Tillbaka till hotellinfo

Utmärkt 8,3
baserat på 285 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 285 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,9
  • Faciliteter 8,0
  • Läge 7,9
  • Bekvämligheter på rummet 8,4
  • Personal 8,7
  • Valuta för pengarna 8,3
  • Mat/Middag 7,4
Verifierade omdömen

Wei L. från Malaysia
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i maj 2016
Excellent
Staff services 10/10--very good Breakfast- 9.5/10 Room-9/10
Recenserad 22 juni 2016

Emily C. från Filippinerna
Familj med äldre barn
Bodde i 2 nätter i juni 2016
Good Hotel
the staff were friendly.they even gave us an extra bed free of charge because the twin beds i requested were not available. all in all it was a good stay except for that weird smell coming from the toilet..must have been coming from the drain.
Recenserad 06 juni 2016

Diego B. från Kanada
Reste med partner
Bodde i 4 nätter i maj 2016
Great stay
Great time spend there attention was very good
Recenserad 06 juni 2016

Jonas A. från Filippinerna
Affärsresenär
Bodde en natt i juni 2015
good
no problems
Recenserad 02 juni 2016

Paul G. från Filippinerna
Ensamresenär
Bodde i 4 nätter i maj 2016
Great overall stay
I was generally very happy with my stay in the hotel. Their staff were very friendly, helpful, approachable, and were able to fix any issues I had with some of the facilities. I had encountered issues such as slightly poor WiFi connection in the room. However, I rate my stay as very good.
Recenserad 17 maj 2016

Rose C. från USA
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i maj 2016
Love the location and the staff are excellent
Overall stay has always been great! This is our second time staying at St. Mark!
Recenserad 11 maj 2016

mark C. från Australien
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i maj 2016
Comfy clean cool
Beds are comfortable...food ok..my only complaints would be the bad internet and noise evhos from the halls
Recenserad 10 maj 2016

Medina R. från Kanada
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i april 2016
Will recommend this hotel.
My only concern is the clogged drain in the shower room.
Recenserad 03 maj 2016

Juliene R. från Filippinerna
Reste med partner
Bodde en natt i april 2016
very suitable for business trip
nice location
Recenserad 26 april 2016

Kent O. från Norge
Reste med partner
Bodde i 4 nätter i april 2016
Very nice hotel.
Very nice hotel, the rooms are nice and clean. Good breakfast. Nice location in cebu, in walking distanse to shopping street. Very help full Staff. Will return again when we visit cebu again.
Recenserad 22 april 2016


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: