Mycket bra 7,1
baserat på 1092 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 1092 omdömen
  • Renlighet 6,9
  • Faciliteter 6,0
  • Läge 7,6
  • Bekvämligheter på rummet 7,2
  • Personal 7,2
  • Valuta för pengarna 7,4
  • Mat/Middag 6,5
Sortera efter
Verifierade omdömen

Anna från Sverige
Grupp
Standardrum
Bodde en natt i februari 2010
Mango Park Cebu
Ligger rätt nära centrum. Fin utsikt på taket där det även finns pool.TV på rummet. Helt OK frukost Det finns några barer som är rätt mysiga på andra sidan gatan men när vi var där var det rätt tomt på gäster.
Inte så mycket restauranger runt hotellet. Eller affärer.
Detta hotell är helt ok för pengarna. Det ligger dock lite utanför så man måste ta taxi till city.Rummen är rätt slitna. Det finns pool på taket men när vi var var det ingen som använde den. Riktigt bra frukost med gröt.Det finns billigare hotell närmare Fuente rondellen om man vill bo där.Inga affärer i närheten.
Recenserad 19 mars 2010

Tony från Sverige
Ensamresenär
Standardrum
Bodde i 3 nätter i november 2009
Billigt rent snuggt
Ett trevligt bra rent ordentligt hotel. Underbar personal kan ringa efter läkare som kommer till ditt rum på Mango Park Swiming Pool inte för stort jag har varit på mänga ställen i asien och Philippines flera hotel i Cebu detta är bäst med tanke på pris och läge. I can recomend this ..
Frukost och restaurangen inne på hotellet är inte topp rumen är ganska små men till detta priset bra
Ja kombinationen pris läge service och den trevliga personale rent snyggt fungerande. Gör detta till ett första val för övernattning. Vill jag ha guld kant får jag 3 4 dubbla rums priset minst. Det ligger en härlig restaurante bredvid hotellet
Recenserad 28 december 2009

John från Sverige
Ensamresenär
Standardrum
Bodde i 7 nätter i oktober 2009
Mycket prisvärt hotel i Cebu
- Vänlig personal - Renlighet
- Ganska hög ljudnivå på luftkonditioneringen (öronproppar rekommenderas)
På det hela taget är jag mycket nöjd med vistelsen på Mango Park Hotel. Rummet var enkelt inrett. Städning och renlighet får högsta betyg. Sängkläderna var fräscha och badrummet var helt fritt från småkryp (vilket inte alltid är fallet på andra lågprishotell i Filippinerna). Personalen i Receptionen och Restaurangen var mycket hjälpsam och vänlig. Kommer definitivt att välja detta hotell igen.
Recenserad 18 november 2009

Tony från Sverige
Ensamresenär
Standardrum
Bodde i 5 nätter i september 2009
Hotel Mango park Cebu
Modernt med pool på taket trevliga flickot good service ett av de bättre hotelen i Philippinerna och då reser jag mycket I Världen och nu här I Phillipinerna
Lite svårt med in avfart för Anknytning taxi cabs
Fick besök av läkare på hotel rummet som Hotelet ordnade snabbt och med rabbat.. Känt Hotel med service Pickolo vackter reception. Fyna rum med trevlig personal värt ett besök bara det en vacker god mat restaurang som granne åk hjärna hit om du är I Cebu med omnejd Stad nummer två efter Manila som Göteborg i Sverige
Recenserad 04 oktober 2009

MARTIN från Filippinerna
Affärsresenär
Standardrum
Bodde en natt i september 2016
Disappointing
Staff were always busy on their mobile phones. They didn't bother greeting or asking guests how they were or if we needed anything. Toilet exhaust fan dirty and not working.
Recenserad 29 september 2016

Jitrndra från Indien
Grupp
Svit
Bodde i 3 nätter i september 2016
Almost every thing was good
Good location
Recenserad 26 september 2016

dolores från Filippinerna
Grupp
Standardrum
Bodde en natt i september 2016
Good location but old facilities
The only good thing about this hotel is the proximity of its location to nearby areas such as Fuente Osmena, Ayala Malls, Mango Park Avenue & Robinsons. It is also one jeep away to Taboan & Carbon Market. As for the staff, they are very much accommodating and helpful. The hotel needs improvement, there should be more lighting on the entrance since its too dark especially at night.They should replaced the towel with a brand new one as the color of the towel doesnt show white but a dirty white.Toilet smells like sewer at night.There is not much of choices for breakfast, I suggest to just eat at the nearby restaurants around.
Recenserad 24 september 2016

Wil från Australien
Ensamresenär
Standardrum
Bodde i 3 nätter i april 2009
Good stay
I enjoyed my stay. Thank you.
Recenserad 21 september 2016

PETER från Australien
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Good location
Close to many facilities, eg. Alaya Mall Plaza. Clubs short walk, restaurant next door, Jollie bee across the road, Dentists a few doors away, Salon a few doors. Banks & ATM short walk. Laundry mat across the road. Permanent security, Large parking area in front of hotel. Jeep nee transport in front of hotel. Their business centre facilities could be improved.
Recenserad 20 september 2016

PETER från Australien
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde en natt i augusti 2016
Close to everything
I have stayed many times in recent years at this hotel .It has everything close bye, including Resturant next door, jollie Bee across the road, laundry mat over the road, clubs a short walk. Plenty of parking space for Taxi's etc. Jeepnee transport out front of hotel.
Recenserad 20 september 2016


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: