Bra 7,3
baserat på 289 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 289 omdömen
  • Renlighet 7,1
  • Faciliteter 6,2
  • Läge 8,2
  • Bekvämligheter på rummet 7,6
  • Personal 7,3
  • Valuta för pengarna 6,7
  • Mat/Middag 7,1
Sortera efter

marife från Filippinerna
Par
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i april 2016
Clean hotel with casino and at the city center
Staff are accomodating , the lobby needs an upgrade but the cleanliness iis ok
Recenserad 19 augusti 2016

DONALD från Filippinerna
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde en natt i februari 2016
AN ICON IN DAVAO
APO VIEW HOTEL IS AN OLD HOTEL, BUT IT STILL AN ICON IN DAVAO AND A LANDMARK WITH THE TRADITIONAL DAVAO SPIRIT. THE ROOMS AND FACILITY ARE CLEAN, WITHIN INTERNATIONAL STANDARD. THE STAFF ARE FRIENDLY AND CAN COMMUNICATE WELL IN FOREIGN LANGUAGE.
Recenserad 11 augusti 2016

Jose från Filippinerna
Familj med små barn
Deluxerum
Bodde en natt i juli 2016
Good
Nice
Recenserad 22 juli 2016

gerald från USA
Familj med små barn
Deluxerum
Bodde en natt i juli 2016
Bad experience
Free breakfast buffet but only for two person. And they charged us 500php for excess person. Breakfast Food doesnt taste good.
Recenserad 18 juli 2016

Janalle från Filippinerna
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i februari 2016
Very nice hotel
location is ok
Recenserad 08 juli 2016

jojo från Filippinerna
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde en natt i juli 2016
Not fair
I booked thru agoda jun 29 to jul 2 for a total rate of P11400. After a few days, I booked my office mate with the same date and accomodation for a total of P9218.61 only. During check in we was inform that existing hotel rate at P2500 per day. Giving me headache how to justify our different rates.
Recenserad 08 juli 2016

javier från Filippinerna
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i juni 2016
Site seen it
By far one of the best experience I have so far, I had stay in other Hotel like Marco Polo, but this hotel is the best in price supper clean, the staff were very friendly and helpful in all.. the the breakfast blow my mind the variety of to choose from it. I rate this hotel a most to stay to experience all Davao have to show without blowing up the wallet...
Recenserad 04 juli 2016

Emilie från USA
Familj med små barn
Deluxerum
Bodde en natt i maj 2016
Rooms smells moldy
I was very disappointed...i booked 3 rooms in one night.as soon as they opened the rooms smells comes out. Moldy smell. Yack....
Recenserad 07 juni 2016

Marie från Filippinerna
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i juni 2016
Good location
A bit expensive
Recenserad 06 juni 2016

Joan från Filippinerna
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i juni 2016
Good
Good
Recenserad 06 juni 2016


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: