Tillbaka till hotellinfo

2015
Utmärkt 8,5
baserat på 2681 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 2681 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,8
  • Faciliteter 8,8
  • Läge 7,7
  • Bekvämligheter på rummet 8,7
  • Personal 8,7
  • Valuta för pengarna 8,5
  • Mat/Middag 8,5

Annica B. från Sverige
Familj med äldre barn
Bodde i 2 nätter i januari 2013
Fint hotell med otroligt god buffé!
Rent och snyggt, bra service, trevlig personal. Härligt poolområde.
Ett riktigt lyxigt hotell, vi saknade ingenting! Shuttlebus gick till olika shoppingcentra. Stora och fina rum, bra sängar och kuddar! Stor lunchbuffe med efterrättsbuffe. Bra frukostbuffe! Dyrt men värt varenda krona. Mäktig foajé med en stor utsmyckad julgran. Fin skybar. Bra pool med solstolar och handdukar. Lite långt från centrum men gott om taxibilar. Skulle absolut boka där igen!
Recenserad 17 januari 2013

Charles S. från Sverige
Reste med partner
Bodde en natt i maj 2011
Pampigt Hotell
Hela hotellet
Ett riktigt trevligt hotell, mycket bra säkerhet. Jag rekommenderar helt klart att man väljer ett med Continental club, man checkar in, fikar samt äter frukost på Penthouse (vån 24) riktigt bra. Annars är det inte mycket att tillägga, ett bra 5 stjärnigt hotell helt enkelt.
Recenserad 24 maj 2011

Jose D. från Filippinerna
Affärsresenär
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
had a blast
great rooms, great service fantastic food
Recenserad 23 augusti 2016

Czariza V. från Filippinerna
Familj med småbarn
Bodde en natt i augusti 2016
Over all excellent
Very nice breakfast and buffet dinner.
Recenserad 22 augusti 2016

Jezebelle J. från Filippinerna
Familj med äldre barn
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Highly recommended 5 star hotel. Quite far from mactan airport but this is oso due to the traffic hayyy
Recenserad 18 augusti 2016

Vladimir M. från Kanada
Ensamresenär
Bodde i 7 nätter i augusti 2016
Great location and very pleasant staff
Easy access to pretty much everything in Cebu. Big clean rooms and good service. Just to note that breakfast is very expensive, almost $25 and Blu bar on the roof doesn't serve half of their menu already small
Recenserad 16 augusti 2016

hyunmin Y. från Sydkorea
Reste med partner
Bodde en natt i augusti 2016
good
good
Recenserad 14 augusti 2016

Anita V. från USA
Familj med äldre barn
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
We had a great time at Marco Polo
Food was excellent. Compliments to the Chef. The staff were super nice and professional. Enjoyed our late night coctail hour by the poolside until lights were out. Great music/entertainment. We would totally come back to Marco Polo.
Recenserad 10 augusti 2016

john D. från Australien
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Over rated
Hard to get taxis, cost. Rooms dated.
Recenserad 09 augusti 2016

john D. från Australien
Ensamresenär
Bodde en natt i augusti 2016
Great breakfast
Not so easy to get a cab. Inconsiderate guests, making noises in hall ways all hours of the morning. Get in early on Sunday for breakfast, long queues
Recenserad 08 augusti 2016