arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

Waterfront Cebu City Hotel and Casino

Salinas Drive Lahug, Cebu City, Cebu, Filippinerna 6000

Mycket bra 8,0
baserat på 3195 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 3195 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,1
  • Faciliteter 7,8
  • Läge 8,4
  • Bekvämligheter på rummet 8,0
  • Personal 8,0
  • Valuta för pengarna 7,8
  • Mat/Middag 8,0

Gunne T.
Sverige
12 januari 2011
Tjusigt hotell och trevlig personal
Sakerheten, trevlig personal, god frukostbuffe
dyrt
Jag hade 8 harliga dygn pa hotellet. Nyrenoverat rum, rokfritt, lugnt o tyst, rent o snyggt med fin utsikt over staden. Latt att forflytta sig i hotellet via snabb hiss. Bra gym, trevlig swimmingpool o en fantastiskt god frukostbuffe. Mycket tillmotesgaende o effektiv personal. Bra med fri shuttle in till shoppingcenter, Vid mitt nasta besok i Cebu valjer jag absolut detta hotell, trots att det ar lite i dyraste laget.

Richard O.
Sverige
26 december 2010
Flott hotell och skyline
Klassisk lyx, bra resturanter
Duschen är inte byggd för långa individer
Klassiskt hotell med casino på området. Ligger centralt och bra. Ok poolområde. Staden i sig är inte fantastisk men man bor väldigt bra på det här hotellet

Jessica K.
Sverige
06 november 2010
Trevlig personal och fin byggnad
Väldigt stor säkerhet, man fick gå igenom en metalldetektor innan man fick komma in!
Vi stannade 1 natt på Waterfront hotel innan vi reste vidare.

ERIKA B.
Sverige
03 april 2010
perfekt!
Frukost, rummen och utsikten!!
luktade lite rök!
bästa var servicen och det otroligt vackra hotellet! Frukosten var toppen och rummen vackra och stora!!luktade lite rök på rummet när vi kom, men det rummet bytte de snart till ut ett icke-rökarrum och det var jätte bra!! Frukosten var helt fantastisk med massa god mat och massor med underbara serviceinriktade personal! Toppen är allt jag kan säga!!

Henric S.
Sverige
16 mars 2010
Helt okej hotell
Väldigt bra service, god tillgång till taxi
Hårda sängar, rummen står inte riktigt i propotion till antal stjärnor
Hotellet känns väldigt pampigt. Hotellpersonalen är väldigt trevlig och tillmötesgående.

Suzanne B.
Filippinerna
27 juli 2016
Hotel Needs an Upgrade
A hotel with a lovely facade but with few Downsides: 1. Power outlet sockets are outdated. Bring your own adapter if you want to charge your mobile devices with a 3 way plug 2. Breakfast was not great. It was only an OK breakfast 3. Bathroom wasn't really that clean

TAKASHI A.
Japan
27 juli 2016
Need to more care whole trouble
I was waited for check in over than 30 min due to check in system down. Location, facilities is OK. Cost paformance is quite ok

Nenita F.
Schweiz
26 juli 2016
7
The hotel lobby was smilly, need a new carpet

Stephen W.
Australien
24 juli 2016
Tourist
Everything was great

Jacqueline T.
Filippinerna
21 juli 2016
Good
No comment im satisfied