2015
Mycket bra 7,9
baserat på 3289 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 3289 omdömen
  • Renlighet 7,7
  • Faciliteter 7,7
  • Läge 8,8
  • Bekvämligheter på rummet 7,9
  • Service 7,8
  • Valuta för pengarna 7,5
  • Mat/Middag 7,4
Sortera efter
Verifierade omdömen

Frank från Sverige
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde en natt i februari 2011
prisvärd hotell, nära flygplatsen
läget, priser och casino
Trivdes bra, bra service
Recenserad 31 oktober 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Tony från Sverige
Ensamresenär
Deluxe Svit
Bodde i 2 nätter i februari 2011
prisvärt boende
nära flygplatsen och stora rum och bra frukost
Ett bra korttidsboende om man ska vidare
Recenserad 14 oktober 2014
Tycker du omdömet är användbart?

JORAN från Sverige
Familj med äldre barn
Superior-rum
Bodde en natt i januari 2014
Utan tvekan det bäst prisvärda hotell jag bott på.
Läget, komforten & maten
Toppbetyg i alla avseenden. Det har varit utan tvekan det bästa hotellet förmedlat genom Agoda på Filippinerna.
Recenserad 13 februari 2014
Tycker du omdömet är användbart?

jerker från Sverige
Reste med partner
Superior-rum
Bodde en natt i mars 2013
bra
personalen
Recenserad 14 mars 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Markus från Sverige
Reste med partner
Superior-rum
Bodde en natt i december 2012
Nära flygplatsen
Läget nära flygplatsen
Åt middag på kvällen och frukost innan vi åkte vidare. Fick vänta länge på middagen vi beställde på kvällen men det får man dock göra på de flesta resturangerna i Filipinnerna, var också rätt dyr resturang men verkade inte finns nåt i annat i närheten. Frukostbuffén var riktigt bra med mycket att välja på, bästa frukosten på hela vår 14 dagar långa resa. Det kostade 600kr för en natt vilket kändes lite dyrt för den standarden. I övrigt kändes hotellet lite nedgånget och öde. Bra hotell ifall man ska vidare direkt dagen efter med annat flyg, annars skall man leta sig mer centralt om man tex ska vidare med båt.
Recenserad 09 januari 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Richard från Sverige
Reste med partner
Superior-rum
Bodde en natt i december 2012
Bra boende nära flygplatsen
3 minuters gång till flygplatsen.
Vi valde det här hotellet för att vi ville ha nära till flygplatsen, då flyget gick tidigt på morgonen. Hotellet låg på andra sidan gatan från flygplatsen. Vi kom ditt ganska sent så vi tog bara en club sandwich i baren som var riktigt bra. Frukostbuffén var också riktigt bra.
Recenserad 01 januari 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Bjorn från Sverige
Reste med partner
Deluxe Svit
Bodde en natt i februari 2012
Bra transferhotell till bra pris
stora fina rum,trevlig personal,bra frukost
Vi bodde en natt på hotellet i väntan på vårt flyg hem.Rummet var stort och fint.Hotellet hade en stor pool men endast 6st solstolar,vilket va mycket märkligt med tanke på antal hotellgäster.På kvällen serveradehotellet en buffé som inte va så välbesökt så därför valde vi att äta Ala carte istället. Tyvärr var maten under all kritik så det var en stor besvikelse.Beställde även lunch och dryck nere vid poolen vilket hade en väntetid på 60 min och detsamma gällde när vi tog en dessert på roomservice så det verkade va den normala väntetiden. Vistelsen var ok för ändamålet men om man tror att man ska komma till ett lyxigt hotell med bra mat och service så finns det risk att man blir besviken.Dock så märkte man inget av flygtrafiken vilket var skönt.
Recenserad 12 februari 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Jonas från Sverige
Gruppresenär
Superior-rum
Bodde en natt i maj 2011
Väldigt fint hotell med anknytning till flygplats
Hög standard, trevlig personal.
väldigt fint hotell med casino. väldigt god mat och mycket trevlig personal. fina rum.
Recenserad 22 augusti 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Lars från Sverige
Reste med partner
Superior-rum
Bodde en natt i mars 2011
Utmärkt läge för geomresa
Hög klass, bra service, utmärkt mat, prisvärt
Waterfront Airport Hotel ligger mittemot flygplatsen. Bara att korsa gatan när du ska flyga vidare. Hotellet har allt man kan begära i prisklassen och lite till. Här finns en hyfsat stor pool, ett gym, Spa mm. Restaurangen serverar fantastiska lunch-och middagsbufféer. Servicen är utmärkt. Du kan promenera in mot stan och hittar ett ganska stort köpcenter efter ca 15 min. Rummen stora och rena. Lägger gärna några hundralappar extra för att bo på detta hotell vid en kortare vistelse i Cebu City
Recenserad 05 april 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Cristina från Sverige
Gruppresenär
Superior-rum
Bodde en natt i februari 2011
Fint hotell med mindre bra mat.
Rummen var bra, sängarna jättesköna. Poolområdet var trevligt och tillgång till gym var en fördel.
Helt okej hotell, men dock ganska dyrt och maten var ingen höjdare. Servicen tycker jag var bra. Väldigt nära flygplatsen, vilket var ett plus.
Recenserad 14 februari 2011
Tycker du omdömet är användbart?


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: