Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 74 omdömen
  • Renlighet 7,0
  • Faciliteter 5,8
  • Läge 8,4
  • Bekvämligheter på rummet 7,3
  • Personal 7,0
  • Valuta för pengarna 7,2
  • Mat/Middag 5,9
Sortera efter

Nelson från Filippinerna
Ensamresenär
Deluxe Dubbel eller Tvåbäddsrum
Bodde en natt i augusti 2015
A budget-conscious stay hotel
Location, room comfort and cleanliness
My sponsor has confirmed his stay as desctibed with the only exception of food which accordingly is not readily available and absence of front desk from before midnight.
Recenserad 22 augusti 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Ans från Belgien
Grupp
Enkel anslutande
Bodde i 4 nätter i augusti 2015
Good value hotel
location, price, convenience
Recenserad 11 augusti 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Geraldine från Filippinerna
Ensamresenär
Deluxe Dubbel eller Tvåbäddsrum
Bodde en natt i augusti 2015
Ecoland Suites
location, room rates and safety
Recenserad 11 augusti 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Jessie från Filippinerna
Par
Deluxe Dubbel eller Tvåbäddsrum
Bodde en natt i april 2015
not so so so good
location, staff service and value of money
The place is clean but it is quite noisy because it is a long the road our room that time im not so sure if there is a way it can minimize the noise coming from the road. Their rooms also is quite small which we upgrade into family room.
Recenserad 19 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Femia från Filippinerna
Affärsresenär
Regular svit
Bodde i 2 nätter i april 2015
The best
nice, clean and comfortable
nice, clean and comfortable
Recenserad 01 maj 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Franz från Kanada
Par
Deluxe Dubbel eller Tvåbäddsrum
Bodde i 2 nätter i april 2015
small room, across from SM Mall
cheap, clean, near large mall
wifi was almost non-existent. The room was very small - I often banged my knee going from bed to bathroom. The aircon did not work properly, even when it was on all day I was still sweating in the room. I complained, they immediately sent someone to fix it but there was no change. The hotel is far from the city centre and the airport. There were no rests nearby except the ones in a large mall across the street.
Recenserad 20 april 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Femia från Filippinerna
Affärsresenär
Deluxe Dubbel eller Tvåbäddsrum
Bodde en natt i april 2015
Nice
Nice
Nice
Recenserad 11 april 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Femia från Filippinerna
Affärsresenär
Deluxe Dubbel eller Tvåbäddsrum
Bodde en natt i mars 2015
Nice
Nice cleand and comfortable
nice
Recenserad 23 mars 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Juraya från Filippinerna
Familj med äldre barn
Deluxe Dubbel eller Tvåbäddsrum
Bodde i 2 nätter i januari 2015
Dirty/smelly toilet /bath. Bed linens with stains.
Location next SM store. Staff are nice.
First night uncomfortable due to feeling of dirt. Second night comfy after cleaning the room and toilet smell reduced.
Recenserad 22 januari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Katherine från Filippinerna
Affärsresenär
Deluxe Dubbel eller Tvåbäddsrum
Bodde en natt i januari 2015
budget hotel
location, budget hotel, cleanliness
the room is small as expected but worth the price. breakfast was ala carte so u dont have that much choice.
Recenserad 17 januari 2015
Tycker du omdömet är användbart?


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: