Tillbaka till hotellinfo

Mycket bra 7,9
baserat på 175 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 175 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,2
  • Faciliteter 6,0
  • Läge 7,4
  • Bekvämligheter på rummet 8,3
  • Personal 7,8
  • Valuta för pengarna 8,0
  • Mat/Middag 7,6

Patrick O. från USA
Reste med partner
Bodde en natt i augusti 2015
Great Stay Near Central Bus Terminal
If you are looking for a stay near the bus terminal and the city, this is a good hotel. Breakfast was fine, the place is clean and well kept and functional.
Recenserad 27 januari 2016

CHRISTINE B. från Filippinerna
Familj med äldre barn
Bodde en natt i december 2015
Very happy with the staff
Staff. Food. Price.
I love how helpful the staff were. Especially the waiters at the dining area.
Recenserad 17 december 2015

Neil H. från Australien
Ensamresenär
Bodde en natt i augusti 2015
Satisfactory price for what you get.
Staff, proximity to Hospital friendly
This hotel was close to the hospital we needed to use for medicals. It was a nice hotel and the staff were helpful and polite.
Recenserad 12 december 2015

ERIC V. från Filippinerna
Gruppresenär
Bodde i 3 nätter i augusti 2015
Service with a Smile
Friendly restaurant staff, location and food
It was an excellent value for money. Though the front desk needs improvement, the restaurant staff Robert in particular more than made up for it. Robert is friendly, attentive and goes the extra mile to please customers. Rooms are nice, location is perfect. Will definitely return.
Recenserad 07 september 2015

kelvin J. från Singapore
Gruppresenär
Bodde i 2 nätter i april 2015
2 nights stay
near ecoland bus terminal, friendly staffs
Hotel located near the bus terminal. Breakfast was good. The staffs are generally friendly and helpful. Room was a bit dark.
Recenserad 04 maj 2015

Karen S. från Filippinerna
Reste med partner
Bodde en natt i maj 2014
Nice city hotel
food is okay, nice staff, location is good especially for commuters
Cons: small rooms, its quite busy outside because hotel is near the bus station
Recenserad 10 mars 2015

Karen S. från Filippinerna
Reste med partner
Bodde en natt i maj 2014
Nice city hotel
Nice staff, food is okay, nice location
Recenserad 10 mars 2015

Ryan O. från Filippinerna
Gruppresenär
Bodde en natt i februari 2015
Valentines at Casa
Staff, Food, Cleanliness
I enjoyed my stay with friends.
Recenserad 18 februari 2015

Takashi H. från Japan
Ensamresenär
Bodde en natt i januari 2015
Loudly around hotel
Room condition,etc.,
It was loudly by construction noise.
Recenserad 26 januari 2015

Ryan O. från Filippinerna
Familj med småbarn
Bodde en natt i december 2014
Clean and value for money
Location, cleanliness, great staff
Recenserad 29 december 2014


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: