the center of town. Booked this as an emergency alternative since we were disappointed with the resort we were booked in. The place is clean, the staff is friendly and it is definitely value for money. We booked for 2 nights and were satisfied by the service and accommodations we got. Room Tip: book early, since its cheap rooms fill up fast
Recenserad 31 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Phillip från Filippinerna
Affärsresenär
Standard Enkelrum
Bodde en natt i november 2015
north Zen
in the center of town. Booked this as an emergency alternative since we were disappointed with the resort we were booked in. The place is clean, the staff is friendly and it is definitely value for money. We booked for 2 nights and were satisfied by the service and accommodations we got. Room Tip: book early, since its cheap rooms fill up fast
Recenserad 31 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Phillip från Filippinerna
Affärsresenär
Standard Enkelrum
Bodde i 2 nätter i november 2015
North Zen
in the center of town. Booked this as an emergency alternative since we were disappointed with the resort we were booked in. The place is clean, the staff is friendly and it is definitely value for money. We booked for 2 nights and were satisfied by the service and accommodations we got. Room Tip: book early, since its cheap rooms fill up fast
Recenserad 31 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Michael från Filippinerna
Ensamresenär
Bodde en natt i november 2015
Not bad.
You get what you pay for.
Recenserad 27 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Nemesio från Albanien
Par
Standard Queen-rum
Bodde i 3 nätter i maj 2016
Convenience
Easy to get transport services
Recenserad 25 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Maria från Filippinerna
Par
Standard Tvåbäddsrum
Bodde en natt i maj 2016
good location
overall our stay was good. shower head needs improvement and your tv cable connection needs also improvement
Recenserad 07 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: