Mycket bra 8,0
baserat på 3281 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 3281 omdömen
  • Renlighet 8,1
  • Faciliteter 7,7
  • Läge 8,4
  • Bekvämligheter på rummet 8,0
  • Service 8,0
  • Valuta för pengarna 7,8
  • Mat/Middag 8,0
Sortera efter

Dennis från Sverige
Par
Superior-rum
Bodde en natt i mars 2011
Fint & stort hotell med ordning o reda.
Den fina säkerheten på hotellet och servicen
Kan varmt rekommendera detta hotell med den goda servicen och den enormt bra säkerheten vid entrén. Ett trevligt hotell som har ett gigantiskt utbud på frukosten. Ett flertal restauranger finns att tillgå samt det som höjer upp stämnigen extra är Casinot som är öppet 24 timmar om dygnet. Är man inte intresserad av Casinot så går det lika bra att sitta i Lobbyn och lyssna till livemusiken.
Recenserad 21 mars 2011

Gunne från Sverige
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde i 8 nätter i januari 2011
Tjusigt hotell och trevlig personal
Sakerheten, trevlig personal, god frukostbuffe
dyrt
Jag hade 8 harliga dygn pa hotellet. Nyrenoverat rum, rokfritt, lugnt o tyst, rent o snyggt med fin utsikt over staden. Latt att forflytta sig i hotellet via snabb hiss. Bra gym, trevlig swimmingpool o en fantastiskt god frukostbuffe. Mycket tillmotesgaende o effektiv personal. Bra med fri shuttle in till shoppingcenter, Vid mitt nasta besok i Cebu valjer jag absolut detta hotell, trots att det ar lite i dyraste laget.
Recenserad 12 januari 2011

Richard från Sverige
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde i 4 nätter i december 2010
Flott hotell och skyline
Klassisk lyx, bra resturanter
Duschen är inte byggd för långa individer
Klassiskt hotell med casino på området. Ligger centralt och bra. Ok poolområde. Staden i sig är inte fantastisk men man bor väldigt bra på det här hotellet
Recenserad 26 december 2010

Jessica från Sverige
Par
Deluxerum
Bodde en natt i november 2010
Trevlig personal och fin byggnad
Väldigt stor säkerhet, man fick gå igenom en metalldetektor innan man fick komma in!
Vi stannade 1 natt på Waterfront hotel innan vi reste vidare.
Recenserad 06 november 2010

ERIKA från Sverige
Familj med små barn
Superior-rum
Bodde en natt i mars 2010
perfekt!
Frukost, rummen och utsikten!!
luktade lite rök!
bästa var servicen och det otroligt vackra hotellet! Frukosten var toppen och rummen vackra och stora!!luktade lite rök på rummet när vi kom, men det rummet bytte de snart till ut ett icke-rökarrum och det var jätte bra!! Frukosten var helt fantastisk med massa god mat och massor med underbara serviceinriktade personal! Toppen är allt jag kan säga!!
Recenserad 03 april 2010

Henric från Sverige
Par
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i mars 2010
Helt okej hotell
Väldigt bra service, god tillgång till taxi
Hårda sängar, rummen står inte riktigt i propotion till antal stjärnor
Hotellet känns väldigt pampigt. Hotellpersonalen är väldigt trevlig och tillmötesgående.
Recenserad 16 mars 2010

Lee från Storbritannien
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i september 2016
Aging Property
Everyone in Cebu knows about this landmark hotel. It still boosts the largest convention hall of the city. But that's it. Don't expect any more.
Recenserad 28 september 2016

Lito från Storbritannien
Par
Superior-rum
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Nice hotel , with casino. Its in the heart of Cebu.
Will come back and recommended
Recenserad 28 september 2016

John från Filippinerna
Par
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i september 2016
very nice hotel
friendly staff
Recenserad 27 september 2016

John från Filippinerna
Grupp
Superior-rum
Bodde en natt i september 2016
very nice hotel
buffet breakfast, delicious food
Recenserad 27 september 2016


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: