Tillbaka till hotellinfo

2015
Utmärkt 8,5
baserat på 6004 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 6004 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,7
  • Faciliteter 8,0
  • Läge 9,0
  • Bekvämligheter på rummet 8,5
  • Personal 8,6
  • Valuta för pengarna 8,5
  • Mat/Middag 7,6
Sortera efter

Ylva S. från Sverige
Reste med partner
Bodde en natt i mars 2015
Bra hotell
Läget, frukost
Bodde en natt. Hotell med bra läge
Recenserad 16 mars 2015

christina V. från Sverige
Reste med partner
Bodde en natt i februari 2015
Bra läge
Läge sköna sängar frukosten
Perfekt läge om man som vi ville till ayla mall endast promenad avstånd. Mycket att välja på till frukost. Sköna sängar är mycket värt.Men onödigt dyra påslag på minibar och transport.
Recenserad 11 mars 2015

Anders T. från Sverige
Reste med partner
Bodde en natt i mars 2015
som vanligt mycket bra
läget, polen och bra attt kunna parkera bilen sökert
Recenserad 11 mars 2015

Hans E. från Sverige
Familj med äldre barn
Bodde i 5 nätter i februari 2015
Familjevänligt
Läget, frukosten,rummen
Vår vistelse på Quest var toppen. Läget till köpcentrat Ayala Mall med gångavstånd och att man slapp att åka taxi var bra. Rummen ,rena med sköna sängar. Minus dock att man inte kunde få in en extrasäng. Poolen på 7,e våning med sol många timmar om dagen, ett stort plus. Frukosten med mycket att välja på. Personalen mycket trevliga och vänliga.
Recenserad 01 mars 2015

fabio F. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i februari 2015
Rent,läget
Säkert,maten,nara ayala mall
Otroligt bra,trivsam
Recenserad 16 februari 2015

Anders T. från Sverige
Affärsresenär
Bodde i 4 nätter i november 2014
Bra läge till "rätt pris"
Läget, Priset, personalen
Trivdes lika bra som vanligt, är det nått man ska påpeka är det att det är för höga priser vid polen ex en öl 220peso!
Recenserad 10 november 2014

Martin H. från Sverige
Reste med partner
Bodde en natt i februari 2014
Fräscht hotell med centralt läge
Centralt läge, fräscht och modernt, bra service
Bodde här i 4 nätter och trivdes mycket bra. Fräscha och moderna rum med en skön säng, där vissa har balkong mot staden. Fint poolområde med poolbar på taket med många soltimmar. Frukost och mat var bra i restaurangen. Centralt läge med Ayala Mall på gångavstånd. Vill man träna på gym kan man göra det på Hotell Parklane på andra sidan vägen. Parkeringshus finns i samma byggnad om man har bil.
Recenserad 04 juni 2014

Anders T. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 4 nätter i februari 2014
bra läge
poolen och läget
Vi bodde 4 nätter och allt funkade mkt bra, vi fick byta rum då vi tyckte att det var för mycket ojud från två byggarbetsplattser mot Ayala, och vi fick ett bra rum på poolsidan! Även frukosten smakade mycket bra.
Recenserad 21 februari 2014

IMAD G. från Sverige
Ensamresenär
Bodde i 10 nätter i januari 2014
Toppenhotell Med Centralt Läge, Väldigt Rent
Super Service , Perfekt Personal , Så Mycket Mer Än Bara Frukost.
Väldigt Trevliga Hotel Personal Som Jag Någonsin Har Träffat... Min Vistelse Var Mer Än Super Bra... Jag Har Upplevt Allt Positiv...
Recenserad 19 januari 2014

Lena S. från Sverige
Reste med partner
Bodde en natt i januari 2014
bra
bra service, rent, toppen skön säng
Recenserad 09 januari 2014