Tillbaka till hotellinfo

Trevligt 6,8
baserat på 1531 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Trevligt



baserat på 1531 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 7,2
  • Faciliteter 5,6
  • Läge 5,8
  • Bekvämligheter på rummet 6,9
  • Personal 7,1
  • Valuta för pengarna 7,7
  • Mat/Middag 6,1
Sortera efter

Benny P.
Sverige
24 mars 2013
Bättre än väntat
Nära flygplatsen, inkluderar

JAN J.
Sverige
18 mars 2013
Express Inn – Mactan
Nära flygplats, billigt, personalen
Kom sent och reste iväg tidigt dagen efter och vi behövde bara en nattsäng

Jan T.
Sverige
30 januari 2013
Ruffigt hotell
Nära flygplatsen
Hotellet låg i ett ganska ruffigt område. Personalen var vänlig.Rummet var väldigt litet och hade inte något fönster. Det var stopp i toaletten. Detta fixades när vi pratat med receptionen. Frukosten var enkel och tyvärr ganska smaklös. Vi kommer inte att bo på detta hotell nästa gång.

Pernilla L.
Sverige
31 december 2012
fräscht billigt
nära flyget
bra med rullande tips på aktiviteter på TV-skärm, trevlig personal, tråkigt utan fönster

Peter J.
Sverige
08 oktober 2012
Kanon övernattnings rum för små pengar!
Fräscht och sköna sängar efter många timmars resande!
Mellan landade här i cebu och hittade det här billiga allternativet. Riktigt bra. Vi checkade in drack öl, duschade och kollade tv. Sov kanon efter flygresan och reste vidare. Läget? Ingen aning men taxi gubben visste precis var det var. Nära till hamnen med taxi.

Mikael E.
Sverige
19 april 2012
Bra rum
Sköna rum, billigt, nära till flygplatsen.
billigt fint hotel som passa för övernattning. hotelets personal var trevliga men hotel restaurangen var inget vidare, dom kunde inte servera allt som fanns på menyn. vi far 3 stycken som blev kraftigt magsjuka efter att ha ätit där, antigen så var det pga dålig mat eller att dom använder kranvatten till deras isbitar.

Ellinor M.
Sverige
17 april 2012
Toppenrum!
Rent, fräscht
Jättebra hotell med bra service! Dock dåligt utbud på restaurangens mat men annars inget att klaga på

Frida E.
Sverige
02 april 2012
Nytt, rent och fräscht hotell nära flygplatsen
Rent, bra service, god mat.
Vi bokade detta hotell främst för närheten till flygplatsen. Vi blev mycket positivt överraskade av hur nytt och fräscht hotellet var. Det ligger lite undanskymt på en bakgata, men det fanns alltid en vakt på plats utanför och personalen var alltid tillgänglig. Maten på restaurangen var mycket god och förhållandevis billig. Gratis wifi fanns tillgängligt överallt och tv-utbudet erbjöd filmkanaler. Vår vistelse på Express Inm kändes som ett lyxigt avbrott på vår backpacker-resa.

Andrea T.
Filippinerna
26 augusti 2016
Booked this place since we have an early flight to Manila coming from Moalboal. The place was hard to find. Cab drivers kept on declining us. We hailed about 7 cabs. The last one agreed to bring us to Express Inn but we had to pay him an additional Php 200. The room was so small without any windows. Aircon wasnt working properly. And the restaurant didnt have ice for drinks. They also close at 10pm. The hotel is located in a shady area. It was scary to go out at night and far from other restaurants and malls. We just stayed at the inn and slept. Wouldn't recommend this place to other travelers. Just book an in somewhere along the highway where it feels safer.

Ester F.
USA
23 augusti 2016
Never again
I don't have one good thing to say about this place