Mycket bra 7,8
baserat på 2056 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 2056 omdömen
  • Renlighet 8,1
  • Faciliteter 7,5
  • Läge 7,5
  • Bekvämligheter på rummet 7,9
  • Service 8,0
  • Valuta för pengarna 8,1
  • Mat/Middag 7,2
Sortera efter

Bobo från Sverige
Reste med partner
Standard dubbel eller 2 enkelsängar - huvudbyggnad
Bodde i 2 nätter i februari 2011
Trevlig Hotell
Rent, snyggt och med pool
Trevlig, anygg hotell med mycket trevlig och hjälpsam personal som kan hjälpa en med att boka turer och transporter. Inga överpriser. Hotellet ligger lite ifrån stranden men det är ett lugnt och skönt område. Gåavstånd till stranden. Tar ca 5 till 7 minuter. Rekommenderar starkt.
Recenserad 26 mars 2011

George från Australien
Gruppresenär
Standard dubbel eller 2 enkelsängar - huvudbyggnad
Bodde i 6 nätter i augusti 2016
Best of an average bunch
In Panglao, your choices are. Pay a fortune, go cheap and nasty or take the middle road and get a nice place without spending a fortune. Regents Park is the latter.
Recenserad 29 september 2016

George från Australien
Gruppresenär
Standard dubbel eller 2 enkelsängar - huvudbyggnad
Bodde i 6 nätter i augusti 2016
One of the few places in Panglao not overpriced
Rooms are large, basic and clean. Unlike many places in the area, the hotel is well run
Recenserad 29 september 2016

Michael från Filippinerna
Gruppresenär
Dubbelrum/Tvåbbädsrum Standard - Huvudbyggnaden
Bodde i 2 nätter i september 2016
Panglao Experience
The staff are friendly and accomodating; rooms are clean and the location is great. Not sure but the air conditioning cannot cool the room when the sun is high though they have a ceiling fan to add ventilation.
Recenserad 22 september 2016

Ritchie från Filippinerna
Familj med småbarn
Deluxe (huvudbyggnad)
Bodde i 2 nätter i september 2016
Our room was not clean
When we arrived, we do not have complimentary soap, shampoo, toothbrush and bottled water in our room. On our second day, we've requested to make up our room while we're having country side tour yet they didn't clean it. It seems that they lack staff.
Recenserad 20 september 2016

Ritchie från Filippinerna
Familj med småbarn
Dubbelrum Standard (Västra flygeln)
Bodde i 2 nätter i september 2016
Food is expensive
The food is very expensive yet not exceptional. There are convenience stores nearby but their goods/items are costly. You can't buy cheap goods/items in Panglao.
Recenserad 20 september 2016

JIALIN från Kina
Reste med partner
Standard dubbel eller 2 enkelsängar - huvudbyggnad
Bodde en natt i september 2016
not as good as described
too high expectation based on online recommendation. so-so expenriece. not as good as other resorts
Recenserad 19 september 2016

Reina från Filippinerna
Reste med partner
Dubbelrum Standard (Västra flygeln)
Bodde en natt i september 2016
Perfect Facilities & Affordable
Well maintained hotel. Spacious rooms. 2 pools, 1 per building. I so love the pool, clean and big enough for the guests to enjoy. Staff are very attentive and nice. They allowed us to Check in at 11am. ;) Price is so cheap considering their amenities. Booked for less than 1.5k. Though a bit far like 5-7mins walk to the beach. Super Recommended :)
Recenserad 15 september 2016

Ernest från Storbritannien
Affärsresenär
Standard dubbel eller 2 enkelsängar - huvudbyggnad
Bodde i 2 nätter i september 2016
I Recomment
Had a pleasant stay here and found no faults, good food,friendly staff,i will go back there.
Recenserad 14 september 2016

Tony från USA
Ensamresenär
Standard dubbel eller 2 enkelsängar - huvudbyggnad
Bodde en natt i september 2016
Bed bugs
It was OK till I slept. Covered in bedbugs bites. Went to the front desk for help at 5 am. Nothing. Slept in the lobby before checking out
Recenserad 12 september 2016


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: