Mycket bra 7,6
baserat på 614 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 614 omdömen
  • Renlighet 7,6
  • Faciliteter 6,2
  • Läge 7,6
  • Bekvämligheter på rummet 8,3
  • Service 7,8
  • Valuta för pengarna 7,6
  • Mat/Middag 7,0
Sortera efter

Phillip från Australien
Reste med partner
Superior-rum
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Great Location
Great Location many Restaurants within a very short walk of the Hotel, the staff were extremely friendly and very helpful. The rooms were very good, very clean and plenty of room. The only down side was the pool area, this is in need of a complete makeover, the pool area is very old and in urgent need of renovation.
Recenserad 27 augusti 2016
En resenär tyckte att omdömet var användbart. Gjorde du?

Thomas från Danmark
Familj med småbarn
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Disappointing
We did an upgrade when booking, to get minibar and balcony. The fridge did not work, and when we made the staff aware of it, it seemed like they done care. We did not get cleaning the first day, the water in shower was cold and the internet was useless. We had to buy Smart card in SM mall to get internet.
Recenserad 24 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Anthony från Australien
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde i 5 nätter i augusti 2016
nice
well positioned large rooms
Recenserad 23 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Diego från Frankrike
Ensamresenär
Deluxe Dubbel- eller Tvåbäddsrum
Bodde en natt i augusti 2016
quick stay
hotel needs refurbishement
Recenserad 22 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Luitzen från Nederländerna
Reste med partner
Superior Dubbel- eller Tvåbäddsrum
Bodde en natt i augusti 2016
Very good
30 min drive from the airport. Near to the mall. Burger King near the Hotel full of students. Its hard to find a table to eat on.
Recenserad 10 augusti 2016
En resenär tyckte att omdömet var användbart. Gjorde du?

GINA från Filippinerna
Familj med småbarn
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
good hotel
good hotel. helpful staff. clean rooms. bad internet.
Recenserad 07 augusti 2016
En resenär tyckte att omdömet var användbart. Gjorde du?

GINA från Filippinerna
Familj med småbarn
Superior-rum
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
good hotel
affordable. helpful staff to call in cab. really bad internet connection
Recenserad 07 augusti 2016
En resenär tyckte att omdömet var användbart. Gjorde du?

GINA från Filippinerna
Familj med småbarn
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i juli 2016
Best Value Hotel in Cebu!!!
Had to stay in Cebu for a week and needed a couple of rooms for the rest of my family to stay in. Really accomodating staff.. service makes up for the outdated facilities. Rooms are clean though. If you are looking for an affordable and central place in Cebu, try Cebu Grand Hotel. Their internet service needs upgrade though.
Recenserad 07 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Emmanuel från Filippinerna
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Great Value
Fantastic location! Starbucks right at the entrance, McDonalds just nearby, lots of great restaurants right next door! Love this hotel!
Recenserad 06 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Jacob från USA
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde en natt i juli 2016
Not worth it.
This hotel does an excellent job presenting itself as a high end establishment but fails miserably. - No hot water - Barely waiting A/C - Pool is a joke - So many desperately needed renovations Stayed at a much better hotel for less than nhalf the price.
Recenserad 19 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: