arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

Bra 7,2
baserat på 1068 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 1068 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 7,0
  • Faciliteter 6,2
  • Läge 7,6
  • Bekvämligheter på rummet 7,2
  • Personal 7,2
  • Valuta för pengarna 7,4
  • Mat/Middag 6,5

Anna D.
Sverige
19 mars 2010
Mango Park Cebu
Ligger rätt nära centrum. Fin utsikt på taket där det även finns pool.TV på rummet. Helt OK frukost Det finns några barer som är rätt mysiga på andra sidan gatan men när vi var där var det rätt tomt på gäster.
Inte så mycket restauranger runt hotellet. Eller affärer.
Detta hotell är helt ok för pengarna. Det ligger dock lite utanför så man måste ta taxi till city.Rummen är rätt slitna. Det finns pool på taket men när vi var var det ingen som använde den. Riktigt bra frukost med gröt.Det finns billigare hotell närmare Fuente rondellen om man vill bo där.Inga affärer i närheten.

Tony K.
Sverige
28 december 2009
Billigt rent snuggt
Ett trevligt bra rent ordentligt hotel. Underbar personal kan ringa efter läkare som kommer till ditt rum på Mango Park Swiming Pool inte för stort jag har varit på mänga ställen i asien och Philippines flera hotel i Cebu detta är bäst med tanke på pris och läge. I can recomend this ..
Frukost och restaurangen inne på hotellet är inte topp rumen är ganska små men till detta priset bra
Ja kombinationen pris läge service och den trevliga personale rent snyggt fungerande. Gör detta till ett första val för övernattning. Vill jag ha guld kant får jag 3 4 dubbla rums priset minst. Det ligger en härlig restaurante bredvid hotellet

John W.
Sverige
18 november 2009
Mycket prisvärt hotel i Cebu
- Vänlig personal - Renlighet
- Ganska hög ljudnivå på luftkonditioneringen (öronproppar rekommenderas)
På det hela taget är jag mycket nöjd med vistelsen på Mango Park Hotel. Rummet var enkelt inrett. Städning och renlighet får högsta betyg. Sängkläderna var fräscha och badrummet var helt fritt från småkryp (vilket inte alltid är fallet på andra lågprishotell i Filippinerna). Personalen i Receptionen och Restaurangen var mycket hjälpsam och vänlig. Kommer definitivt att välja detta hotell igen.

Tony K.
Sverige
04 oktober 2009
Hotel Mango park Cebu
Modernt med pool på taket trevliga flickot good service ett av de bättre hotelen i Philippinerna och då reser jag mycket I Världen och nu här I Phillipinerna
Lite svårt med in avfart för Anknytning taxi cabs
Fick besök av läkare på hotel rummet som Hotelet ordnade snabbt och med rabbat.. Känt Hotel med service Pickolo vackter reception. Fyna rum med trevlig personal värt ett besök bara det en vacker god mat restaurang som granne åk hjärna hit om du är I Cebu med omnejd Stad nummer två efter Manila som Göteborg i Sverige

john B.
Australien
23 juli 2016
Mango Park Hotel
dining room staff no uniforms generally untidy swimming pool water not clear windows dirty staff generally pleasant & helpful hotel rooms look tired & need upgrade

Criselda M.
Filippinerna
21 juli 2016
.
.

YUH T.
Malaysia
18 juli 2016
Value for Money
Clean, good location, large space for child

Marshall E.
USA
18 juli 2016
Short family stay
Average hotel overall a 3 star

Jo C.
Filippinerna
16 juli 2016
Good place to stay
If you're traveling as a couple or a group with a strict budget, this is the place for you. Simple but has all the basic amenities you need.

natalie F.
Filippinerna
13 juli 2016
Nice staff and clean room
Breakfast wasnt that great. There was a mouse inside my room and housekeeping was kind enough to let it out. The room is always nice and clean and fresh linens everyday.