Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 1579 omdömen
  • Renlighet 7,6
  • Faciliteter 7,4
  • Läge 8,0
  • Bekvämligheter på rummet 7,9
  • Personal 7,5
  • Valuta för pengarna 8,0
  • Mat/Middag 6,9
Sortera efter

Mark från Filippinerna
Reste med partner
Deluxe Dubbel- eller Tvåbäddsrum
Bodde en natt i september 2016
Greatest Experience
The hotel experience is very outstanding, the staff are very friendly, breakfast food are very great. our room was superb very big site a very nice view of the city during the day and night. the room design is very modern. i would definitely recommend this hotel to my family and friends. :-)
Recenserad 19 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Thomas från USA
Reste med partner
Grande Superior Rum (Gamla flygeln)
Bodde i 10 nätter i september 2016
Very Nice Hotel
The Service was great...Staff was so friendly...just overall we really enjoyed our Stay...Thanks
Recenserad 18 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

harrison från Filippinerna
Ensamresenär
Deluxe (ny flygel)
Bodde i 3 nätter i september 2015
nice location
nice location, clean,
Recenserad 16 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Janeth från Filippinerna
Familj med småbarn
Deluxe (ny flygel)
Bodde i 3 nätter i september 2016
Comfortable, clean & accessible
Big & updated rooms Clean & efficient staff(good & prompt service) Complete facilities( resto, gym, spa,etc) Close to prime locations(big malls, offices, restos, etc) Welcoming staff
Recenserad 12 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

drew från Australien
Ensamresenär
Deluxe (ny flygel)
Bodde en natt i september 2016
Castle Peak my home away from home
I always stay here when i am in Cebu.The staff are efficient ,well presented and friendly . On the odd occassion when something hasnt been right with my room the problem is quickly fixed or they have moved me to another room.Well done staff and management at Castle Peak.
Recenserad 08 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

EMANUEL från USA
Ensamresenär
Grande Superior Rum (Gamla flygeln)
Bodde i 11 nätter i augusti 2016
EVERYTHING ABOUT CASTLE PEAK IS GREAT XCEPT THE FACT THAT IN ""THE MEN RESTROOMS""THERE SHOULD BE MALE STAFF"" CLEANING NOT.""FEMALES."".....IT MADE FEEL VERY VERY UNCOMFORTABLE...
Recenserad 08 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

thomas från Australien
Reste med partner
Grande Superior Rum (Gamla flygeln)
Bodde i 5 nätter i augusti 2016
TOM
Very pleased with this hotel
Recenserad 04 september 2016
En resenär tyckte att omdömet var användbart. Gjorde du?

Janeth från Filippinerna
Familj med småbarn
Grande Superior Rum (Gamla flygeln)
Bodde en natt i augusti 2016
Highly recommended
- good accomodation & service. -complete facilities, including food resto, spa,pool,gym,etc. -accessible to all: big malls, restaurants, salon, businesses, etc.. - staff r professionally trained & neat! -I highly recommend to our balikbayans.
Recenserad 01 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Meriam från Filippinerna
Reste med partner
Grande Superior Rum (Gamla flygeln)
Bodde en natt i augusti 2016
nice hotel
Recenserad 31 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Douglas från USA
Reste med partner
Deluxe (ny flygel)
Bodde en natt i februari 2016
Good value hotel
Location is ok, not too far from Ayala. Nice clean rooms at a bargain price. Pool is tiny though.
Recenserad 27 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: