Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 256 omdömen
  • Renlighet 7,2
  • Faciliteter 5,7
  • Läge 6,5
  • Bekvämligheter på rummet 7,3
  • Personal 7,3
  • Valuta för pengarna 7,7
  • Mat/Middag 6,5
Sortera efter

Ahmad från Malaysia
Par
Deluxerum
Bodde en natt i december 2015
cute and small
isolated, cute and small
my stay in this hotel is ok, however the room is extra small and i feei it is not worth the price. the entrance is very messy. i would prefer other hotels. Sorry
Recenserad 19 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Nora från Filippinerna
Grupp
Deluxerum
Bodde en natt i december 2015
Worth the price
Staffs, Rooms, Ambiance
It was overall okay, I just hoped that they had the EU socket.
Recenserad 04 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Shira från Filippinerna
Grupp
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i november 2015
Nice room and good wifi
Wifi, room, lobby
Valleyfront Hotel airport transfer is expensive than fixed rate taxi. Only one ride going to Sto. Nino and lots of establish already in Fuente.
Recenserad 19 november 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Ceferino från Singapore
Familj med små barn
Deluxerum
Bodde i 5 nätter i oktober 2015
Affordable
Value for money
Comfortable and convenient in terms of accessibility in tourist destination
Recenserad 17 oktober 2015
Tycker du omdömet är användbart?

michele från USA
Par
Standardrum med 2 enkelsängar
Bodde i 2 nätter i oktober 2015
fair
in and out easy, quiete, solated
Recenserad 09 oktober 2015
Tycker du omdömet är användbart?

diony från Filippinerna
Par
Standardrum med dubbelsäng
Bodde i 3 nätter i oktober 2015
False advertisement
Food
This is not a 3 star hotel, it is a motel. The night we arrived, i feel like we are entering a different place because of the entrance. The room looks old and motel like setup. I feel insulted whenever we go out we are asked if we are cleared already. When we arrived after the tour, they will ask us if it is short time. If it was not paid via credit card and advance booking, i would have transferred to a better and real 3 star hotel.
Recenserad 07 oktober 2015
Tycker du omdömet är användbart?

RETO från Liechtenstein
Par
Standardrum med dubbelsäng
Bodde i 3 nätter i september 2015
Great budget hotel, good location
Price, nice location, great breakfast
Recenserad 08 september 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Rick från USA
Ensamresenär
Standardrum med dubbelsäng
Bodde i 2 nätter i augusti 2015
very nice hotel
staff, wifi, 24 hour food
this is very nice and clean hotel, staff is helpful, i cant give any complaints about this place
Recenserad 06 september 2015
Tycker du omdömet är användbart?

sanggyu från Sydkorea
Par
Standardrum med dubbelsäng
Bodde i 10 nätter i augusti 2015
Location, kidness, service all bad
Valleyfront Hotel
It is not hotel, love hotel.. Comapred with anotehr 3 stars hotel, service and staff were so poor.. Staff didn't even say good morning or simple greeting. Whenever i ask something like room service, all i could listen from them is No. Even I couldn't borrow a single of pen And they always asked me how many hours i stayed (because it's the hotel for short time) until i left there, i had to answer them
Recenserad 25 augusti 2015
Tycker du omdömet är användbart?

GEL från Filippinerna
Par
Standardrum med dubbelsäng
Bodde en natt i augusti 2015
HOTEL UNDERRATED
the price
The room was not good, toilet was small, no toiletries
Recenserad 19 augusti 2015
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: