Tillbaka till hotellinfo

Mycket bra 8,0
baserat på 3219 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 3219 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,1
  • Faciliteter 7,7
  • Läge 8,4
  • Bekvämligheter på rummet 8,0
  • Personal 8,0
  • Valuta för pengarna 7,8
  • Mat/Middag 8,0
Sortera efter

Gunne T. från Sverige
Ensamresenär
Bodde i 8 nätter i januari 2011
Tjusigt hotell och trevlig personal
Sakerheten, trevlig personal, god frukostbuffe
dyrt
Jag hade 8 harliga dygn pa hotellet. Nyrenoverat rum, rokfritt, lugnt o tyst, rent o snyggt med fin utsikt over staden. Latt att forflytta sig i hotellet via snabb hiss. Bra gym, trevlig swimmingpool o en fantastiskt god frukostbuffe. Mycket tillmotesgaende o effektiv personal. Bra med fri shuttle in till shoppingcenter, Vid mitt nasta besok i Cebu valjer jag absolut detta hotell, trots att det ar lite i dyraste laget.
Recenserad 12 januari 2011

Richard O. från Sverige
Ensamresenär
Bodde i 4 nätter i december 2010
Flott hotell och skyline
Klassisk lyx, bra resturanter
Duschen är inte byggd för långa individer
Klassiskt hotell med casino på området. Ligger centralt och bra. Ok poolområde. Staden i sig är inte fantastisk men man bor väldigt bra på det här hotellet
Recenserad 26 december 2010

Jessica K. från Sverige
Reste med partner
Bodde en natt i november 2010
Trevlig personal och fin byggnad
Väldigt stor säkerhet, man fick gå igenom en metalldetektor innan man fick komma in!
Vi stannade 1 natt på Waterfront hotel innan vi reste vidare.
Recenserad 06 november 2010

ERIKA B. från Sverige
Familj med småbarn
Bodde en natt i mars 2010
perfekt!
Frukost, rummen och utsikten!!
luktade lite rök!
bästa var servicen och det otroligt vackra hotellet! Frukosten var toppen och rummen vackra och stora!!luktade lite rök på rummet när vi kom, men det rummet bytte de snart till ut ett icke-rökarrum och det var jätte bra!! Frukosten var helt fantastisk med massa god mat och massor med underbara serviceinriktade personal! Toppen är allt jag kan säga!!
Recenserad 03 april 2010

Henric S. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i mars 2010
Helt okej hotell
Väldigt bra service, god tillgång till taxi
Hårda sängar, rummen står inte riktigt i propotion till antal stjärnor
Hotellet känns väldigt pampigt. Hotellpersonalen är väldigt trevlig och tillmötesgående.
Recenserad 16 mars 2010

Ester F. från USA
Affärsresenär
Bodde i 4 nätter i januari 2016
Great stay
I've stayed here many times and have always enjoyed my stay. This hotel has the best staff in all of Cebu.
Recenserad 23 augusti 2016

peter O. från Australien
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Very good
Great staff, safe, excellent food, hot breakfast in room was hot, highly recommended.
Recenserad 20 augusti 2016

sohwi N. från Sydkorea
Ensamresenär
Bodde en natt i juni 2016
not bad
just how you paid. not more or less than that.
Recenserad 16 augusti 2016

Ronald H. från Australien
Reste med partner
Bodde en natt i augusti 2016
Always Stay at The Waterfront Hotel
We always stay at the Waterfront Hotel because it is in a location that suits us. It is clean and the staff are excellent.
Recenserad 12 augusti 2016

Anders O. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Comfortabel room and bed, nice pool area
-
Recenserad 11 augusti 2016