arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 3235 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 9,2
  • Faciliteter 8,5
  • Läge 8,9
  • Bekvämligheter på rummet 9,0
  • Personal 9,1
  • Valuta för pengarna 8,5
  • Mat/Middag 8,4
Verifierade omdömen

Linda L.
Sverige
26 juli 2013
Nära till SM Mall
SM Mall. Personalen. Rent och snyggt
Väldigt trevlig och glad personal. Frukosten var jättegod. Supernära till SM mall!!

Linda L.
Sverige
19 juli 2013
Bra hotell när SM Mall. Grym god frukostbuffé
Frukostbuffén. Personalen. Nära till SM Mall.
Trevligt och perfekt om man vill åt shoppingcentret som ligger från meter ifrån! Jättegod och stor frukostbuffé och trevlig personal :)

Sara S.
Sverige
30 maj 2013
Ett hotell som lever upp till alla förväntningar
Personalen, läget, maten
Vi trivdes helt utmärkt på detta hotell! Man kände sig riktigt bortskämd av den övertrevliga personalen som gjorde det bästa de kunde i serviceväg. För pengarna man betalade fick man en ordentlig lyx, även om det hade varit grymt om frukosten ingick. SM ligger två minuters gångavstånd därifrån, och buffén på kvällarna var något av det bästa jag varit med om. Här får man dock räkna med mer svenska priser än filippinska priser, även om hotellet är billigt för att vara såpass lyxigt!

Anncharlott A.
Sverige
04 maj 2013
Otroligt hög standard för mycket överkomlig peng!
Mycket bra personalbemötande, rum, mat och pool.
Ett perfekt ställe att unna sig lite lyx på! Vi spenderade våra sista dagar i Filippinerna här innan vi åkte hem till Sverige igen och var nästan överväldigade över vad "ompysslad" man blev på hotellet. Jättefina rum och en fin, välskött pool där man kan spendera dagarna innan man går över gatan till SM shoppingmall (som tydligen har samma ägare som Radisson) på kvällen och handlar. Frukost- och lunchbuffeerna var fantastiskt goda (fanns OTROLIGT god sushi att välja på också) men är inne och nosar på priser likvärdiga de svenska. Hur som helst kan jag mycket väl rekommendera detta hotell!

Emma L.
Sverige
21 mars 2013
Bra läge, bra mat!
Läget, frukosten, spaavdelningen

Per J.
Sverige
20 mars 2013
Lyxig och avslappnande vistelse
Hög standard, bra pool och närhet till shopping
Bodde på 20:e våningen, business class. Hög standard och all-inclusive. Bara en promenad över gatan så hade man ett stort shoppingcenter. Mycket trevligt poolområde och möjlighet att träna på gym eller slappna av i spat var ett stort plus. Maffig entré och livemusik varje kväll.

christer C.
Finland
13 mars 2013
Perfekt sista natten före hemresan
Stort rymligt rum, nära till shopping, bra middags och frukost buffé
Perfekt avslutning på 2 veckor i Filipinerna, lite shopping, god mat avkoppling vid poolen och sen utcheckning direkt till flyget.

Tomas H.
Sverige
31 januari 2013
Fint hotell nära till allt.
Poolen är fin!
Detta var mitt fjärde besök i Cebu och jag ville ha ett hotell som låg centralt nära ett köpcentrum under festivalen. Radisson var precis det jag behövde med fin pool och nära till SM som är ett stort köpcentrum med många resturanger och allt annat man kan tänka sig.

Alice M.
Sverige
26 januari 2013
Fantastiskt hotel
Allt
Fantastiskt hotel med underbar personal fina rum god mat allt var kannon. Mycket bra lägen i Cebu

Sofi L.
Sverige
14 januari 2013
Perfekt andrum på rundresa i Filippinerna
Fint poolområde, fina rum, gigantisk frukostbuffé och nära till SM Mall
efter 4 v backpacking i filippinerna var detta ett perfekt andrum innan vi fortsatte vidare. sm mall ligger ett par meter ifrån där det finns bra shopping och restauranger. frukostbuffén var den största vi sett och helt fantastisk. ok priser på spa och poolområdet passar både barn och vuxna