Tillbaka till hotellinfo

Mycket bra 7,8
baserat på 2019 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 2019 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,1
  • Faciliteter 7,6
  • Läge 7,5
  • Bekvämligheter på rummet 7,9
  • Personal 8,0
  • Valuta för pengarna 8,1
  • Mat/Middag 7,2

Bobo L. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i februari 2011
Trevlig Hotell
Rent, snyggt och med pool
Trevlig, anygg hotell med mycket trevlig och hjälpsam personal som kan hjälpa en med att boka turer och transporter. Inga överpriser. Hotellet ligger lite ifrån stranden men det är ett lugnt och skönt område. Gåavstånd till stranden. Tar ca 5 till 7 minuter. Rekommenderar starkt.
Recenserad 26 mars 2011

Patrik S. från Schweiz
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Very clean, very good
The staff was very helpful and they has everything you need! despite the shower water was salt water (I guess its from ocean) everything was pretty neat! I wouldn't recommend to eat breakfast in the hotel cuz it's not value for the price.
Recenserad 27 augusti 2016

jade A. från Filippinerna
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
satisfied client...
I love the place....the food...location..services, facilities and the staff.. thank you PRP for taking good care of us....:-) xoXo
Recenserad 25 augusti 2016

Lee B. från Storbritannien
Reste med partner
Bodde i 6 nätter i augusti 2016
Good location, good value for money
This hotel is in a good position in Panglao. The pool is a real bonus and frankly better than the infinity pool at South Sands Resort Hotel that is very upmarket. The rooms are basic but adequate and have television, WiFi and air conditioning. The staff are obliging and friendly and I would firmly recommend this hotel.
Recenserad 21 augusti 2016

yinsu B. från Sydkorea
Reste med partner
Bodde en natt i augusti 2016
reasonon price
overall is goood
Recenserad 20 augusti 2016

TAEHYUN K. från Sydkorea
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
totally good
but not fitted to couple
Recenserad 06 augusti 2016

william H. från Storbritannien
Familj med småbarn
Bodde i 3 nätter i juli 2016
value for money in Bohol
great food here in regents park , rooms very clean swimming pool is very clean and a good depth , only downside for the property it goes onto a road with fast traffic right outside the main doors
Recenserad 13 juli 2016

Kirk K. från Filippinerna
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i juni 2016
Panglao Regents Park is the best!
It was my birthday and I had a great time!
Recenserad 30 juni 2016

Charmaine L. från Filippinerna
Gruppresenär
Bodde i 3 nätter i juni 2016
9/10
Great stay!
Recenserad 24 juni 2016

Meixian Z. från Singapore
Gruppresenär
Bodde i 3 nätter i juni 2016
pretty good stay
Overall, quite satisfied with the rooms. Clean and spacious, near the beach, staff friendly. Couple of feedback: Rooms do not have chairs, despite having a tall table. It would be nice to provide a couple of chairs to sit on. Wouldn't want to sit on the beds when coming back from the beach all soaked in seawater. Shower door latch (the one inside) was missing in the west wing room. Had to hold on to the door while showering as it kept opening.
Recenserad 21 juni 2016