Tillbaka till hotellinfo

Bra 7,2
baserat på 1073 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 1073 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 7,0
  • Faciliteter 6,3
  • Läge 7,6
  • Bekvämligheter på rummet 7,2
  • Personal 7,2
  • Valuta för pengarna 7,4
  • Mat/Middag 6,5
Sortera efter

Anna D. från Sverige
Gruppresenär
Bodde en natt i februari 2010
Mango Park Cebu
Ligger rätt nära centrum. Fin utsikt på taket där det även finns pool.TV på rummet. Helt OK frukost Det finns några barer som är rätt mysiga på andra sidan gatan men när vi var där var det rätt tomt på gäster.
Inte så mycket restauranger runt hotellet. Eller affärer.
Detta hotell är helt ok för pengarna. Det ligger dock lite utanför så man måste ta taxi till city.Rummen är rätt slitna. Det finns pool på taket men när vi var var det ingen som använde den. Riktigt bra frukost med gröt.Det finns billigare hotell närmare Fuente rondellen om man vill bo där.Inga affärer i närheten.
Recenserad 19 mars 2010

Tony K. från Sverige
Ensamresenär
Bodde i 3 nätter i november 2009
Billigt rent snuggt
Ett trevligt bra rent ordentligt hotel. Underbar personal kan ringa efter läkare som kommer till ditt rum på Mango Park Swiming Pool inte för stort jag har varit på mänga ställen i asien och Philippines flera hotel i Cebu detta är bäst med tanke på pris och läge. I can recomend this ..
Frukost och restaurangen inne på hotellet är inte topp rumen är ganska små men till detta priset bra
Ja kombinationen pris läge service och den trevliga personale rent snyggt fungerande. Gör detta till ett första val för övernattning. Vill jag ha guld kant får jag 3 4 dubbla rums priset minst. Det ligger en härlig restaurante bredvid hotellet
Recenserad 28 december 2009

John W. från Sverige
Ensamresenär
Bodde i 7 nätter i oktober 2009
Mycket prisvärt hotel i Cebu
- Vänlig personal - Renlighet
- Ganska hög ljudnivå på luftkonditioneringen (öronproppar rekommenderas)
På det hela taget är jag mycket nöjd med vistelsen på Mango Park Hotel. Rummet var enkelt inrett. Städning och renlighet får högsta betyg. Sängkläderna var fräscha och badrummet var helt fritt från småkryp (vilket inte alltid är fallet på andra lågprishotell i Filippinerna). Personalen i Receptionen och Restaurangen var mycket hjälpsam och vänlig. Kommer definitivt att välja detta hotell igen.
Recenserad 18 november 2009

Tony K. från Sverige
Ensamresenär
Bodde i 5 nätter i september 2009
Hotel Mango park Cebu
Modernt med pool på taket trevliga flickot good service ett av de bättre hotelen i Philippinerna och då reser jag mycket I Världen och nu här I Phillipinerna
Lite svårt med in avfart för Anknytning taxi cabs
Fick besök av läkare på hotel rummet som Hotelet ordnade snabbt och med rabbat.. Känt Hotel med service Pickolo vackter reception. Fyna rum med trevlig personal värt ett besök bara det en vacker god mat restaurang som granne åk hjärna hit om du är I Cebu med omnejd Stad nummer två efter Manila som Göteborg i Sverige
Recenserad 04 oktober 2009

Arlene T. från Filippinerna
Gruppresenär
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
not a good experience
the pictures shown and the actual are not the same. the hotel is a bit old and needs renovation. towels are already grey in color and food is not that good. although coffee is unlimited.
Recenserad 24 augusti 2016

Chen J. från Singapore
Reste med partner
Bodde en natt i augusti 2016
average stay
Ok location with good number of laundry shops around. near bars if you are looking for them. Room is small and bit stuffy. aircon didnt really work well. Might not go for this hotel again with the same pricing.
Recenserad 15 augusti 2016

Marco L. från Nederländerna
Familj med småbarn
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Not very clean, and need a lot of maintenance
Hotel need a lot of maintenance everywhere (rooms,bathroom,elevator,swimming pool, etc). Dirty carpet on the floor in the room. So price too high compared to quality.
Recenserad 15 augusti 2016

ashley R. från Storbritannien
Reste med partner
Bodde en natt i juni 2016
Mango
MANGO PARK HOTEL IS REALLY VALUE FOR MONEY, NICELY LOCATED AND JUST A 10 MINUTE WALK FROM AYALA MALL. lOVELY LITTLE POOL ON THE ROOF AND THE ROOMS ARE GREAT FOR WHAT YOU PAY. i HAVE STAYED HERE MANY TIMES AND WILL STAY MANY MORE. AS FOR THE MANGO AREA, IT IS GREAT , NOT ALL BARS AND GIRLS, I FEEL SAFE AND HAPPY IN THE AREA.
Recenserad 12 augusti 2016

Hans W. från Tyskland
Reste med partner
Bodde en natt i augusti 2016
First time there
I would go there again. We booked a suite..especially because of the bathtube..and we were not disappointed. Wifi quality is great, the pool's cleanliness not so. Breakfast : average but acceptable. All in all we have got what we expected.
Recenserad 11 augusti 2016

LENIE E. från Filippinerna
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i juli 2016
3 Day Stay in Mango Park Hotel
Towels were very old and used. It need to be replaced.
Recenserad 04 augusti 2016