Mycket bra 7,9
baserat på 196 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 196 omdömen
  • Renlighet 8,2
  • Faciliteter 6,8
  • Läge 8,5
  • Bekvämligheter på rummet 8,1
  • Service 8,1
  • Valuta för pengarna 7,7
  • Mat/Middag 6,5
Sortera efter

c från Filippinerna
Grupp
2 queen size-sängar rum
Bodde en natt i maj 2016
Location
Good location, helpful staff
Recenserad 20 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Ricardo från Filippinerna
Affärsresenär
2 queen size-sängar rum
Bodde i 3 nätter i juni 2016
Tolerable
For practical purposes, this hotel is good enough for business purposes.
Recenserad 04 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Paulo från Filippinerna
Affärsresenär
2 queen size-sängar rum
Bodde en natt i juni 2016
Nice
Relxing value for money
Recenserad 25 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

hsinchang från Taiwan
Affärsresenär
2 queen size-sängar rum
Bodde en natt i juni 2016
fantastic
near lanang sm, but outside windows there is a bar live band music unitl 1pm
Recenserad 23 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Josefina från Filippinerna
Familj med äldre barn
2 queen size-sängar rum
Bodde en natt i mars 2016
Big beds
Big beds, big rooms
Recenserad 23 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Josefina från Filippinerna
Familj med äldre barn
2 queen size-sängar rum
Bodde en natt i mars 2016
Big beds
Good location, big beds
Recenserad 23 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Rosemarie från Filippinerna
Familj med små barn
2 queen size-sängar rum
Bodde en natt i juni 2016
Comfortable Big Beds
Not so much to expect except their big comfy beds! The hotel needs renovation. Although cleanliness is well maintained. They are very particular as to the numbr of room guests. Overall, im still satisfied with my stay with this charming hotel.
Recenserad 16 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Norwena från Filippinerna
Familj med äldre barn
2 queen size-sängar rum
Bodde i 4 nätter i maj 2016
A good stay.
I always stay here whenever I'm in Davao for official business and when I'm with my family for personal travel. The room is big with huge beds and the location is excellent, just a walking distance to our branch and few minutes ride to malls. The staff are also very accommodating and courteous. One comment though during this stay, the towel that serves as a mat is darkened, though it's for the feet but you don't like stepping on it thinking that it's unclean.
Recenserad 06 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Ma från Filippinerna
Grupp
2 queen size-sängar rum
Bodde i 4 nätter i maj 2016
Convenient location. Big rooms. Friendly staff
The location of microtel is excellent as it is located near a grocery, restaurants and along a main road. We like the rooms and the big beds. Although the bathrooms and tiles are a bit old and need some upgrading. The staff are friendly and accommodating as well. Would definitely stay here again.
Recenserad 06 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

CELIA från Filippinerna
Par
2 queen size-sängar rum
Bodde i 4 nätter i augusti 2015
Clean room, friendly staff, good location!
This hotel is conveniently located near the venue of our convention at SMX Lanang. The staff were friendly, our room was clean but I would like to suggest to improve a little on their buffet breakfast.
Recenserad 01 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: