arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

7,2
baserat på 1055 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär



baserat på 1055 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 7,0
  • Faciliteter 6,2
  • Läge 7,6
  • Bekvämligheter på rummet 7,2
  • Personal 7,2
  • Valuta för pengarna 7,4
  • Mat/Middag 6,5

6,3 Anna D.
Sverige
19 mars 2010
Mango Park Cebu
Ligger rätt nära centrum. Fin utsikt på taket där det även finns pool.TV på rummet. Helt OK frukost Det finns några barer som är rätt mysiga på andra sidan gatan men när vi var där var det rätt tomt på gäster.
Inte så mycket restauranger runt hotellet. Eller affärer.
Detta hotell är helt ok för pengarna. Det ligger dock lite utanför så man måste ta taxi till city.Rummen är rätt slitna. Det finns pool på taket men när vi var var det ingen som använde den. Riktigt bra frukost med gröt.Det finns billigare hotell närmare Fuente rondellen om man vill bo där.Inga affärer i närheten.

8 Tony K.
Sverige
28 december 2009
Billigt rent snuggt
Ett trevligt bra rent ordentligt hotel. Underbar personal kan ringa efter läkare som kommer till ditt rum på Mango Park Swiming Pool inte för stort jag har varit på mänga ställen i asien och Philippines flera hotel i Cebu detta är bäst med tanke på pris och läge. I can recomend this ..
Frukost och restaurangen inne på hotellet är inte topp rumen är ganska små men till detta priset bra
Ja kombinationen pris läge service och den trevliga personale rent snyggt fungerande. Gör detta till ett första val för övernattning. Vill jag ha guld kant får jag 3 4 dubbla rums priset minst. Det ligger en härlig restaurante bredvid hotellet

8,7 John W.
Sverige
18 november 2009
Mycket prisvärt hotel i Cebu
- Vänlig personal - Renlighet
- Ganska hög ljudnivå på luftkonditioneringen (öronproppar rekommenderas)
På det hela taget är jag mycket nöjd med vistelsen på Mango Park Hotel. Rummet var enkelt inrett. Städning och renlighet får högsta betyg. Sängkläderna var fräscha och badrummet var helt fritt från småkryp (vilket inte alltid är fallet på andra lågprishotell i Filippinerna). Personalen i Receptionen och Restaurangen var mycket hjälpsam och vänlig. Kommer definitivt att välja detta hotell igen.

8,7 Tony K.
Sverige
04 oktober 2009
Hotel Mango park Cebu
Modernt med pool på taket trevliga flickot good service ett av de bättre hotelen i Philippinerna och då reser jag mycket I Världen och nu här I Phillipinerna
Lite svårt med in avfart för Anknytning taxi cabs
Fick besök av läkare på hotel rummet som Hotelet ordnade snabbt och med rabbat.. Känt Hotel med service Pickolo vackter reception. Fyna rum med trevlig personal värt ett besök bara det en vacker god mat restaurang som granne åk hjärna hit om du är I Cebu med omnejd Stad nummer två efter Manila som Göteborg i Sverige

5,2 Elson L.
USA
29 juni 2016
Old hotel
Towels were very old and used..it looks like a rag already

6,8 May C.
Filippinerna
29 juni 2016
Mrs.
we had a pleasant stay.location is good..

6,8 Cheryllyn D.
Filippinerna
28 juni 2016
Affordable relaxing stay
Breakfast is excellent. Our room is good, CR is okay, bed is okay but the staff were not that accommodating or rather say not so welcoming.

8 brent W.
Nya Zeeland
25 juni 2016
Great , just fabulous ,,,,,it was not super flash ...yet the price was right for the room . Nice bre
Not much else to say ......was a great place , worth the money and would be happy to stay again !!

6,4 Eugene S.
Filippinerna
24 juni 2016
Friendly staff
Very accommodating and friendly staff. Room is clean but no ref. Breakfast is a little bit disappointing as my corned beef was served cold. Dinner is ok; the calamari is very tasty, and they serve ice cold beer. Thumbs up to the staff!

7,6 Alfredo R.
Filippinerna
19 juni 2016
Good
Good