2015
Utmärkt 8,4
baserat på 2086 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 2086 omdömen
  • Renlighet 8,5
  • Faciliteter 8,2
  • Läge 8,6
  • Bekvämligheter på rummet 8,6
  • Service 8,5
  • Valuta för pengarna 8,1
  • Mat/Middag 8,2
Sortera efter

Mercedes från Filippinerna
Gruppresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i september 2016
Central hotel
Efficient airport transfers, very good location for local fare and shopping, accessible fruit trips, good hotel food that's quickly served, good staff in general but certain regrettable exceptions, pricey but good hotel spa, and tasty buffet. all in all, a very good place to stay in davao.
Recenserad 14 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

ZHOU från Kina
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i september 2016
Buffet is fine
Problem: no restaurants around this hotel!
Recenserad 14 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Glenn från Filippinerna
Reste med partner
Continental Club-rum
Bodde i 2 nätter i september 2016
From Start till the End I had a great fun. I paid for best service and I got it . All I wan't is not
Room is well attended and very well kept especially once request for room service is done. Location wise easy access to taxi but quiet far from other restaurants. My toilet in the hotel is my fab...I love it! Staff was well versed and trained. Some equipments in the gym are quiet far fetched but otherwise still satisfactory....Overall I still rank it as excellent
Recenserad 14 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

CHRISTOPHER från Filippinerna
Reste med partner
Deluxerum
Bodde en natt i februari 2016
good staycation, best breakfast buffet
during our stay, it was obvious that the room was cleaned hastily. there are still some dirt on the carpeted floor. bad smell from some sort of hair chemicals are coming in to our room from the outside or another room. toilet facilities may need some repair. bathtub does not function well. but buffet breakfast was the best.
Recenserad 12 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Lindsey från Storbritannien
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 4 nätter i september 2016
Nice Room. Lovely Breakfast..
The room was a good size, comfortable and well air conditioned. The buffet was very good but needs to be a bit more westernised. Its a pity there was no nearby restaurants. Overall I was very pleased though. 9/10
Recenserad 11 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Ryan från Filippinerna
Ensamresenär
Premier-rum
Bodde i 3 nätter i september 2016
Nice
nice
Recenserad 11 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Ryan från Filippinerna
Ensamresenär
Premier-rum
Bodde i 2 nätter i september 2016
Nice
everything is nice but i think staffs should be smiling more.. i notice them looks very serious and big smile will do to make the hotel more fabulous..
Recenserad 11 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

mellyfe från Filippinerna
Reste med partner
Superior-rum
Bodde en natt i september 2016
VERY SATISFIED GOOD PLACE AND FRIENDLY STAFF
Recenserad 11 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Stephen från Filippinerna
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i september 2016
Hope to be back soon
At the center of the city. Great staff. From airport pick up to check in to breakfast to airport drop off you have nothing to worry about.
Recenserad 10 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Marife från Filippinerna
Familj med småbarn
Deluxerum
Bodde en natt i september 2016
Beautiful
I like the place and the room, nice staff and food.
Recenserad 06 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: