Tillbaka till hotellinfo

Bra 7,2
baserat på 1078 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 1078 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 7,0
  • Faciliteter 6,3
  • Läge 7,6
  • Bekvämligheter på rummet 7,2
  • Personal 7,2
  • Valuta för pengarna 7,4
  • Mat/Middag 6,5
Sortera efter

Anna D. från Sverige
Gruppresenär
Bodde en natt i februari 2010
Mango Park Cebu
Ligger rätt nära centrum. Fin utsikt på taket där det även finns pool.TV på rummet. Helt OK frukost Det finns några barer som är rätt mysiga på andra sidan gatan men när vi var där var det rätt tomt på gäster.
Inte så mycket restauranger runt hotellet. Eller affärer.
Detta hotell är helt ok för pengarna. Det ligger dock lite utanför så man måste ta taxi till city.Rummen är rätt slitna. Det finns pool på taket men när vi var var det ingen som använde den. Riktigt bra frukost med gröt.Det finns billigare hotell närmare Fuente rondellen om man vill bo där.Inga affärer i närheten.
Recenserad 19 mars 2010

Tony K. från Sverige
Ensamresenär
Bodde i 3 nätter i november 2009
Billigt rent snuggt
Ett trevligt bra rent ordentligt hotel. Underbar personal kan ringa efter läkare som kommer till ditt rum på Mango Park Swiming Pool inte för stort jag har varit på mänga ställen i asien och Philippines flera hotel i Cebu detta är bäst med tanke på pris och läge. I can recomend this ..
Frukost och restaurangen inne på hotellet är inte topp rumen är ganska små men till detta priset bra
Ja kombinationen pris läge service och den trevliga personale rent snyggt fungerande. Gör detta till ett första val för övernattning. Vill jag ha guld kant får jag 3 4 dubbla rums priset minst. Det ligger en härlig restaurante bredvid hotellet
Recenserad 28 december 2009

John W. från Sverige
Ensamresenär
Bodde i 7 nätter i oktober 2009
Mycket prisvärt hotel i Cebu
- Vänlig personal - Renlighet
- Ganska hög ljudnivå på luftkonditioneringen (öronproppar rekommenderas)
På det hela taget är jag mycket nöjd med vistelsen på Mango Park Hotel. Rummet var enkelt inrett. Städning och renlighet får högsta betyg. Sängkläderna var fräscha och badrummet var helt fritt från småkryp (vilket inte alltid är fallet på andra lågprishotell i Filippinerna). Personalen i Receptionen och Restaurangen var mycket hjälpsam och vänlig. Kommer definitivt att välja detta hotell igen.
Recenserad 18 november 2009

Tony K. från Sverige
Ensamresenär
Bodde i 5 nätter i september 2009
Hotel Mango park Cebu
Modernt med pool på taket trevliga flickot good service ett av de bättre hotelen i Philippinerna och då reser jag mycket I Världen och nu här I Phillipinerna
Lite svårt med in avfart för Anknytning taxi cabs
Fick besök av läkare på hotel rummet som Hotelet ordnade snabbt och med rabbat.. Känt Hotel med service Pickolo vackter reception. Fyna rum med trevlig personal värt ett besök bara det en vacker god mat restaurang som granne åk hjärna hit om du är I Cebu med omnejd Stad nummer två efter Manila som Göteborg i Sverige
Recenserad 04 oktober 2009

PETER K. från Australien
Ensamresenär
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Good taxi servive
Very close to lots of places. including nightlife. shopping. malls. etc. Jollie bee across the road. swimming pool.
Recenserad 26 augusti 2016

PETER K. från Australien
Ensamresenär
Bodde i 5 nätter i juli 2016
Location
25mins to airport. Large parking space foyer area. good taxi service.
Recenserad 26 augusti 2016

PETER K. från Australien
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Handy location.
Good taxi service. Quick check in. close bye to nightlife areas.
Recenserad 26 augusti 2016

Marilou S. från Filippinerna
Ensamresenär
Bodde i 4 nätter i augusti 2016
The need to improve on facilities
I chose this hotel because it was near to my purpose of business in Cebu. sad to say, the hotel has seen better days. The room I stayed in has a defective wall key-slot. It takes 5-10 tries before you get to activate electricity. The shower is a disappointment. What's more, I need to stand by my door to get a WIFI signal.
Recenserad 25 augusti 2016

Arlene T. från Filippinerna
Gruppresenär
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
not a good experience
the pictures shown and the actual are not the same. the hotel is a bit old and needs renovation. towels are already grey in color and food is not that good. although coffee is unlimited.
Recenserad 24 augusti 2016

Chen J. från Singapore
Reste med partner
Bodde en natt i augusti 2016
average stay
Ok location with good number of laundry shops around. near bars if you are looking for them. Room is small and bit stuffy. aircon didnt really work well. Might not go for this hotel again with the same pricing.
Recenserad 15 augusti 2016