Trevligt 6,8
baserat på 1542 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Trevligt



baserat på 1542 omdömen
  • Renlighet 7,2
  • Faciliteter 5,7
  • Läge 5,8
  • Bekvämligheter på rummet 6,9
  • Personal 7,1
  • Valuta för pengarna 7,7
  • Mat/Middag 6,1
Sortera efter

Benny från Sverige
Par
Standardrum
Bodde en natt i mars 2013
Bättre än väntat
Nära flygplatsen, inkluderar
Recenserad 24 mars 2013

JAN från Sverige
Par
Standard Tvåbäddsrum
Bodde en natt i mars 2013
Express Inn – Mactan
Nära flygplats, billigt, personalen
Kom sent och reste iväg tidigt dagen efter och vi behövde bara en nattsäng
Recenserad 18 mars 2013

Jan från Sverige
Familj med små barn
Standard Tvåbäddsrum
Bodde en natt i januari 2013
Ruffigt hotell
Nära flygplatsen
Hotellet låg i ett ganska ruffigt område. Personalen var vänlig.Rummet var väldigt litet och hade inte något fönster. Det var stopp i toaletten. Detta fixades när vi pratat med receptionen. Frukosten var enkel och tyvärr ganska smaklös. Vi kommer inte att bo på detta hotell nästa gång.
Recenserad 30 januari 2013

Pernilla från Sverige
Ensamresenär
Standardrum
Bodde en natt i december 2012
fräscht billigt
nära flyget
bra med rullande tips på aktiviteter på TV-skärm, trevlig personal, tråkigt utan fönster
Recenserad 31 december 2012

Peter från Sverige
Par
Standardrum
Bodde en natt i oktober 2012
Kanon övernattnings rum för små pengar!
Fräscht och sköna sängar efter många timmars resande!
Mellan landade här i cebu och hittade det här billiga allternativet. Riktigt bra. Vi checkade in drack öl, duschade och kollade tv. Sov kanon efter flygresan och reste vidare. Läget? Ingen aning men taxi gubben visste precis var det var. Nära till hamnen med taxi.
Recenserad 08 oktober 2012

Mikael från Sverige
Par
Standardrum
Bodde i 2 nätter i april 2012
Bra rum
Sköna rum, billigt, nära till flygplatsen.
billigt fint hotel som passa för övernattning. hotelets personal var trevliga men hotel restaurangen var inget vidare, dom kunde inte servera allt som fanns på menyn. vi far 3 stycken som blev kraftigt magsjuka efter att ha ätit där, antigen så var det pga dålig mat eller att dom använder kranvatten till deras isbitar.
Recenserad 19 april 2012

Ellinor från Sverige
Par
Standardrum
Bodde i 3 nätter i april 2012
Toppenrum!
Rent, fräscht
Jättebra hotell med bra service! Dock dåligt utbud på restaurangens mat men annars inget att klaga på
Recenserad 17 april 2012

Frida från Sverige
Grupp
Standardrum
Bodde en natt i mars 2012
Nytt, rent och fräscht hotell nära flygplatsen
Rent, bra service, god mat.
Vi bokade detta hotell främst för närheten till flygplatsen. Vi blev mycket positivt överraskade av hur nytt och fräscht hotellet var. Det ligger lite undanskymt på en bakgata, men det fanns alltid en vakt på plats utanför och personalen var alltid tillgänglig. Maten på restaurangen var mycket god och förhållandevis billig. Gratis wifi fanns tillgängligt överallt och tv-utbudet erbjöd filmkanaler. Vår vistelse på Express Inm kändes som ett lyxigt avbrott på vår backpacker-resa.
Recenserad 02 april 2012

Douglas från USA
Par
Standardrum
Bodde en natt i september 2016
Good room good food.
I'm not well traveled but I will say the for an economical place to stay Express Inn offers a very clean and comfortable room to rest, clean up and get a good meal. Both Breakfast and dinner are attracted. Keep in mind you are in another country the neighborhood is what is. I will book their again next time I need to go there.
Recenserad 19 september 2016

Pamela från Filippinerna
Ensamresenär
Standardrum
Bodde i 2 nätter i september 2016
Dodgy Location
The hotel itself was not so bad especially if you're not too picky. The hotel is close to the airport so that's a plus especially if you're arriving at night. However, it was in a shady part of town. One of my friends who lives in Cebu told me that the area is known for having drug addicts and snatchers. But the way around that is to use Grab or Uber for transportation so you won't need to walk along the streets to find public transport. Also, the water coming out of the sink faucet was not clean. There were floating particles. At first I thought it was just from a rusty faucet/pipe so I let the water flow but no matter how much water has come out, there were still particles in the water. I was afraid I might get sick from using it to brush my teeth. And they didn't provide bottled water so I didn't have a choice but to use it since I arrived late at night and didn't have time to get bottled water from outside. The breakfast is so-so. You have to add P40 or P75 if you prefer a different set than the ones that come with the room. The room was small but since I was travelling solo and knew I wouldn't spend time in the room that much, it was ok with me.
Recenserad 19 september 2016


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: