Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 113 omdömen
  • Renlighet 7,6
  • Faciliteter 6,9
  • Läge 5,7
  • Bekvämligheter på rummet 7,5
  • Service 7,7
  • Valuta för pengarna 8,1
  • Mat/Middag 6,1
Sortera efter
Verifierade omdömen

Fredrik från Sverige
Affärsresenär
Superior Studio
Bodde en natt i januari 2016
Good for airport
Oractival easy convienient
Swift and short
Recenserad 12 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Mai från Australien
Reste med partner
Svit studio
Bodde en natt i juni 2015
Photos are to misleading nothing work there.
Photos are to misleading nothing work there.
Recenserad 03 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Victor från Spanien
Reste med partner
Svit studio
Bodde en natt i oktober 2015
Big, clean and comfortable
Big studio with plenty of space (table, balcony, tv space, sofa..), clean, friendly and helpfull staff
Excellent, great value of money! Near to the airport.
Recenserad 03 november 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Maximin från Frankrike
Affärsresenär
Svit studio
Bodde i 2 nätter i oktober 2014
Good stay
Location
I stayed few nights there and i appreciated my stay there ..The staff is really friendly ..The room is comfortable enough .Quiet place to stay .
Recenserad 20 juli 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Maximin från Frankrike
Affärsresenär
Svit studio
Bodde i 2 nätter i oktober 2014
Good stay
Location
i stayed few nights there and i appreciated my stay there ..The staff is really friendly ..The room is comfortable enough .
Recenserad 20 juli 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Maximin från Frankrike
Affärsresenär
Svit studio
Bodde i 2 nätter i oktober 2014
Good stay
Location
I stayed there for some night and i appreciated it because it's quiet place .. the staff is really friendly . the room is comfortable enough .
Recenserad 20 juli 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Mohamad från Filippinerna
Reste med partner
Superior Studio
Bodde i 9 nätter i juni 2015
Excellent
Location, Cleanliness, Price
Excellent
Recenserad 22 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Michael från USA
Reste med partner
Svit studio
Bodde en natt i juni 2015
Well Done!
Super nice people, very helpful, a few of the staff spoke great English
Great!
Recenserad 08 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Melissa från Filippinerna
Reste med partner
Svit studio
Bodde i 2 nätter i maj 2015
Close to the beaches...far from the city
Clean, friendly staff, and value for money
Everything was good except for the transportation. It is too hard to find a cab since it's far from Cebu city.
Recenserad 15 maj 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Suzanne från Frankrike
Reste med partner
Svit studio
Bodde en natt i februari 2014
Lost somewhere
Not easy to find a taxi for the airport
Recenserad 29 januari 2015
Tycker du omdömet är användbart?


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: