Tillbaka till hotellinfo

Mycket bra 8,0
baserat på 3226 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 3226 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,1
  • Faciliteter 7,7
  • Läge 8,4
  • Bekvämligheter på rummet 8,0
  • Personal 8,0
  • Valuta för pengarna 7,8
  • Mat/Middag 8,0
Sortera efter

Gunne T. från Sverige
Ensamresenär
Bodde i 8 nätter i januari 2011
Tjusigt hotell och trevlig personal
Sakerheten, trevlig personal, god frukostbuffe
dyrt
Jag hade 8 harliga dygn pa hotellet. Nyrenoverat rum, rokfritt, lugnt o tyst, rent o snyggt med fin utsikt over staden. Latt att forflytta sig i hotellet via snabb hiss. Bra gym, trevlig swimmingpool o en fantastiskt god frukostbuffe. Mycket tillmotesgaende o effektiv personal. Bra med fri shuttle in till shoppingcenter, Vid mitt nasta besok i Cebu valjer jag absolut detta hotell, trots att det ar lite i dyraste laget.
Recenserad 12 januari 2011

Richard O. från Sverige
Ensamresenär
Bodde i 4 nätter i december 2010
Flott hotell och skyline
Klassisk lyx, bra resturanter
Duschen är inte byggd för långa individer
Klassiskt hotell med casino på området. Ligger centralt och bra. Ok poolområde. Staden i sig är inte fantastisk men man bor väldigt bra på det här hotellet
Recenserad 26 december 2010

Jessica K. från Sverige
Reste med partner
Bodde en natt i november 2010
Trevlig personal och fin byggnad
Väldigt stor säkerhet, man fick gå igenom en metalldetektor innan man fick komma in!
Vi stannade 1 natt på Waterfront hotel innan vi reste vidare.
Recenserad 06 november 2010

ERIKA B. från Sverige
Familj med småbarn
Bodde en natt i mars 2010
perfekt!
Frukost, rummen och utsikten!!
luktade lite rök!
bästa var servicen och det otroligt vackra hotellet! Frukosten var toppen och rummen vackra och stora!!luktade lite rök på rummet när vi kom, men det rummet bytte de snart till ut ett icke-rökarrum och det var jätte bra!! Frukosten var helt fantastisk med massa god mat och massor med underbara serviceinriktade personal! Toppen är allt jag kan säga!!
Recenserad 03 april 2010

Henric S. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i mars 2010
Helt okej hotell
Väldigt bra service, god tillgång till taxi
Hårda sängar, rummen står inte riktigt i propotion till antal stjärnor
Hotellet känns väldigt pampigt. Hotellpersonalen är väldigt trevlig och tillmötesgående.
Recenserad 16 mars 2010

Eugene H. från USA
Reste med partner
Bodde en natt i augusti 2016
Decent hotel
This is a great hotel to stay at if you're passing through or need a decent place to stay for a few nights. Comfortable bed and pretty good facilities.
Recenserad 31 augusti 2016

Maria C. från Filippinerna
Familj med småbarn
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Our stay was comfortable, staff was friendly. Room Was clean
Nice location
Recenserad 30 augusti 2016

Charla S. från Filippinerna
Familj med småbarn
Bodde en natt i juli 2016
Nice hotel
I came here with my husband and toddler. The hotel is nice, love the lobby and their free breakfast too. The staff are all very professional and friendly. Location is okay, great for those who want to explore Cebu. I got a good deal from Agoda so that was a plus. I did not like that the pool was not that accessible though. We had a problem with the aircon on the second night and without a doubt, they moved us to a different room which was the same floor as we are and super close so it will not be much a hassle. They said it may take an hour to have the room ready but was all ready in 15 minutes. Overall, I love the service and the hotel.
Recenserad 29 augusti 2016

SANGWAN H. från Sydkorea
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
good
^^
Recenserad 25 augusti 2016

Ester F. från USA
Affärsresenär
Bodde i 4 nätter i januari 2016
Great stay
I've stayed here many times and have always enjoyed my stay. This hotel has the best staff in all of Cebu.
Recenserad 23 augusti 2016


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: