Tillbaka till hotellinfo

2015
Mycket bra 8,0
baserat på 2180 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 2180 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,1
  • Faciliteter 7,5
  • Läge 8,6
  • Bekvämligheter på rummet 8,1
  • Personal 8,0
  • Valuta för pengarna 7,8
  • Mat/Middag 7,8

Tom G. från Sverige
Ensamresenär
Bodde i 3 nätter i december 2012
Nyår blev för mycket!
Bra läge och trivsamt.
Detta var mitt klart sämsta besök här av fyra. Anstormningen av gäster klarade man inte av. Dåligt med varmt vatten i duschen och lång kö till frukost nyårs dag. Som stammis smögs jag dock in lite snabbare. Men borden var fulla med föregående gästs rester.Varken platser eller personal var tillräcklig. Viss kö uppstod också i hissarna. Men personalen var som vanligt hjälpsam oach trevlig. Så där fanns inget att klaga på. Men det är kanske ingen bra plats att bo vid stora högtider.
Recenserad 06 januari 2013

Tom G. från Sverige
Ensamresenär
Bodde i 5 nätter i december 2012
Det var det tredje besöket!
Här bor man bra i Cebu.
Detta hotellet bor jag på av många skäl. Rummen är mycket bra och har kaffekoknings möjligheter. Nära till Ayala Mall som är ett stort köpcenter. Man går dit på under 10 min. Maten här är mycket bra. Bra pool och gym på 4:de våningen. Säkerhetstänkandet är och mycket bra. Bodde denna gången på framsidan på våning 8. Här hördes trafiken lite. Men ändå inte så det störde nattsömnen. Till nyår blir det mitt 4:de besök här. Ska man växla pengar är det bättre att åka till Robinson området. Där är fler växelkontor så kurserna blir bättre där.
Recenserad 29 december 2012

Tom G. från Sverige
Ensamresenär
Bodde i 3 nätter i augusti 2012
Åter efter 2 timmar!
Bra läge, trivsamt och bra mat.
Checkade ut och åkte mot båten till Bohol. Tyvärr var inte vädret med mej så det blev till att återvända, hotellet var en självklarhet. Nytt rum fixades på 5 min. Mycket bra personal. Tar man taxi här kollas "kusken" på körkort och att bilen är i skick. Man får en lapp med reg nummer. Är man inte nöjd lämnar man lappen i receptionen vid återkomst. Även när man stiger av kollar personalen att man inte tappat eller glömt något i bilen. Man får två kort som nyckel vilket gör att man med det ena kan ha accn på hela tiden och rummet aldrig blir varm. Rummen är stora och i bra skick. Poolen med gym på våning 4 håller också hög klass. Och långa öppettider. Frukosten innehåller allt. Även middagsbuffen på kvällen har hög standard. Ett alltigenom bra hotell. Enda minuset var att jag fick betala 500 p för att ha rummet till 13.30. Jag hade då bott där i 8 dagar.
Recenserad 25 augusti 2012

Bo-Lennart K. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i mars 2011
Ett mycket bra hotell
Trevlig personal. Mycket god frukost.
gav mycket hotell för pengarna. nära till ayala köpcenter. mycket rent och snyggt. oerhört trevlig personal.
Recenserad 11 april 2011

Bo-Lennart K. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i mars 2011
Bra läge.
Bra hotell. Rent på rummet. Trevlig personal.
bra läge. rent och snyggt. mycket trevlig personal.
Recenserad 10 april 2011

bjorn G. från Sverige
Ensamresenär
Bodde en natt i februari 2011
Ett modernt trevligt hotell , stora rum
Modernt förstklassigt hotell till lågt pris, mycket prisvärdigt
Hotellet ligger i ett område, nära till allting, ett stort modernt shoppings centra på tem minuters gångavstånd Aila mall. Frukosten är fantastisk, som dessutom ingår i priset. Vill man sen äta middag, kan jag starkt rekommendera deras buffe, som har ett stort värde med alla sorters läckerheter. Rummen är stora. med alla bekvämligheter, swimmingpoolen samt deras Gym. Jag kan rekommendera detta hotell till alla, ingen blir missnöjd
Recenserad 15 februari 2011

Thomas H. från Sverige
Familj med äldre barn
Bodde en natt i juni 2010
Lägenhetshotel
Poolen
Lite skabbit, ingen egen frukostmatsal och ingen WIFI på rummet
Är ett stort lägenhetshotell utan någon service vad gäller mat och dricka på rummet. Finns ett köpcenter i närheten men inte mycket mer.
Recenserad 04 juli 2010

Tony S. från Sverige
Familj med äldre barn
Bodde i 3 nätter i mars 2010
gott
den härliga läge som det har gym och bad bra resrurang
för mig finns detinte några negativa saker
Gott vad är det. det är väll när man ser alt det som detta hotel har att erbjuda vi har provat på gymet och även han vi med att ta ett dopp på fjärde våning som det ligger på. Sen var vi på en härlig god resstruang som dom har på hotelet.med en underbar personal.
Recenserad 28 mars 2010

Tony S. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i februari 2010
tillbaka
gym bad
är helt nöjd
äntligen var jag tillbaka på park i Cebu city igen. vad skönt att vara tillbaka på ett bra ställe igen och man känner sig välkommen det första vi gjorde var att gä runt och bara njuta av alt som detta hotell har att erbjuda. och deras terass med bubbelbad det går bara inte att missa.och närr man gjort detta kan man gå och ta sig en drink i baren medlevande musik . vi älskar detta ställe gen
Recenserad 28 mars 2010

magnus P. från Sverige
Ensamresenär
Bodde en natt i februari 2010
Bra hotel
Läget, frukosten & standarden
Tråkigt område vid poolen samt byggarbetsplatsen bredvid
Hotellet var väldigt rent och snyggt, rummen var rymliga och sängarna var väldigt mjuka och sköna. Det är nära, bara fem minuters gångväg till ett stort shopping mall där det finns mc donlands och pizza hut mm. Frukosten var helt suverän med allt i matväg du kan tänka dig. Jag skulle gärna bo där igen om jag besöker Cebu.
Recenserad 03 mars 2010